Péntek hajnalban kirántott egy erő az alvó állapotból, és átkerültem egy álom-ébrenlét határán lévő helyre, ahol nem álmok jönnek át, hanem látomások a fizikain túliból. Azt láttam, hogy Égi Lények leválasztották a férfiakat a fejükről, kicsit a Mátrix lecsatolásához volt hasonló, de itt a drótok csak a fejhez kapcsolódtak.

Az „égi operációk” tovább folytak a pénteki napon. Angyalok állták körbe a fejeinket – nőkét és férfiakét -, finoman tartották a fejeket a tenyereikben és ez egioperaciok1egy olyan beavatkozást hozott létre, amely leválasztotta az agy azon rétegeit, melyek azokkal a negatív élményekkel vannak tele, amelyeket eddig újra és újra előhívtunk és kivetítettünk a jövőre, hogy az csak úgy lehet.

A tegnapi napon az „égi operálók” tovább léptek, és átszkennelték az agyat olyan múltbéli képekkel, amelyek a szépséges emlékekről szólnak, ilyen módon segítve azt, hogy ezentúl a szépet vetítsük magunk elé, és az alapján teremtsünk.

Ennek a fizikaiba való átfutását gyorsíthatod, erősítheted ezen szavak gyakori ismétlésével: FELSZABADULTAM A MÚLTTÓL, EZ A PILLANAT MÁS, MOST VÁLASZTOK. ÚJAT VÁLASZTOK. MOST AZONNAL!

Tegnap éjjel pedig elkezdődött egy újabb operáció, amelyben azt a viselkedésformát, hitrendszert választják le rólunk, ami leginkább hozzánk nőtt és akadályozott abban, hogy a női és férfi energiák megszentelt valódiságát működtessük. Ez a leválasztás még mindig folyik, mert annyira hozzánk nőtt réteget távolítanak el, amely szint olyan, mintha a bőrünk része lenne, ezért nagyon finoman működnek ebben az Égi Segítők. Amúgy be is azonosíthatod mi ez a réteg benned, csak meg kell nézned, hogy az elmúlt két napban milyen negatív gondolatok, érzések voltak-vannak benned legaktívabban jelen a másik nemről.

Ma reggelre ehhez kapcsolódóan átjött egy meditáció ehhez kapcsolódóan:

SZERETLEK Meditációk

A női változat abban erősít, hogy valóban nő legyél, azaz a szeretet forrása, és csak ez legyen benned jelen, mert ez a valódi.

A férfi változat pedig abban erősít, hogy valóban férfi legyél, akinek tettei a szív vezetéséből születnek, akinek lépteit a szerelem-szeretet szolgálata vezeti.

Ezt a meditációt szintén kedvezményesen rendelheted meg a másik kilenc meditációval együtt

Rengeteg segítséget kapunk arra, hogy felébredt önmagunkat és az Új Világrendet a fizikaiba hozzuk, ezért ilyen nagy körülöttünk az égi sürgés-forgás. És jó, ha mi is odatesszük magunkat ebbe a folyamatba, ami mindenképpen átjön a fizikaiba, de a tudatos részvételünkkel számunkra gyorsabban és könnyebben.

Mivel nagyon intenzív néhány hét elé nézünk, és nagy szükség van a szellemi erőkre, a lényünk tisztulására, isteni önvalónkba való belenövésre, ezért március 21-ig az összes, elmúlt néhány hónapban átjött meditációs anyagomat kedvezményesen rendelheted meg március 21-ig! A meditációs anyagokat három-naponta küldöm ki, hogy minél hamarabb elkezdhesd őket gyakorolni.

És mivel mindennél fontosabb a női és férfi energiáink magas-rezgésében való megállás, ezért a december 21-ére megérkezett, ezzel kapcsolatos meditációt ajándékba adom már egy megrendelt másik meditáció mellé!

EGY MEDITÁCIÓ DÍJA 1000FT, KÉT MEDITÁCIÓ DÍJA 1500FT, HÁROM MEDITÁCIÓ DÍJA 2000Ft! Március 21-ig rendelhetsz, de a meditációt megkapod hamarabb, mert három-naponta küldöm őket.

A MEDITÁCIÓKRÓL RÉSZLETEKÉRT ÉS MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!