Két hete érzem, hogy formálódik egy hanganyag, mely azoknak segít, akik ki akarnak lépni a korona-vírus hisztéria által nyomatott félelem-manipulációkból, és félelem helyett ÉLNI akarnak. Mert ezért jöttünk ide, ezért választottuk a fizikai inkarnációt. Nem a túlélésért, hanem azért, hogy minden pillanatot megéljünk annak teljes gyönyörében.Élni csak akkor tudsz teljességgel, ha a Lelkedet követed. A Lelkedben nincsen félelem. A Lelkedben béke van, bizonyosság, bizalom és jelenlét.

Sekhmet érkezett meg végül tüzes jelenléttel és hozta el a hanganyagot, mely mindenki számára ingyeneses letölthető, aki ÉLNI akar. Nem túlélni, hanem ÉLNI, most itt, ebben a pillanatban, és minden pillanatban.

ÉLEK Hanganyag

Sekhmet tüzes jelenléte végigvezet egy ősi Egyiptomi szertartáson, mely a SZÁJ MEGNYITÁSA Szertartás. Elvégezték a halál idején, és a Szent Házasság idején is. A Száj Megnyitása a Lélek kiszabadítása a fizikai testből, illetve a fizikai test felszentelése arra, hogy az és a teljes fizikai létezés a Lelkünk megnyilvánulása legyen.

Sekhmet tüze kitisztítja az energetikai és fizikai (légzőszervek) csatornákat mindazon lerakódásoktól, melyek a Lélek-és életellenes félelem döntéseinből születtek (ezek kitisztítása, elengedése a vírus megtapadását is gátolja, vírusról beszélek, de valójában ez korántsem egyértelmű, de ebbe itt ennél hosszabban nem megyek bele), és kinyitja ezeket a csatornákat a Lélek kiáradására és az Életre.

FIGYELEM! A hanganyag olyan, mint a Mátrix tablettája, miután utaztál vele sokkal nehezebb lesz visszatérni a félelmekbe. Szükségszerű lesz a hanganyag hallgatása után a tudatos jelemnléted az életedben, ezért akkor javaslom a hanganyagot, ha tényleg ÉLNI akarsz és nem félni.

A hanganyag letöltéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom