2012. végén nagyon sok olyan sebzettség szakadt fel, amely Atlantiszhoz kapcsolódik, és amely formálta azt a rémálmot, melyet az emberiség Atlantisz óta a valóságaként megteremtett. A sebzettség felszakadása elhozta a gyógyulás lehetőségét és ezzel egy új valóság bolygó-szintű teremtését.

Ahogy azt már korábban is írtam az életünk három területét érintette leginkább ez a gyógyulás: férfi-női kapcsolatok, a pénzhez való viszonyunk és a csoportokban való létezésünk, csoportok egymással való kapcsolódása.

2013. kibontotta ezt a 2012. végén elindult folyamatot, rengeteg változás történt bennünk és az emberi tudatosság nyílni kezdett arra, hogy mindhárom területen magához öleljen egy olyan valaha már élt rezgés-állapotot, amelynek tartós megtartása Édenkertté változtatja a Földet.

2013. Téli Napfordulója kinyitotta azt a kaput, melyen elkezdtek megérkezni a párkapcsolatokat megszentelő, felemelő energiák, 2014. Tavaszi boseguzenetek2Napéjegyenlőségével a pénzzel kapcsolatos megtapasztalásainkat teljesen más szintre emelő áldás-energiának nyit kaput.

Az év második felében – még nem érzem pontosan mikor – kinyílik a csoport-egyén és csoport-csoport energiákat emelő áldás-kapu is.

Ezek az energiák persze évek óta változnak, és mi is változunk, emelkedünk velük, hosszú előkészítés előzte meg a mostani erőteljes szint-ugrásokat, illetve a Tavaszi Napéjegyenlőséggel érkező energiára is felkészítenek minket.

A változásokat már el is kezdhetted érzékelni. Tapasztalhattad azt, hogy december óta mintha lassabban áramolna a tapasztalásodba a pénz, és mintha egyre inkább próbára lenne téve a hited és az Univerzum tápláló, gondoskodó erejébe vetett bizalmad. És ez is történik, mintha beiratkoztunk volna egy ősbizalom-tréningre. És ezzel egyidejűleg azt is megtapasztalhattad, hogy valahányszor sikerült-sikerül kilépned a tervezésből, aggodalmakból, kinyílt a segítség és vagy megérkezett a pénz-összeg, amire szükséged volt, vagy valahogyan rendeződött a helyzet. Ez persze eddig is érvényes volt, de most sűrítetten van jelen ez a tapasztalás.

2012. decemberében kétszer voltam Luxorban a Királyok és Királynők Völgyében, másodszorra a december 21-ei fordulópont után voltam ott, és akkor már teljesen egyértelműen éreztem, hogy a Bőség Völgyében járok. A sírokban elhelyezett értékeknek semmi köze nem volt ahhoz, hogy az előkelőségek a státuszukat kifejező értéktárgyakkal lépjenek át a túlvilágba, és nem is azért temetkeztek a sivatagba homokhegyei alá ásott sírokba, mert rejtegetni akarták az értékeiket a rablók elől. A sírok gazdagsága sokkal inkább azt jelezte, hogy az összes forma, bármennyire értékesnek tűnik is a földi létben valójában bármikor visszaadható a Forrásnak és onnan bármi elő is hívható.

2014-ben 19 bőségbe-emelő, szűkség-mintákat oldó üzenet érkezett a Királyok és Királynők Völgyéből, és most TízMilliószoros napon érkezik még egy:

TízMilliószoros Völgy-Üzenet

2016. május 20-án este küldöm ki, hogy beleutazhass a hanganyaggal a másnapi TeliHold és Tízmilliószoros Nap energiájába

A hivatalos verzió azt mondja a királysírokról, hogy magukkal akarták vinni a túlvilágra az itteni javakat. És azért kellett a homokba ásni a sírokat, hogy azokat nehéz legyen megtalálni, és így ne lehessen kirabolni.

A helyek energiái teljesen mást mutatnak. Nem akarták sehová vinni az anyagot, egyszerűen visszaadták azt a Semminek, ahogyan a kelták is a szent vizeikbe dobálták az aranyaikat, felkínálva az Isteninek, akitől érkezett.

Az új hanganyag energiája kisegít az anyaghoz való ragaszkodásból, az anyagiak elvesztésén való aggódásból, átsegít oda, hogy tudd az égi áldás könnyedén hozza az anyagi biztonságot az életedbe, ezért nyugodtan elengedheted, ami menni akar.

A hanganyag díja 1500Ft. Május 20-ig tudod rendelni.

AJÁNDÉK! A korábbi 19 Völgyből érkezett BŐSÉG-ÜZENETEKET ajándékba kapod mellé.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*