Most jöttem haza a fodrásztól, úgy döntöttem, hogy friss hajszínnel és vörös körmökkel várom a világvégét. Na jó a viccet félretéve. Én elkezdtem a felkészülést december 21-re. Ma reggel arra ébredtem, hogy ragyogó fényt sugároznak Abu Simbel templomai, majd az üzenetüket fogva gyógyítottam a Kedvest és persze saját magamat is.

A mintázat, ami előbukkant és amire Abu Simbel templomai a gyógyító energiát sugározzák a következő: Az atlantiszi kataklizma belezárta a férfi-energiát egy kockába, a pusztulás miatt érzett bűntudat miatt azóta a férfi bizonyítani akar, hogy lehet másképpen. De „a lehet másképpen” újra és újra visszacsúszik ugyanabba a sémába, a világ jobbítására, a jó védelmére vonatkozó szándék újra és újra beleveszik a csatákba, Atlantisz újra és újra ismétli önmagát a személyes sorsokban. A férfi nem tud megpihenni tartósan a gyönyörben, és a jóban, nem tud belefeledkezni a női energia ölelésébe, az Atlantisz óta működő bűntudat és „nem vagyok méltó” mintázat miatt.

Abu Simbelben két templom található, az egyiket – a hivatalos verzió szerint – magának állította emlékül II. Ramszesz, a másikat pedig feleségei közül a Szerelmetes Társának, Nefertarinak.

Persze mindkét Templom sokkal több ennél. II. Ramszesz rengeteget háborúzott, kiszélesítette Egyiptom határait, megvédte és bebiztosította azokat, azaz majdnem egész életében ismételte az atlantiszi mintázatot, amelyről fenn beszélek. A Templom nem a „hőstetteinek” állít emléket, hanem az ébredéséből született. A Templom olyan, mint egy élő emlékezet, benne van mindaz, amit az egyensúlyból kimozdult, bűntudatba ragadt férfi energia létrehozott a világban. A Templom arra épült, hogy ott gyógyulást találjanak ezek a férfi erők a tudattalan mintázat tudatossá tétele által, és a női szeretetben való megpihenés által.

A Templomhoz a helyválasztás sem volt természetesen véletlen, eredeti helyén december21kettoa két templom egy régóta Hathornak szentelt földön épült, korábbi Hathor szentélyek helyén. Nefertari maga is Hathor papnője volt, ahogy Hathornak szentelődött a második Templom, melyet a fáraó Nefertarinak építtetett. Az én érzékelésem szerint a Templomban misztérium iskola működött, amelyben a papnők Hathor szerelem energiájával való gyógyítást tanulták. Maga Nefertari is mesternője volt ennek a gyógyításnak, ennek köszönhető II. Ramszesz ébredése is.

Természetesen – mielőtt bárki bármit félreért – nem a két energia közötti hierarchiáról van szó, az egyik nem jobb, mint a másik, a női is kimozdult a saját helyéről, ha nem így lenne a gyógyulás már rég megtörtént volna.

És most meg is történik. December 21-e gyönyörű energia-teret biztosít erre.

Ha úgy érzed, hogy mindez hozzád is szól, akkor szívesen megosztom veled azt a vizualizációs utazást, amely megérkezett ma reggel és amelynek elvégzését december 21-re ajánlom:

„December 21.” MEDITÁCIÓK

Két meditációs hanganyagot küldök neked december 21-én reggel, egy női és férfi változatot. Megcsinálhatjátok őket együtt a Kedveseddel (persze külön-külön is működik), illetve megoszthatod őket számodra fontos nőkkel és férfiakkal. A meditációk a fent leírt mintázatot gyógyítják, és írják át egyéni és kollektív szinteken.

A hanganyagokat jelképes 800Ft-os áron tudod megrendelni ma vagy holnap (december 20.)

JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta