“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat. Egyiptom földje Ízisz teste, Ízisz fátyla az ősi egyiptomi misztériumokat rejti.

Az életben nincsenek véletlenek. Engem látszólag a véletlen hozott Egyiptom földjére, de valójában a DSCN2792mély szerelem, amely ehhez a földhöz fűz, amely a Lelkem földi otthona, és amelyhez inkarnációk sora kapcsol. Gyönyörű utazásban vagyok hat éve, mióta Ízisz visszahívott. Utazásban és emlékezésben, mely egyre komplexebb dolgokat tár fel.

Rengeteg hanganyag, üzenet érkezett az elmúlt években Egyiptom szent helyeitől, ősi energiájából, majd komplett gyógyító energiák rendszere kezdett érkezni.

Ezeket adom át személyes és online formában azoknak, akiket szólít Ízisz, szólít Egyiptom, akik érzik a kapcsolódást az Egyiptomi múlttal, és érzik-tudják, hogy az ősi egyiptomi misztériumok továbbadásában szerepük van.

Az első ilyen komplex gyógyítói rendszer volt a Hét Hathor Kurzus, mely jelen pillanatban online formában sajátítható el:

Hét Hathor – Papnői Minőségekbe Beavató Online Kurzus

és

Hét Hathor – Gyógyítói Kurzus

Részletekért ide kattints!

És most augusztusban személyes találkozó keretein belül tartottam a következő gyógyítói modult, az augusztusi napon a Djed Misztériumát bontogattuk, januárban folytatjuk az Ankh-kal. Ha szeretnél becsatlakozni a folyamatba azt december 16-ig teheted meg. Összesen 5 fő tud csatlakozni, a Djed Oszloppal való utazás hanganyagokkal történik, ezt követi a januári személyes találkozó, melyen az Ankh misztériumával utazunk:

ANKH és DJED Gyógyító Misztériuma I.

Két olyan gyógyító eszközzel való beavatódásra hívlak, melyet az ősi Egyiptomiak használtak. Az egyik a djed oszlop, a másik az élet kulcsa, az ankh.

djed1 Az augusztusi napon a Djed Oszloppal utaztunk. A djed oszlop az egyiptomi életfa, Ozirisz gerince, akkor állították fel fizikai formájában, amikor olyan erőteljes változások zajlottak a világban, hogy szükség volt egy központi megtartó, kiegyensúlyozó erőre. A djed a női és férfi energia tökéletes egyensúlyából születik, ebből az egyensúlyból lehet gyógyító eszközként használni is. A djed oszlop a Viola-Lángot sugározza.

Mi a Viola Láng? „Időben nem tudunk visszautazni, de a Viola Láng mégis képes arra, hogy kitörölje és feloldja az okokat, következményeket, sőt még a múltbéli hibáink emlékét is. A Viola Láng a negatív energiát pozitívvá változtatja, a sötétséget fénnyé, és a „sorsot” lehetőséggé…A Viola Láng a rezgéseket alakítja át…Az atomok leginkább térből állnak, ez az üres tér az, amelyben a negativitás és a karmikus mintázatok megrekednek. Amikor a fizikai és energetikai testeinket felépítő atomok ezzel a negativitással terheltek, az elektronok egyre lassabban pörögnek, ezért egyre jobban rezonálunk a negativitásra, és egyre kevésbé érzékeljük a Fényt. A Viola Láng átalakít. Nemcsak körbeveszi és feloldja a negatív energiát, hanem Fénnyé változtatja. Így az atomok tere kevésbé sűrű, az elektronok ismét gyorsan pörögnek, és a rezgésünk emelkedik.”

A Djed Oszlop erőteljes tisztító eszköz, mely az egyensúly állapotába hoz minden szinten és összekapcsol a Forrással.

ANKH és DJED Gyógyító Misztériuma II.

2017. január 22.

ankh

A Djed Oszloppal való utazás karmikus tisztító hatása készíti elő az az energia-állapotot, amely kinyit az Ankh használatára.

Az Ankh, azaz az élet kulcsa szintén a Viola Lángot működteti, de más formában, mint a Djed Oszlop. Míg a Djed Oszlopból a Viola Láng spirálokban árad ki, addig az Ankh összesűrítve viszi el a Viola Láng energiáját oda, ahová irányítjuk. Erőteljes renegeráló és újjáépítő eszköz a test és a szervek számára. Ezen kívül hozzáhangol a sors feladatod teljesítéséhez, erőt ad ahhoz, hogy a Lelked által vállaltakat lehozd a fizikai létezésbe.

A januári napon az Ankh gyógyító erejét ébresztjük fel, illetve tisztítjuk és hozzáhangoljuk rezgéseinket ahhoz, hogy az Élet Kulcsa megnyissa magát nekünk, méltóvá váljunk a használatára saját életünkben és akár mások segítésében is.

Az augusztusi Egyiptomi Misztérium Nap online díja 33000Ft, amely tartalmazza a saját, kézzel készített Djed Oszlopodat (8500Ft) és Ankh-odat (8500Ft), két felkészítő hanganyagot, és a napon érkezett gyakorló hanganyagokat.

A januári Gyógyító Nap díja 15000Ft, mely tartalmazza a nap díját, illetve a két felkészítő hanganyagot. Nagyon ajánlom a napon való személyes részvételt, de ha ez nem lehetséges akkor a hanganyagokkal tudsz végigutazni a nap energiáján.

A Djed Oszlop alabástromból, az Ankh mészkőből – az egyiptomi piramisok alapköve – készül, beavatott kezek által, az Awyan család kőfaragó műhelyében (róluk már sokat írtam, Hakim, egyiptomi bölcsesség-őrző gyermekei, akik ilyen módon is tovább viszik az édesapjuk által őrzött tudást).

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és a DJED + ANKH szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés