Az elmúlt egy hetet Felső Egyiptom ősi templomainak látogatásával töltöttem. Az utolsó két napot Luxorban töltöttük, két helyi emberrel töltöttünk együtt több időt, és mindketten ugyanazzal a mondattal leptek meg. Az egyikük azt mondta: „Az arcod nem idegen, láttalak már itt.” A másik pedig azt mondta: „Egyiptomi arcod van.”

egyiptomiarcod1Valójában nem leptek meg, már a Nílusi hajóút alatt azt vettem észre a tükörbe pillantva, hogy változik az arcom, egyre inkább hasonlít azokhoz a női arcokhoz, amelyeket az ősi egyiptomi női szobrok viselnek.

Úgy tűnik ez a következő lépése az átalakulásnak, amivel Egyiptom megajándékoz. Néhány hónapja már történt egy másik nagy külső átalakulás. Néhány hete Nazmeya barátnőm meglepődve kérdezte meg tőlem: „Megváltozott a szemed színe?”. Igen, megváltozott, az eredeti barnasága helyet adott egy sokkal világosabb aranyos mézszínnek.

Előre tudtam, hogy meg fog történni ez a változás, mert visszaintegráltam magamba egy Lélek-részemet, amelytől egy korábbi egyiptomi életben távolodtam el. A belső változás pedig természetes módon követte a külső átalakulás is.

„Fiatalság Elixírje” Online Kurzusom kapcsán már írtam arról, hogy a szívből élés lelkesültsége az, ami fiatalon tart, illetve megújít. De ennél sokkal többet is ad. A szívből való élet lelkesültségében feloldódnak azok a belső és külső rétegek, melyeket magunkra szedtünk, és amelyek elfedik a Lélek ragyogását. A szívből való élet lelkesültségében egyre szebben ragyog a Lélek, és ebben a ragyogásban újjászületik a belsőnk, a külsőnk és életünk egésze.

Január elején újra elinduló „Fiatalság Elixírje” Online Kurzusomat most féláron rendelheted meg:

„Fiatalság Elixírje” Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki kortalanságodért

indul: 2013.  január 4-én KEDVEZMÉNNYEL

Az ALAP CSOMAG (21 nap ­* 3 meditációs hanganyag * 3 tanítás * 21 napi megerősítés és gyakorlat) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! A kurzust féláron, azaz 3300Ft-ért rendelheted meg, ha november végéig bejelentkezel!

FIGYELEM! Karácsonyi ajándékom számodra az, hogy nem csak a fenti kurzust rendelheted meg féláron, hanem összesen 8 ONLINE KURZUSOMAT RENDELHETED MEG FÉLÁRON DECEMBER 21-ig! TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! KÉT ONLINE KURZUS MEGRENDELÉSE ESETÉN A HARMADIKAT A KEDVEZMÉNYES ÁR FELÉN RENDELHETED MEG! HÁROM KURZUS MEGRENDELÉSE ESETÉN, A NEGYEDIK ÁLTALAD VÁLASZTOTTAT (amely azonos árú, vagy kedvezőbb árú, mint az első kettő) AJÁNDÉKBA KAPOD!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta