„Égtünk a máglyán, de kihűlt a testünk. Vízbe fojtottak, de megtanultunk úszni. Szaladtunk a kutyák elől, szembe nézünk már velük. A kör megtört, de újra fonjuk. És ez az éjszaka a bizonyság, hogy mindent túléltünk.” Carolyn Hillyer egyik dalának néhány sorát idézem. A dal október 31-ének éjjelére szól, a boszorkány-erőt idézi. Több éven keresztül minden Samhain ünnepen elénekeltük, megidéztük ezt a dalt és vele a boszorkány-erőt.

És mi a boszorkány-erő? Vállalni önmagunkat minden körülmények között és úgy élni, ahogy a Lelkünk diktálja, és nem pedig úgy, ahogy azt a társadalom.

A boszorkányság vádjával kivégzett asszonyok bábák, és a közösség gyógyítói vegtunkamaglyan1oltak. Más, önálló női utat jártak egy olyan időben, amikor a társadalom nem tolerálta az önálló, öntudatos, saját Lelke szerint élő asszonyokat. És egy olyan politikai helyzetben, ami erősen megingathatta volna az egyház hatalmát jó bűnbaknak számítottak ahhoz, hogy rájuk lehessen fogni minden rosszat, és ráadásul példát lehessen statuálni a közösségnek arra, hogy hogy jár az, aki kilóg a sorból.

Miért idézem fel ezt most? Mert olyan időket élünk, amikor nagyon aktív az összes olyan egyéni és kollektív sérülés, amit Valódi Önmagunk és a Lelkük útjának vállalása miatt szereztünk. A boszorkány-üldözés csak egy része annak a sok történetnek, amiben sérültünk Önmagunk Vállalása miatt.

Valódi Önmagad vállalása, a Lelked szerinti Élet nem érdeke a hatalmat birtoklóknak. Mert a hatalmat a tömegek kontrollálásával lehet fenntartani, ezért a hatalom mindig tett arról, hogy eltüntesse azokat, akik másképpen éltek, és ez gyakran egész népcsoportok és kultúrák kiirtását jelentette. Elég csak arra emlékezned, hogy Amerikában és Ausztráliában gyerekek több generációját vette el a szüleiktől a fehér hódító, és civilizálta, azaz irtotta ki belőlük a bennszülött gyökereket és szellemiséget.

Ma az Atlantisz óta fennálló, mások-fölötti hatalmon alapuló világrend összeomlása zajlik világszerte. És ez nem megy egyszerűen, mert a hatalom kapaszkodik, és felerősödik azoknak a módszereknek az alkalmazása, amellyel az embereket félelemben lehet tartani.

És ezzel együtt bennünk is erősebbek a félelmek, mert mint írtam, ezen sérüléseknek a gyógyulása és kioldódása zajlik.

Néhány napja egy amerikai ismerősömmel leveleztem a Facebook-on, azt kérdeztem tőle, hogy miért támogatja Obama, akit annyi amerikai – köztük ő is – annyira nagyra tart, azt az önkényuralmi iszlámista rezsimet, ami jelen pillanatban Egyiptomban hatalmon van. Az ismerősöm azt válaszolta, hogy keressünk egy privátabb fórumot ennek megbeszélésére, mert szerinte a Facebook privát üzenetküldő rendszere nem az, mert figyelik. Kicsit furcsállottam ezt, mert lehet, hogy figyelik, de bármit figyelhetnek, és egy biztos, én nem akarok és nem is fogok félelmek között élni. Miért ne tehetném fel ezt a kérdést, akár a legnyilvánosabb helyen is?

A szabadságom mindennél többet ér. És mi a legrosszabb, ami megtörténhet velem, elveszik az életem? Már annyiszor elvették, és mégis itt vagyok. Mindent túléltem, újra inkarnálódtam. És tudom, hogy nem azért inkarnálódtam újra, hogy tovább féljek, és a félelmeimmel továbbra is fenntartsam azt a rendszert, aminek az összeomlása zajlik.

Mit gondolsz, miért csak most derül ki például az, hogy a svájci frank alapú hitelek jogtalanok, az, hogy a bankok és az állam kurvára átverték az állampolgárokat, és családok tönkretételén nyerészkedtek? Miért csak most jutottak el az emberek odáig, hogy a saját jogaikért tegyenek? Azért, mert ott van a belénk-kódolt félelem mindenféle hatalmat képviselő szervvel kapcsolatban. Azt kódolják belénk ezer-ezer évek óta, hogy engedelmeskedj, és akkor nem lesz bajod.

Nem lesz bajod, de élhetsz rabszolgaként, akivel a rendszer bármit megtehet. De ez nem így van! Saját életünk teremtői vagyunk és itt az ideje, hogy visszavegyük a saját életünk irányítását. És, ha ezt szeretnéd, ezt választod, akkor tedd meg azt magadért, hogy kilépsz a félelmekből. Mert a félelmeiddel tápláltad eddig is a Mátrix köréd-zárulását.

Ehhez segítségnek ajánlom azt a meditációt, melyet Kalabsha Templomától kaptam, és amelyet MA ÉJFÉLIG (március 4.) még kedvezményes áron rendelhetsz meg:

KALABSHA MEDITÁCIÓ

A meditáció segítségével kitisztíthatod azokat a félelmeket, amelyek azzal kapcsolatban vannak benned, hogy a hatalom megtorolhatja azt, ha a Lelked szerint élsz. Lényegedbe érkezve, megtöltheted magad annak bizonyosságával, hogy jár neked az Éden-Kert, és újjászülheted a teremtő erődet, hogy ne terheljenek most már azok az emlékek se, hogy az erőd kísértésbe vihet.

A meditáció ára összesen 1000Ft, ha március 4-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed. A PIRAMISOK és a KALABSHA meditációk együttes ára összesen 1500FT!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

És van még egy, amit érdemes megemlíteni. Bármi is történt régebben az nem köt minket. Írhatunk magunknak új sorsot. Az elme arra figyelmeztet, hogy jól megszívtuk mindig azt, amikor szembe mentünk a hatalommal és ÚJ Világot akartunk létrehozni. De azóta sok minden történt, sokkal tudatosabbak vagyunk. Rengeteget gyógyultunk.

Rengeteget gyógyult az Istenibe vetett bizalmunk is. Visszahelyezkedhetünk az ősbizalomba, és megengedhetjük, hogy az Univerzum szeretete és jóindulata elhozza nekünk azt az Új Világot, amit álmodunk. Amelyben szabadság van, bőség és öröm, amelyben a Lélek törvényei szerint élünk. Ez a Világ meg tud születni – igazából már születik – még akkor is, ha az elmének nincsen forgatókönyve arra, hogy ez hogyan fog megtörténni. Nem számít, mert az Univerzumot összetartó Erőnek van. És a bizalommal tudunk megnyílni ennek a forgatókönyvnek a fizikaiba íródására.

A bizalomba való megérkezésben segít az a meditáció, melyet Ozirisz Nap-Templomának Atlantisz-oltárától kaptam, és amelyet MA ÉJFÉLIG (március 4.) még kedvezményes áron rendelhetsz meg:

ŐSBIZALOM MEDITÁCIÓK

Az első meditáció azt a részt gyógyítja bennünk, ahová az ősbizalom elvesztése kapcsolódik a fizikai és energia testekben. Tapasztalhattad már, hogy bizonyos helyzetekben fájdalom – amely lehet olyan érzés is, mintha kiharaptak volna belőled egy darabot – jelenik meg a Lélekmagod és a köldökcsakrád között, nem véletlen, mert itt őrizzük ennek az ős-veszteségnek a fájdalmát és a hozzá kapcsolódó félelmeket. A meditáció elvisz téged Ozirisz Nap-Templomába – létező hely Cairótól nem messze, Abu Ghurabban -, annak Atlantiszból származó oltár-kövéhez, amelyet sokan csillagkapunak tartanak. Az alabástrom oltárkő tényleg kapu, Atlantisz szív és a Forrás szíve találkozik össze benne egy olyan gyógyító alakzatban, amely begyógyítja ezt a sérült részt benned.

A második meditáció abban segít, hogy a begyógyult, és ősbizalomba megpihent részedből új sejtek szülessenek, és lecseréljék tested sejtjeinek összességét.

A meditáció ára összesen 1000Ft, ha március 4-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed. Az ŐSBIZALOM és a PIRAMISOK együttes ára összesen 1500FT, a PIRAMISOK, az ŐSBIZALOM, és a KALABSHA meditációk együttes ára 2000Ft!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!