“Áldott légy Ízisz, Te, aki hatalmas vagy, Úrnője az Mennynek, Anyja az Istennek, Szerelmese és Királynője az Isteneknek. A te látásod vigyázza a Arany Lényeit a Templomokban…” (részlet egy Íziszhez írt imából)Egyiptom földje híres az aranyról. Tutankhamon sírjából előkerült arany kincsek, a templomokban az Istenek arany szobra, arany ékszerek, arany a izisz2ruházatban, Hathor arany tükre, Ozirisz, aki Ízisz új életre ébreszt és aranyból varázsol neki hímvesszőt az elveszett helyett…

Sokakat elkápráztat az arany ragyogása, sokan ásnak, keresik-kutatják a még homok alatt lévő kincseket, és amikor egy ősi tárgy előkerül, netán aranyból is van, bepörög a birtoklás, az anyagiak utáni vágy és Egyiptom aranya mindent elpusztít.

Mert Egyiptom Aranya Kemet tiszta időszakában nem az anyagiakról szólt, nem a birtoklásról, vagyonról…Egyiptom Aranya egy olyan tiszta tudat-állapotot jelentett, amikor a Testben létező tudja saját Fény-származását, Fény-valóságát, ezt élve Fénnyel itatja át a Födit és Testit, így változik minden Arannyá körülötte.

Pár napot voltan június végén Magyarországon, két work-shopot tartottm, mindkettőn kódokat ébresztettünk. A másodikon Egyiptom Arany Kódjait. Ha lemaradtál a work-shopról, most meg tudod rendelni a hanganyagokat:

EGYIPTOMI ARANY KÓDOK – Áthangoló Work-shop Hanganyagai

2020. június 6-án küldöm ki őket újra

Várlak, ha szeretnél sejtszinten áthangolni magad arra, hogy ne az anyagi világ uraljon téged, hanem Te legyél az anyagi világ Ura, aki bármit arannyá változtat maga körül, még a legsötétebbet is.

5 nagyon fontos energetikai gyakorlattal utaztunk a work-shopon, ezeket kapod majd meg hanganyag formájában.

A hanganyagokat most kedvezményes 4400Ft-os áron tudod rendelni. Megrendelésedet június 5-ig tudod elküldeni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom