Költözött az Istennő Templom, és közben kiderült, hogy az összes tollas álarcom és szertartásruhám a molyoknak áldozódott. És azt éreztem, hogy jól is van ez így, mert mostanában nem érzem, hogy más ruhába kellene öltöznöm egy-egy szertartásra. A papnői én varázslata egy velem, együtt létezünk, áthatja a mindennapjaimat, árad belőlem. A varázslat él és megérinti azokat, akik a közelembe kerülnek.

Élő Varázslat. Ezt éreztem szombaton a Kehely Forrásnál (Chalice Well) is Glastonburyben. Gyönyörű nap volt, a napsütés aranyos fénybe burkolta a forrást ölelő Tündér-Kertet. Mintha a Teremtés egésze együtt ünnepelt volna a Kertbe az őszi napéjegyenlőséget köszönteni érkezőkkel.

És a mi kis zarándok-csoportunkkal. A Kert különböző pontjain helyezkedtünk el, hogy átadjuk egymásnak a Kert személyes, nekünk szólni akaró, gyógyító öröm-üzeneteit. Üzent a tölgyfa, a lila virág, a leveleken játszó napfény, és a semmiből előkerülő tündér-gyermek. Minden átadott üzenettel növekedett a belül lüktető, varázslattal teli tér, és egyszer csak túlcsordult és csordult, csordult. Egyre nőtt, ringattak az üzenetek, amiket én kaptam, és ringatott a Kert örömmel teli kelyhe. Soha nem érzékeltem még ezt a Megszentelt Kertet ennyire felhőtlenül, örömmel telinek.

Ma Natashával kávéztam reggel. Natasha tizenhárom éve tartja a Chalice Well terét, az, amivé mára változott ahhoz rengeteget hozzátett a Natashából áradó varázslat, ami összeölelkezett a kert eszenciájával.

Minden olyan egyszerű. Ebbe és az Egység-be érkeztünk meg mindketten az elmúlt időszakban.

Ebbe érkezett meg a papnőségem is. Annak idején a papnői út kezdetén arra vágytam hogy érjen össze a szentség és a mindennap, úgy, ahogy azt a kőkori őseink Egységben élték. Megtörtént.

A papnői utam elején készültem a szertartásokra, folyékonyak voltak akkor is, de tervezett ereteken belül folytak. Ahogy erősödött bennem a papnő, úgy nőtt a pillanattal való együtt-áramlás, és így váltak a szertartások is a pillanatból előbukkanó csodákká. És így vált minden pillanat szertartássá, varázslattá és csodává.

Ennek a papnői útnak a varázslatát osztom meg ismét azokkal, akiket hív a papnői út:

Lélek-Láng Pap/nő Iskola

2013. január 26-február 1. és június 22-28. Budapesten

és

2013. márciusában Egyiptomban

Az eddig hároméves Iskola ebben az évben kétévessé változik és megújul.  Az eddigi első és második spirál (év) anyagát összeötvözve egyben “táncolják” végig a résztvevők. Az első spirálban eddig az évkörrel ismerkedtünk, illetve annak transzformáló hatását engedtük be az életünkbe, észrevétlenül már elkezdtek a résztvevők beavatódni pap/női “szakmába. A második spirál pedig már nagyon tudatosan a “szakmára” való visszaemlékezésről szólt (szertartások megtervezése, vezetése, gyógyító tér megtartása, elemekből olvasás, világok közötti utazás, orákulum és Istennő-megtestesítés).
Most a két spirál tanításait egy évben fonom össze, Magyarországon két hétnapos (az első januárban, a második júniusban) találkozó alatt, Egyiptomban pedig egy kéthetes elvonulás alatt. A gyorsított folyamatot az a tudat-tágulás és rezgés-emelkedés teszi lehetővé, ami az elmúlt néhány évben történt, illetve most is történik. A tudat-tágulással könnyebb az emberek számára az elengedés és megadás, ezért a transzformációs folyamatok egyre gyorsabbak és örömtelibbek, ami így teret hagy arra, hogy a pap/nők figyelme kinyíljon a pap/női tudás gyakorlata felé.

A képzésnek továbbra is része a női út, a természet ciklikus változása mögött meghúzódó erőkkel – melyeket az őseink Istennőkként tiszteltek – való együtt áramlás, mert ez az út nagyon szépen és mélyen beavat az emberi folyamataink működésébe és mert ez az út hatalmas szabadságot biztosít a rendszerekből való kilépésre és az élet teljességének tapasztalására. De túllépünk ezen a rendszeren is a képzésben helyet kapnak férfi spirituális utak elemei és erői is. És helyet kap mindaz, amit az évek során a teremtésről megtanultam.

A magyarországi képzés alatt továbbra is a Kárpát-medence istennői minőségein keresztül kapcsolódunk az év-kör energiáival, az egyiptomi képzés alatt, viszont az ősi Egyiptom istennői minőségeivel utazunk. Az egyiptomi képzést kiegészíti az Online Év-Kör Kurzusom, melynek segítségével a kurzus résztvevői a magyar év-körrel és hozzájuk kapcsolódó istennői minőségekkel is megismerkednek.

Figyelem! A papnő-iskola díját részletekben is fizetheted. Ehhez az szükséges, hogy jelentkezésed szeptember végéig megtörténjen!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

A képzés második éve a Lélek-Gyógyítóvá válás útja. A gyógyító személyes folyamatban segíti a Lélekre való visszaemlékezést, míg a papnő számos más formában segíti a személyes és csoportos Lélek- és Egység felismerést. A második évnek négy intenzív, személyes gyakorlat is a része, amely Boldogasszony, Istár, Danu és Dunasszony energiájának mély átélésén keresztül segít az előző életek emlékeinek megfényesítésében, a női erőbe lépésben, tisztánlátásban és a mindenség szeretettel való átölelésében (A Pap/nő Iskola és a Lélek-gyógyítói Képzés sorrendje tetszőlegesen választható):

Lélek-Gyógyítói Kurzus Veres Krisztával

2013. január 19-23 és június 15-19. Budapesten

és

2013. áprilisában Egyiptomban

A Lélek-Gyógyítói Kurzusban alatt egyre mélyebbre lépünk a saját Lelkünkkel való kapcsolódásban, a Lélektől Lélekig való kapcsolódásban, mások Lélek-energiájának érzékelésében, érzékelésünk tágításában és a bizalomban, ami képessé tesz a Lélek-hang követésében, illetve megtanuljuk az energiánk fókuszálását, különböző rezgések érzékelését és felerősítését,saját magunk és mások Lélek-rezgésére hangolását.

2013-ban másodszor indítom el azt a Lélek-gyógyító Kurzust, amelyet az idén egyéves folyamatban (öt hétvégi találkozóban) tanítottam. Ugyanezt a folyamatot 2013-ban Budapesten két ötnapos találkozó formájában, illetve Egyiptomban egy tíznapos elvonulás keretei között adom át. Mind a budapesti, mind az egyiptomi kurzus alatt felkeresünk olyan helyeket, melyek rezgése támogatja a nyílásunkat és a gyógyítói képességünk felébresztését.

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

 

Szeretettel,

Veres Kriszta