A reggel a kacsamell befűszerezésével kezdődött. Bedörzsöltem sóval, reszelt citromhéjjal, fehérborssal és chilivel. Majd megfürdettem gránátalmaszószban és most pihen a hűtőben, várja, hogy délután betegyem a sütőbe. Most először próbálom ki ezt az íz-kombinációt, és édes izgalommal várom, hogy mi sül ki belőle.

Imádok recepteket olvasgatni, minden egyes recept elolvasásával tágul bennem egy kapu, melyen keresztül aztán előbukkan az a recept, amelyet inspiráltak az elolvasottak, de mégis az enyém és a pillanaté.

Hmmm. Pont nagypénteken írom ezeket a sorokat, a mai kacsasütésem aztán egyáltalán nincsen szinkronban a mai böjtös nappal. De teljesen biztos vagyok csilis1abban, hogy Jézusnak aztán édes-mindegy, hogy én ma mit eszek. Az Ő szíve böjtöstül, és kacsástól is ugyanúgy megsimogat.

Ugyanígy voltam a muzulmánok Ramadánhoz kapcsolt böjtjével is, amikor láttam, hogy a legtöbb ember számára tiszta félelem-alapú az egész. A legtöbb legszívesebben nem csinálná – de még ahhoz sem elég bátor, hogy ezt elismerje -, de csinálni kell, mert Muhamed is így csinálta, és ha nem csinálja Isten megharagszik, és az még hagyján, de a szomszédok is mindenfélét fognak mondani. Valójában Isten nem szokott haragudni, mert ez emberi tulajdonság, Isten egyszerűn csak Van, Isten a szeretet energiája, amely van és árad. És abban is biztos vagyok, hogy Muhamednek is édes-mindegy, hogy mit eszel és mikor.

És mindez nem a böjt ellen szól, nagyon erőteljes spirituális gyakorlat tud lenni a böjt. De félelemből és megfelelésből sosem lesz az.

Az én értelmezésem szerint a böjt egy módszer arra, hogy közelebb kerülj az önmagadban hordozott Istenihez. És ha ezzel a szándékkal indulsz neki, akkor nagyon tisztító és erőteljes módszer lesz számodra. A különböző vallások és spirituális irányzatok a böjt különböző formáit alakították ki. Mindegyik elvihet egy szépséges átalakulásba, vagy lehet egy felszínes semmi, amin keresztül küzdöd magad, csak rajtad múlik.

Számomra nagyon hatásos volt a Ramadán az elmúlt évben, semmi szenvedést nem okozott a betartása, még annak ellenére sem, hogy az augusztusi hőségre esett, így a napfelkeltétől napnyugtáig tartó vízmegvonás akár meg is viselhetett volna. Mégsem okozott nehézséget, mert nagyon tudatos voltam benne, ki akartam próbálni, mert meg akartam tapasztalni, hogy hová visz. De azt is tudtam, hogy hová szeretnék eljutni: Istenhez, azaz Valódi Önmagam ragyogó fényéhez. És ehhez segítségül hívtam Allah neveit, melyeknek erőteljes rezgés-emelő hatását már korábban is megtapasztaltam. Minden napra volt egy a Kedves által választott nevem, melyet magamban zengettem akkor, amikor éhséget, szomjúságot, és bármilyen negatív gondolatot találtam magamban.

Így elindult bennem egy nagyon mély, tisztító folyamat, és a böjt utolsó hetében eljött az a pillanat is, amikor a vizet visszahoztam a nappalomba, mert a testem egyértelműen jelezte, hogy szükségem van rá ahhoz, hogy a tisztulás, ami elindult. át tudja mosni a testem.

Nem a nem evés, és nem ivás volt az, ami a változást hozta, hanem a tudatosság, amivel a felszínre törő negativitást átrezgettem egy másik szintre. A nem evés, és nem ivás abban segített, hogy egy másik szintre lépjek abban, hogy én irányítom az életemet, és nem az elmém rángat össze-vissza. A böjt nagyon jó megtapasztalást ad arra, hogy bármit meg tudsz tenni, amit elhatározol, és arra is, hogy a testedet nagyon jól tudod táplálni energiával, amikor feladnád a böjtöt, az nem az éhség miatt van, hanem azért, mert az elméd mindenféle üzeneteket küldözget feléd.

A Ramadános folyamatomból született egy online kurzus, amelynek segítségével a mély, tisztító és emelő átalakulást te is az életedbe hívhatod. Ezt a kurzust a májusi ÚjHoldnál újra elindítom:

 Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus

28 napos kurzus testi, lelki és szellemi jóllétedért

indul: 2013. május 9.

28 nap ­* 28 meditációs hanganyag * 28 napi megerősítő gondolatsor

ÚjHoldtól ÚjHoldig tartó böjtös folyamatra hívlak. Napfelkeltétől napnyugtáig tartó testi, lelki és szellemi böjtre. A testi böjtöt végezheted a Ramadán böjti gyakorlata szerint (napfelkelte és napnyugta között az evés és ivás szüneteltetésével). Vagy átalakíthatod olyan módon, hogy csak vizet iszol ebben az időszakban. Vagy átalakíthatod a fizikai részét, teljesen magadra szabhatod, a lényeg az, hogy bármiféle formáját határozod el a fizikai böjtnek, azt csináld végig tudatosan.

Ezt a testi folyamatot egészítjük ki azzal, hogy tisztító böjtöt tartunk a gondolatok, érzelmek és energiák szintjén is.

A böjtös folyamat alatt minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot Allah valamelyik nevével, amelynek segítségével folyamatosan emelheted a rezgéseidet. A hanganyaghoz kapcsolódóan kapsz egy gondolatsort is, amely abban támogat, hogy szeretet-alapú döntéseket hozz a mindennapjaidban.

A Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus részvételi díja 8800Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 4400FT, ha április 8-ig bejelentkezel!

Május 8-án ismét elindul Testsúly-Szabályzó Teremtő Online Kurzusom is, melyet nagyon jól kiegészít a Test-Fényesítő Kurzus. Az Online Testsúly-Szabályzó Teremtő Kurzust és a Test-Fényesítő Böjtös Kurzust együtt 5000Ft+4400Ft=9400Ft helyett 7000Ft-ért vásárolhatod meg, ha április 8-ig bejelentkezel!

Jelentkezéshez és részletekért ide kattints!

Ahogy írtam fentebb, engem a böjt megerősített abban, amit már előtte is tudtam. A testünk tápláláshoz valójában nem szükséges fizikai táplálék, ahhoz elég a fény is. A fizikai táplálékot, és az ízeket ajándékba kaptuk az csilis2Univerzumtól. Egyszerűen azért, hogy élvezzük.

Számomra jó ezen a gondolaton így nagypénteken elidőzni. Valahol azt olvastam, hogy a mai a siratás napja, mert a megfeszített Krisztusra kell emlékezni. Én ezt annyira nem választanám saját magam számára. Nem is választom. Miért kellene siratni valakit, aki saját szabad akaratából végigment egy transzformációs folyamaton, amelynek teljességgel megadta magát, és aztán újjászületett Fény-magába? Én inkább örvendeznék ezen.

Vagy azt kell siratni, ahogy az emberek nagy része nem értette az egészet, és tapicskolt önnön alacsony rezgéseinek Jézusra vetítésében? Hát azon se nagyon segít a sírás. Úgyhogy én inkább a Kert ünneplését választom. Jézus a Kertbe támadt fel, a gyönyör és az idilli helyére. A Kertbe, ahonnan egy mítosz szerint kiűztek egy férfit és egy nőt, egy párt. Majd Jézussal és Magdalénával, a férfi és nő, a pár visszaérkezett oda.

Ezt kívánom Neked is Húsvétra! Hogy szabadítsd fel magad azon gondolatoktól, hogy a fizikai létben szenvedni kell. Szabadítsd fel magad a Kert gyönyörűségére, azzal, hogy megünnepled a fizikai létezést, annak összes ízével és örömével, melyet a testtel ajándékba kaptunk.

Az emberiségnek sikerült ezeket az ajándékokat a szenvedés, meg büntetés forrásaivá változtatni. Nézz csak végig például azon, hogy hogyan viszonyulunk az ízekhez és az ételekhez. A legtöbb ember retteg tőlük.

A múltkor a barátaim beóvakodtak a konyhába, ahol éppen a kedvenc tésztánkon végeztem az utolsó simításokat. Elkerekedő szemmel nézték, hogy miket keverek össze a szószhoz, és az utolsó csapást a paradicsomos szószba öntött tejszín hozta el. Egyikük megkérdezte, hogy még tejszínt is teszek bele. De hát, akkor nem kell rezsim? Mármint diéta. Nem félek az elhízástól.

Nem. Nem félek. Imádom a tejszínes ételeket, és eszem ágában sincsen lemondani róluk, csak azért, mert az emberek azt találták ki, hogy ez hizlal. Helyette inkább lemondtam azokról a gondolatokról, hogy a tejszín hizlal és nem jó nekem. Nagyon sokat változott a testem 2010 óta, és mindez nem az ízek megvonásával, meg lemondással történt, hanem a saját magamról, a testemről, meg az ételekről való gondolataim átalakításával.

Ha te is szívesen felszabadítanád a tested a nyomasztó gondolatoktól, és egyszerre szeretnéd élvezni a vágyott testformát és az ízeket, akkor várlak téged májusban újra induló online kurzusomon:

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

indul: 2013 május 9-én FELTURBÓZVA ÉS KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP-CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat) most kiegészítettem 7 hanganyaggal! Az első hosszabb hanganyag abban segít, hogy beazonosítsd a súlyfölösleged energetikai hátterét, és elengedd a téged testileg is nehezítő energiákat. A második 6 hanganyag a tanításokhoz és gyakorlatokhoz kapcsolódik (az első gyakorlathoz eddig is volt hanganyag), azaz segítségével a kurzus lépései vihetőek még mélyebb szintre.

Így az új ALAP-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag

Az ÚJ ALAP-CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag) most 12800Ft kedvezményes,  5000Ft-ért vásárolhatod meg,  ha április 8-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

Ha korábban már elvégezted a kurzust, de kiegészítenéd az új hanganyagokkal akkor megrendelheted azokat külön kedvezményes 2000Ft-os áron!

Május 9-én Új Holddal ismét elindul Testfényesítő Böjtös Online Kurzusom is, mely nagyon jól kiegészíti a tested átalakításának folyamatát. Az Online Testsúly-Szabályzó Teremtő Kurzust és a Test-Fényesítő Böjtös Kurzust együtt 5000Ft+4400Ft=9400Ft helyett 7000Ft-ért vásárolhatod meg, ha április 8-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!