Nálam reggelizett az egyik barátnőm, már elment, de az asztalon még ott van a reggeli maradványa. És szép. Szép, ahogy a sárgadinnye zöldje belesimul az áttetsző rózsaszín tányérba. Ahogy a paradicsom élénkvöröse összeölelkezik az uborka ropogós zöldjével. Ahogy a halványrózsaszín lazac ráfekszik a francia márványsajt zölddel pettyezett fehérjére. Mindezt körbeöleli a lila árnyalataiba öltözött nappali, és a nappali megpihen a kairói tavaszban. Ez egy csodás nap!

Emlékszel a Napfivér, Holdnővér című filmre? Néhány napja eszembe jutott. Egy idős kopt férfi jött hozzám gyógyításra, egy régi forradalmár. Azzal töltötte az életét, hogy tanította az embereket a valódi hitre, az élő hitre, ami a szívben lakik, és nem épületekben, illetve a Lelket börtönbe záró vallásokban, a hívek manipulálására épülő vallási-hatalmi rendszerekben. Teszi ezt egy olyan országban, ahol az egyház hatalma még nagyon mélyen gyökerező. Gyönyörű jelenléte volt ennek az idős férfinak, csendes bölcsesség lengte körül, a szívében pedig erős Krisztus-láng lobogott. A fia kísérte el. A gyógyítás után együtt ültünk egy kávéházban, Kairó belvárosában. A fia arról beszélt nekem, hogy ő újra és újra rácsodálkozik Isten végtelen szeretetére. Ádámról beszélt, és arról, hogy Isten mennyire szerette Ádámot, hiszen kérés nélkül mindent neki adott. És arról beszélt, hogy tudja, hogy ő is Ádám, és minden ember Ádám, mert Isten annyira szeret minket, hogy mindent odaad nekünk. Csak nyitva kell lennünk arra, hogy észrevegyük. Fényben úsztak a szemei miközben beszélt. A szemei juttatták eszembe Zefirelli filmjét és a hozzá kapcsolódó életérzést.

Az életérzést, ami átszövi ezt a dalt:

Ez a szerelmes életérzés, ami átölelt a reggeli színeiben, és ami ölel kint a tavaszban. Az a szerelmes létállapot, melyről Peter Lauster így ír:

A szerelem az odaadás mellett meditáció is…A meditáció, mint vallási technika nem tipikusan keleti színezetű, hanem olyan állapot, amely mindenki számára elérhető…A legtöbb ember csak ritka élményekből ismeri a meditáció lelkiállapotát, és nem tudja, hogy adott pillanatban a meditáció állapotában van. Ezért most egyes szám első személyben szeretnék leírni egy ilyen állapotot. Ülök egy csónakban és hagyom, hogy ringassanak a hullámok. A csónakot kötél rögzíti egy, a folyóparton levert facölöphöz. Meleg nyári nap van, délután öt óra. Minden csendes, időnként hallom egy vízimadár hangját. Szitakötők repülnek a part mentén, megannyi apró helikopter, eltűnnek a nádasban, majd ismét felbukkannak. Semmire sem gondolok, minden érzékem nyitott, érzem a csónak lágy ringását és bőrömön a napsugarak melegét. Az enyhe szellővel szénaillat terjed. Érzem a széna illatát anélkül, hogy a szénára gondolnék. Csak beszívom az illatot, és az érzékeim fogadják be nem az agyam…Befogadom a pillanatot és a természetet. Beteljesülést, nyugalmat és elégedettséget érzek, mert anélkül észlelek, hogy értékelnék. Átadom magam a pillanatnak, és csak a jelennek szentelem magam. Nincs Tegnap és nincs Holnap, csak a Most létezik. Egyáltalán nem vagyok álmos, s nem vagyok hipnotikus állapotban sem, épp ellenkezőleg: teljesen éber vagyok. Létrejön a meditáció és egyben a szerelem állapota.
A meditáció szeretet. Ha a meditáció állapotában vagyok, érzem, hogy minden görcsösségem feloldódik, hogy megnyílok, mert kész vagyok szeretni mindazt, amit az érzékeim befogadnak. Ebben az állapotban teljes lényünkkel képesek vagyunk a tökéletes odaadásra, maradéktalanul készen állunk arra, hogy befogadjunk, létrejön az örökkévalóság és ezzel összefonódva a boldogság érzése. A meditáció állapotában ott van a szeretet, és a szeretettel a lét és a boldogság felfokozott érzése.

