Mondja a Kedvesem, és legtöbbször ezt is tesszük, amikor együtt vagyunk. Megpihenünk egymás karjában, beleölelve egymás testébe, bőrébe, sejtjeibe mindazt, amit érzünk. Szerelemmel itatjuk át egymást…Boldog vagyok. Nagyon. Azt érzem, hogy lényem minden egyes atomja túlcsordult a szeretettől, ami kapok és adok.

Minden olyan egyszerűnek tűnik most. Mert az is.

A múltbéli küzdelmek, az, hogy létre akartam hozni a kapcsolatot, és benne mindazt, amit átélni vágytam, tovatűntek. Az elmúlt kilenc hónapban megérkeztem oda, hogy semmi sem számít. Egyetlen dologra vágyom, szeretni akarom Őt. És ez mindent átalakított. A teljes elengedés megnyitott arra az állapotra, amikor képes vagyok egyszerűen befogadni azt, amit addig létrehozni akartam. Hirtelen minden történni kezdett közöttünk, amit előtte vágytam, és aminek hiányától frusztrált voltam.

Minden az ölembe hullott, befogadásra kitárt karjaim meg teltek a vágyaim természetes testet öltésével, és a csodák száma növekszik, még többet kapok, mint amire addig vágytam.

Engedd el, engedd meg és engedd be! – a recept, ami megfogalmazódott bennem, amikor a Kedves elment az életemből. A recept, amit gyakoroltam az elmúlt időszakban, és amit másoknak is átadtam, átadok Online Elengedés Kurzusom keretei között. A recept, ami annyi szerelemmel és boldogsággal halmoz el, hogy csak bámulok. És lebegek…

Ha szeretnéd te is gyakorolni azt a létformát, amikor a küzdelem helyett hátradőlsz az Univerzum bőségében és átöleled az ajándékait, akkor várlak Téged nemsokára újrainduló Online Elengedés Kurzusomon. A kurzust most összekapcsoltam egy olyan csatornázott hanganyaggal, mely kifejezetten Neked szól és Téged támogat abban, hogy meg tudj maradni a csodákra nyitott, beengedő állapotban:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2012. július 19-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A Magdaléna Csatornázás részvételi díja 5000Ft!

Most a kettőt együtt, az Online Elengedés Kurzus Alap Csomagját + a téged személyesen támogató Mária Magdalénától csatornázott hanganyagot 11600Ft helyett 6600Ft-os áron vásárolhatod meg, ha június 24-ig bejelentkezel!

A Magdaléna hanganyagot a kurzus végén kapod meg. Skype-on megbeszéljük, hogy hová vitt téged a kurzus öt hete, majd  hanganyag formájában Magdaléna azon üzenetét rögzítem neked, mellyel megtarthatod magad a befogadás állapotában.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!