Nemrégiben írtam arról, hogy az egészség annyit jelent, hogy felismerem és élem azt, hogy EGÉSZ vagyok. És aztán találkoztam egy igazán rendkívüli, bátor és fiatal egyiptomi nővel, akinek az élettörténete mindezt gyönyörűen alátámasztja.

Ennek a fiatal nőnek jól fizető menedzseri állása volt, szállodáknak dolgozott az egyiptomi tengerparton. Mégis többször kínozta betegség, és az egyik nap azt közölte vele a nőgyógyász, hogy több daganat van a petefészkeiben. Mire ő visszakérdezett, hogy mi a legjobb és mi a legrosszabb, ami történhet vele. Az orvos azt válaszolta, hogy a legjobb esetben nem lehet gyereke, a legrosszabb esetben pedig rák. Ez a fiatal nő akkor úgy döntött, hogy nem indul el a megszokott úton, még a vizsgálatokra sem ment el. Úgy döntött, hogy megéli annak a teljességét, ami az életéből hátravan. Otthagyta a kényelmes munkahelyet, mert ugyan jól keresett vele, de mégsem volt az egésznek semmi köze ahhoz, aki ő valójában és elkezdett könyvet írni.

Ez volt – a saját szavaival – az ő méregtelenítési folyamata. Mert a könyvet az egyiptomi társadalom, családi élet és vallás képmutatásáról írta, ahogy ezt ő is élte, megélte, és ahogy szenvedett benne. Miközben írt letisztította önmagáról a rétegeket, amelyeket magára szedett az évek alatt, mindazt, ami visszatartotta attól, hogy megélje az az EGÉSZET, akinek született.

A könyv megjelenése után megkereste egy televíziós csatorna és felkérték egy műsorra, hogy ezzel segítsen másoknak a belül hordozott EGÉSZ-re találásban. Marketinget kezdett tanítani Kairóban az Amerikai Egyetemen, úgy hogy ő maga sosem tanult marketinget, de mégis elkezdte tanítani azt, amit az évek alatt megtapasztalt erről a területről. Megélt szerelmet úgy, ahogy Egyiptomban szinte senki sem teszi, mert a szívét követve átlépte a tiltásokat…

És egyszer csak újra ott találta magát a nőgyógyásznál, a vizsgálat alatt kiderült, hogy gyermeket vár, a daganatok pedig eltűntek. A gyermekét otthon szülte, és ez példátlan az egyiptomi jómódú rétegnél. Bábája sem volt, de ott volt mellette egy angol nő, akivel az interneten ismerkedett meg, és aki három gyermekét szülte meg otthon egyedül.

Ó, igen az angol nő története is megér egy másik emailt, de most mégis az új egyiptomi barátnőmnél maradnék. Mert egy pillanat alatt az lett, rokon-lélek, akit nagyon közel érzek magamhoz. Egy csodálatos, ragyogó, bátor nő, aki a Lelke szerint él. Legnagyobb bámulatomat azzal a bátorsággal váltotta ki, hogy képes volt egyáltalán nem foglalkozni a betegségével, hanem a teljes figyelmét odaadta az útnak, amerre éppen a Lelke hívta. Mert ez a mi EGÉSZ-ségünk. A Lélekkel együtt lépni!

Az EGÉSZ-ségben való megpihenést választjuk és gyakoroljuk a január 31-ei szertartáson, amelyre még 5 fő jelentkezhet kedvezményes áron:

„Teljes Vagyok” – Gyógyító Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 31. 19:00-21:30

Amikor megjelenik az életedben a betegség, vagy bármilyen problémás élethelyzet, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ezen a szertartáson végig utazunk azon életterületeinken, amelyeken általában mindannyian megélünk problémákat: anyagi biztonság, egészség, munka, család, párkapcsolat, barátok, „miért vagyok itt?”. Túllépünk a problémáink illúzióján, a velük faló foglalkozáson, a bennük való elmerülésen, és helyette választjuk a TELJESSÉGET.

A „Teljes Vagyok” Gyógyító Szertartás részvételi díja 3 500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha december 31-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 5 jelentkezőben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/szertartasok/teljes-vagyok-szertartas/

És mivel többen jeleztétek, hogy részt vennétek a szertartáson valamilyen formában, de a fizikai távolság miatt nem tudtok elutazni Budapestre, megszületett az EGÉSZ-ségben való megpihenést segítő online kurzus:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. február 7-én

21 nap ­* egy meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés * 3 személyes visszajelzés

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

A kurzust kiegészítheted a saját LÉLEK-ESZENCIÁDAT ERŐSÍTŐ VIZUALIZÁCIÓS HANGANYAGGAL. Ehhez skype címre van szükséged, hogy személyes konzultálni tudjunk, illetve rád hangolódhassak. Ezt követően elküldöm neked a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT, amit bármikor elővehetsz ahhoz, hogy megerősödj Önmagad Teljességében. A hanganyag ára 5000Ft. Ha január 10-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben akkor a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT ajándékba kapod.

A EGÉSZ-SÉG Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 8000Ft, ha január 10-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta