Elárulok egy titkot: a Férfiban mélységes vágy él arra, hogy boldoggá tegye a Nőt. De sajnos mi Nők ezt általában nem tudjuk, sőt olykor az ellenkezőjét gondoljuk, és harcolunk a férfival, ahelyett, hogy segítenénk neki abban, hogy boldoggá tegyen minket.

Ma reggel a Facebookon arról szólt az egyik ismerősöm státusza, hogy a férje összegyalogolt cipővel egy szőnyeget, amin ő nagyon kiakadt, mire a férje nem kért elnézést, hanem tovább tetézte a történést, és ettől ő nagyon rosszul érzi magát.

Mosolyognom kellett ezen a történeten. Vasárnap este utaztam el itthonról, és ma, péntek reggel érkeztem haza, ez alatt a pár nap alatt sikerült a Kedvesnek elarulokegytitkot1katasztrófa-övezetté változtatnia a lakást. Ezen kiakadhattam volna, számon kérhettem volna, összeveszhettünk volna, de mi értelme lett volna. Attól nem lesz rend a lakásban, csak mi éreznénk magunkat rosszul. És én boldog szeretnék lenni.

Ezért inkább nevetve kérdeztem meg a Kedvestől, hogy hogyan sikerült mindezt létrehoznia négy nap alatt. Ő pedig teljes lelkesedéssel mesélni kezdte, hogy hogyan is történt mindez. Mindketten nevettünk és rosszkedv helyett feloldódtunk a szenvedélyes szerelemben. A lakás pedig ma megtisztult, és már minden a helyén van benne Abir áldott kezeinek jóvoltából.

A titok, az, hogy a férfinak alap-beállítottsága az, hogy boldoggá tegye a nőt. De valahányszor leszúrjuk őt, és helytelenítjük azt, amit tesz megzuhan és sérül, mert nem tudott megfelelni ennek az alapvető belső késztetésnek. De mivel férfi, és mivel ő is évezredes mintákat és sebzettséget hordoz magában – ahogy a nő is – nem tudja ezt feléd kommunikálni, hanem bezárkózik, és sokszor még rosszabbul-eső viselkedéssel védekezik.

Egy kis női bölcsesség és a női szív végtelen szeretet-kútjának megnyitásával mindez megváltoztatható. A dráma helyett kinyílhatunk az együtt-nevetésnek és a szerelemnek, és aztán egy másik alkalommal, amikor nem dúlnak bennünk az érzelmek kérhetjük szépen, női módon lágyan a férfit arra, ami jóleső nekünk. Meg fog hallani minket, és örülni is fog, hogy pontosabban látja mi az, ami boldogságot ad neked.

Ha szeretnél kilépni a fárasztó párkapcsolati csatározásokból és helyette repülni a pároddal a Szerelem szárnyán minden pillanatban, hívlak Téged februárban induló online kurzusomra, melyre január 10-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

„Hétköznapi Mennyország”

Online Kurzus Nőknek a boldog párkapcsolatért

indul: 2013. február 14.

5 hét * 5 hanganyag ­* 5 tanítás * 5 gyakorlat * 5 személyes visszajelzés

„Ha képesek lennénk egy embert teljesen szeretni és teljesen megbocsátanánk neki, akkor rátalálnánk a Mennyországra.” (Chuck Spezzano)

Csak rajtunk múlik, hogy a párkapcsolatunkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. A párkapcsolatban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a szerelem lángja újra fényesen világítson, és a megszülessen a pár között a hétköznapokban is élhető Mennyország.

Képes vagy a szeretetet és a Mennyországot választani. Ez a kurzus abban segít, hogy ezt az életedet és kapcsolatodat átformáló gyakorlattá tudd változtatni.

A kurzus részvételi díja 19500Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 14000Ft, ha január 10-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tíz jelentkezőben!

 

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!