Pár évvel ezelőtt érkezett egy Mátrixból kiemelő hanganyag Hatshepsut Templomából Luxorból. Most ismét ezzel az energiával kapcsolódtunk Hatshepsut Templomának Hathor szentélyében, ahol érkezett még egy fontos információ.

Minél több külső megfelelés mozgat minket, azaz, minél aktívabban manipulálhatóak vagyunk a Mátrix-pontunkon keresztül, annál kevésbé aktív bennünk a kisagyban hordozott Lemuria emlék, és annál kevésbé hisszük el a jó dolgokat. Annál kevésbé tudunk megpihenni életünk jóleső, tápláló történéseiben, és annál korábban vetünk véget nekik a Mátrixból táplált tudattalan mintázatokkal.

Minél többet kitisztítunk a Mátrix megfelelésekből, manipulációból, minél inkább belülről Lélek-energiával tápláljuk a Mátrix-pontunkat, tudatosságunkban annál inkább aktívvá válik a Lemuria emlék, amely a kisagyból kiáradva elkezd ismét élő valóságként testet ölteni az életünkben.

Ezt egy három hanganyagból álló csomaggal tudod gyakorolni:

A korábbi MÁTRIX-PONT HANGANYAG + a Lemuria-Tér Hanganyagokból az egyik + az új ELHISZEM A JÓT Hanganyag

2016. április 1-én küldöm ki őket

 A Mátrix-Pontról és a Hanganyagról infóért ide kattints!

A Lemúria-Tér Hanganyagokról infóért ide kattints!

A három hanganyag kedvezményes díja 3000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik március 31-ig. Csak az új hanganyag kedvezményes díja 1500Ft. Az összes Lemúria-Tér Hanganyagot 6000Ft felárért tudod megrendelni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (mindhárom, csak az új, + teljes Lemuria-Tér):

*