Ptah, aki a Világot a szíve gondolatával teremti, aki Szava varázslatával ad életet. Imhotep, a nagy gyógyító, “Ptah gyermeke”, akit az egyiptomiak isteni minőségbe emeltek. És Sakkara a Gyógyító Templom, ahol Imhotep tevékenykedett, és teremtett. Ebbe a Templom-Térbe látogatunk el a februári gyógyító szertartáson.

15 főt tud részt venni a szertartáson:

Egyiptomi Csoportos Gyógyító Szertartás

2017. február 4. 19:00-22:00

Szakkara gyógyító templomában az “elmét altatták” a papnők, amikor az elme alszik, a Lélek átveszi a hatalmat, megtörténik a gyógyulás, megoldások születnek.

A szertartás első harmadában utazunk a kígyó-medicinájával, ahogyan azt tették Sakkara gyógyító templomában is, altatjuk az elmét, hogy belépést nyerjünk a gyógyító piramis útvesztőjébe, ahol az elme még mélyebbre szenderül, és az akarás megadja magát a Lélek bölcsességének.

Ebben az állapotban fogadjuk be a Djed Oszlop karma-oldó, tisztító halványlila fényét.

Majd átvesszük az Ankhot, az Élet Kulcsát és áthelyezzük életünk lépéseit a Lélek ösvényére.

Várlak erre a szertartásra, ha van olyan problémád, amit már szétagyaltál, de mégsem tudtad megoldani. Várlak erre a szertartásra, ha amúgy is hajlamos vagy túlgondolkozni, és nehezen megy a megadás. Várlak, ha szeretnél megpihenni a Lélekben és az ősi egyiptomi gyógyító tér békéjébe.

A szertartás részvételi díja 5000Ft, jelentkezésedet a részvételi díj felének befizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és az EGYIPTOMI SZERTARTÁS szót: jelentkezem@vereskriszta.com