Mindannyian megtapasztaltuk már ezt az állapotot. Mégis vannak, akik azt mesélik maguknak, hogy ez az érzés illékony, nem megtartható. Az ego valóban mindent elkövet annak érdekében, hogy visszarántson az elmébe, de a választás a miénk. Választhatjuk a CSODÁS NAPOT, az ÉLET SZERELEMMEL VALÓ ÁTÖLELÉSÉT.

Ha vágyod az élet szivárványszínű kalandjait, a csodákban való szerelmes feloldódást, akkor gyere és tarts velem! Miért élnél szerelem nélkül, amikor annyira szebb vele az élet! Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat március 15-ig kedvezményes áron rendelheted meg. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani a szerelemben létezés képességét, akkor megrendelheted most külön a 8×7 napi megerősítést!:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

indul: március 22-én, ÚjHoldnál

ALAP CSOMAG:  8 hét  * 1 meditációs hanganyag * 8 tanítás * 8 gyakorlat, hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 5100Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat március 15-ig jelzed!

A személyes kísérést és tanácsokat biztosító EZÜST és ARANY csomagokat most szintén kedvezményes áron rendelheted meg, ha van skype elérhetőséged!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 8×7 napi megerősít kedvezményes (2600Ft) áron rendelheted meg!

Többen kérdeztétek, hogy mit jelent a napi megerősítés. Minden nap kapsz egy olyan történetet, idézetet, gondolatsort, ami tovább erősít abban, hogy a fókuszodat megtartsd azon, amit teremteni szeretnél, és tovább táplál a szerelemben való kinyílásban.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-szerelem-vonzo-kurzus/

Tíz napja lehetett, hogy mentem a fodrászhoz, és a rózsaszín villa előtti fánál egy pillanatra lelassítottam. És ez elég volt arra, hogy észrevegyem a fán a lila kelyhű virágot. Ha nem lassítok elmentem volna mellette. De így megálltam, és nem tudtam betelni a szépségével. És aztán megláttam mellette a másik virágot, még bimbó állapotban, kinyílásra készülődve. Csak álltam, és lélegeztem. Belélegeztem a szépséget, ami a virágokból és fákból áradt. Rózsaszínbe és halványlilába öltözött fa-menyasszonyok között sétálok. Elringat a szépség…

Közeledik a következő Fátyol Szertartás időpontja és egyre inkább magával ragad ez a virág-érzés a női létezéssel kapcsolatban. A női test, ami olyan, mint az a fa, és minden egyes apró részlete virágot hordoz magában.

Itt keveset lehet látni a női testből, és éppen ezért minden ruha alól kivillanó testrész különleges izgalmat kelt. Mint, ahogy a fa levelei közül előbukkan az első virág, és a szépsége minden eláraszt. Ugyanilyen mindent át-ható virág-szépség lakik a női test minden egyes apró részletében. Ölelés lakik a testünk minden apró darabjában. Szépséget árasztunk, és szerelembe öleljük a világot.

Ezzel utazunk a következő Fátyol Szertartáson, amire március 15-ig kedvezményes áron tudsz jelentkezni:

Ölelő-Fátyol Szertartás * 2012. május 3. 18:30-21:30

A szerető nő a férfi isteni önvalóját öleli át saját istennői önvalója fényével, így a szeretkezés, a szerelmes érintés az istenivel való Eggyé-válás mágikus imája. Ez a szertartás utazás a megnyílásba. Megnyílás a magunkban hordozott Istennőnek, megnyílás a befogadásra, teljes lényünkkel, minden sejtünkkel. A szertartásra egy könnyű, áttetsző vörös fátylat hozz magaddal.

A Fátyol-Tánc Szertartások részvételi díja 3 900 Ft/szertartás. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 2900Ft, ha március 15-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/fatyol-tanc-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta