A szombat estét Allával, és Kedvesével töltöttem. Alla az egyik Cipruson élő orosz barátnőm és tanítványom. Nagyon jó volt megpihenni új otthonunk melegében, és a közöttük lévő fényességben. Emlékszem arra a pillanatra, amikor másfél évvel ezelőtt Alla autójában ültünk egy work-shop után, és ő arról mesélt, hogy sosem ismerte a szerelmet és nem is fogja. Akkor azt mondtam neki, hogy ne mondjon el a szerelemről.

Néhány hónap múlva besétált az életébe a szerelem, mindkettőjük élete fenekestől felfordult, és most egy év után már együtt élnek, új otthonban, együtt fényesedve. És ezzel Alla férje előtt, és a Kedvese volt felesége előtt is kinyílt a tér arra, hogy beengedjék a Szerelmet, a Valódit, ahelyett, hogy ragaszkodnának egy olyan kapcsolódáshoz, amely sokkal inkább megfelelésből született, mint a szívek lángoló együtt-táncából.

És persze ezzel senkit sem arra akarok biztatni, hogy hagyja hátra a családját, de arra igen, hogy mondjon igent a szerelemre. Elég, ha igent mondasz a szerelemre, ha hívod, ha izzassz vele, és az Univerzum átrendezi az életteredet, visszahozza a szerelmes lobogást a kapcsolódásodba, vagy ad másikat, amely szerelmes lobogásból születik.

Januárban ismét elindítom Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat, amely téged is segít abban, hogy kitárd a szívedet a Szerelem előtt:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul 2013. január 10-én kedvezménnyel!

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett féláron, azaz 5700Ft-ért tudod megvásárolni, ha november végéig bejelentkezel!

A kurzusról részleteket ide kattintva találsz!

Online kurzusaim hanganyagai, tanításai és gyakorlatai abban segítenek, hogy a legnagyobb ajándékot add magadnak: a Lelkedből kibomló, vágyaid szerinti boldog és örömteli életet. Online kurzusaimmal ezt az ajándékot tovább is adhatod azoknak, akik a szívedhez közel állnak és akikkel szeretnél osztozni az élet örömteli megélésében. Nagy öröm számomra, hogy eddig is sok embert támogathattam ebben, és nagy öröm számomra, ha még többeknek segíthetnek online kurzusaim, melyeket most jelentős karácsonyi kedvezménnyel rendelhetsz meg saját magadnak, vagy ajándékként másoknak:

8 ONLINE KURZUSOMAT RENDELHETED MEG FÉLÁRON NOVEMBER VÉGÉIG! TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! KÉT ONLINE KURZUS MEGRENDELÉSE ESETÉN A HARMADIK, ÁLTALAD VÁLASZTOTTAT (amely azonos árú, vagy kedvezőbb árú, mint az első kettő) AJÁNDÉKBA KAPOD

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szombat este nagy örömet adott számomra az is, hogy Alla újra és újra arra kért, hogy hallgassunk még többet a meditációkból, melyek a Kedvessel való együtt fényesedésünkből születtek.

Elmondhatatlan öröm volt számomra az az idő, amelyet azzal töltöttünk, hogy a stúdióban felénekeltük az Online Böjtös Testfényesítő Kurzus hanganyagait. Mindegyik egy imádság, amely Allah 99 szépséges nevéből egyet zenget. Mindegyik a Lelkünk mélyéről, és a Lelkeink összetalálkozásból született meg a pillanat varázslatában lebegve. Tényleg az volt, együtt-lebegés az egyre táguló Fényben, ahová a nevek zengetésének erőteljes rezgése repített minket. Miközben mindketten tovább fényesedtünk, és a legszebb ajándék az Univerzumtól az volt, hogy ezt együtt élhettük, egymást és a szerelmünket is emelve.

Mert a jó, a szép, az örömteli tud még tovább tágulni. És az is nagy öröm számomra, hogy ehhez mi is hozzájárulhatunk azzal, hogy továbbadjuk fényesedést, amellyel ezek az imádságok megajándékoztak minket. Továbbadhatjuk a fényesedést, a női és férfi energiák összesimulását és azt a harmóniát, ami ebből a Világban születni tud.

Most még a ciprusi élményekben lebegek, de már örömmel készítem a Lelkem a további együtt-éneklésre, együtt-imádkozásra, együtt-fényesedésre a kilenc új meditációval, melyet „Fény Vagyok” Online Kurzusomban osztunk majd meg másokkal.

Ha akarod Veled is! Holnap éjfélig (november 20.) még kedvezményes áron jelentkezhetsz a kurzusra:

„Fény Vagyok” Online Kurzus

2012. december 13.

9 nap * 9 fényes meditációs hanganyag * és plusz egy, hogy Karácsonykor fényes áldásként tudj világítani szeretteidre

Luca napján kezdődik a kurzus és december 21-én a Téli Napforduló napján fejeződik be. Luca a régi hagyomány szerint a Fényhozó Istennő, a Levegő Úrnője, aki elhozza a lecsendesedést, a tisztánlátást, az elme börtönéből való szabadulást, és így bábáskodik abban, hogy újjászülessünk a belső Fényünkbe.

Luca székét a hagyomány szerint 9 vagy 13 napon át faragták, minden nap végeztek valamilyen munkálatot a széken. Ezzel a kurzussal arra hívlak, hogy te legyél a szék, önmagadnak adj figyelmet kilenc napon át, a fényedet csiszolgasd, éld meg másképpen, valódian a karácsonyi-téli napfordulós misztériumot.

Luca napjától a Téli Napfordulóig minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot, mellyel átrezgetheted magad a Fénnyel, és összekapcsolódhatsz Fény-magaddal. A kilenc hanganyaghoz Allah 99 nevéből választottam ki azt a kilencet, melyek engem leginkább segítettek Valódi Fény-Magam rezgésével azonosulni.

A tízedik napon kapsz még egy anyagot, mely abban támogat téged, hogy a fényesség és a szeretet növekedjék benned Karácsonyig, és így ez az ünnep is valódi legyen számodra és valódisággal érintse meg azokat is, akikkel együtt ünnepelsz.

Ez a Téli Napforduló és Karácsony különösen jelentős mindannyiunk számára, mert a Föld egésze is lezár egy nagy ciklust és újjászületik Fény-magába. És persze mindez velünk és általunk történik.

A „Fény Vagyok” Online Kurzus részvételi díja 9000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha HOLNAP ÉJFÉLIG (november 20-ig) bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!