Pont így éreztem magam tegnapelőtt este a Testem Templom Táncmeditációs work-shop után, amit Cipruson tartottam. Istenien. Istennőien. Valahogy az angol kifejezés jobban leírja az érzést, amikor minden sejtedet és minden atomodat betölti annak bizonyossága, hogy a gyönyörű Isteni létezés öltött testet benned.

Kedd este Nicosiában, szerda este pedig Limasol mellett egy kis faluban tartottam ugyanazt a táncmeditációs work-shopot. Imádom figyelni az embereket, ahogy megérkeznek egy ilyen eseményre, a testük összegörnyedve, összehúzódva, és aztán a változást bennük, ahogy fokozatosan kinyílnak önnön csodájukra és ebben a csodában megpihen a testük, és lényük egésze,

Imádom figyelni, ahogy a testek mozdulatai rövid idő alatt felszabadulnak, ahogy a görcsösségből áramlás lesz, és ahogy a testek ragyogni kezdenek, és megnyílnak a magunkban hordozott Isteni létező szabad kifejeződése előtt.

És imádom a saját testem változását is ezekben a táncmeditációs szertartásokban, ahogy a testrészeim összetalálkoznak a dallamokkal, a térrel és a térben táncoló testekkel, és ahogy a Lelkem hullámán utazva felfedezek valami újat önmagam végtelenjéből ezekben a találkozásokban. És imádom az érzést a végén, a testem hihetetlen könnyedségét, azt hogy érzem a testem minden sejtjét örömben táncolni, azt, hogy érzem, van testem, de nincsen benne semmi nehézség, csak a Forrásból kiáradó életenergiában való megpihenés és együtt-lélegzés.

Májusban Budapesten is megtartom ezt a work-shopot, és várlak Téged is, ha szeretnél megpihenni ebben az isteni-istennői érzésben. Várlak, ha vágyod megélni a Tested Templomában való megpihenést és saját Isteni részed mindent átható lüktetését:

 „A TESTEM TEMPLOM” –  Táncmeditációs Szertartás

2012. május 7. 18:30-21:30

„Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Azzal utazunk a szertartáson, amiről Magdaléna beszél, amivel ő segítette a hozzá fordulókat. De tesszük ezt most úgy, hogy Te Magad leszel az, aki mindezt megteszed saját magaddal.

A szertartás részvételi díja 4500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha április 15-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tíz főben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/a-testem-templom-tancmeditacios-szertartas/

És teljességgel isteni érzés ez a reggel is. Utánozhatatlan ízű görög joghurt mézzel, mellettem az ágyon Francesca kutyája, kinézek az ablakon és lilába és zöldbe öltözött ciprusi tavaszból a hegyek között előbukkan a tenger, és a levegő fűszernövényekkel balzsamos. Mennyi csodával vesz körbe minket ez a formába álmodott világ, és hányszor veszünk el az elme illúzióiban és elfelejtjük élvezni a szépséget.

Figyelem az embereket és azt látom, hogy még a legtökéletesebb körülmények között is képesek vagyunk találni valamit, amibe stresszként belekapaszkodhatunk, és amin aggódhatunk. Magamon is ezt figyeltem reggel. Figyeltem, ahogy az elmém próbálja a figyelmemet a nem tetsző felé terelni, a hiány felé terelni. Holott a hiány nem is létezik, az, amit hiányként érzékelünk pusztán úton van, finomenergiából a fizikaiba sűrűsödés felé. Figyeltem, ahogy a gondolataim csaponganak, húznak oda, ahol nem jó lenni, ahogy az érzések elkezdenek megsavanyodni a gondolatokat követve. Majd vettem egy mély lélegzetet, átöleltem velük a gondolatokat, összekapcsolódtam elmém csendben lévő részével, és éreztem, ahogy a testem visszaérkezik abba a jól ismert tágasságba, és megtelik a madarak dalával és a finoman simogató reggeli napfénnyel.

Áldott világban élünk, és áldottak vagyunk. Csak az agyalást kell félretennünk az útból és a minden pillanatban ölelő áldást máris tapasztalhatjuk. Ha szeretnéd elengedni az aggódást, és szeretnél megpihenni az áldásban várlak Téged májusi work-shopomon:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM Work-shop

2012. április 30. 18:00-22:00

A workshop alatt 5 meditációval utazunk végig az elemek elengedést, tisztulást segítő erején, 5 tanítást kapsz arról, hogy mit jelent a megengedés a mindennapokban és 5 beengedés állapotába érkeztető és ott megtartó gyakorlatot végzünk el. (A gyakorlatsort írásban is megkapod, és alkalmazhatod a mindennapjaidban.)

A work-shop részvételi díja 5900Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 4000Ft, ha április 15-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tízben.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/work-shopok/elengedem-megengedem-beengedem-work-shop/

 Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta