Július 22. Szent Mária Magdolna napja, számomra minden évben különösen fontos, hiszen Mária Magdaléna számomra a talán legerősebb Szellemi Vezető, az életemre legnagyobb hatást tett Mester. Ebben az évben május elseje óta még erőteljesebb a jelenléte a mindannyiunkat átalakító energiákban. Június 22. óta Magdalénától és Jézustól érkeznek üzenetek folyamatosan az erő kiegyenlítéséről (információért az Erő-Üzenetekről ide kattints!). És pár napja egyre erősebben érzékelhető az az újabb Mária Magdaléna Üzenet, amelyet július 22-én közvetít felénk.

” Most nézd meg, hogy mi lesz a tanulnivalód! – mondták a Névnélküliek. Jézus egy picit habozott, majd belepillantott az Akasha krónikába, amelyben az Univerzum fejlődését lejegyezték. Bíznom kell az igaz teremtés folyamatában. Bíznom bennetek, magamban jesusmagdalene3és Máriában. Bízni tanulok. – megállt, lélegzete kicsit elakadt az utolsó szóval, de azután folytatta – Akkor is el kell ismernem benneteket, amikor az emberek megtagadnak.”

“A Névnéküliek körbevették a fényükkel és Mária megnyugodott. – Mit tanulsz majd ebből? – kérdezték. Latolgatta magában a választ, éppen úgy, ahogy lélektársai tették vele párhuzamos megélésekben a világok közötti térben. Azt, hogy bízzak az Isteni igazságban és emlékezzek a küldetésemre – mondta, majd szünetet tartott.  Bízni az Isteni igazságban – ismételte meg úgy, mintha most értette volna meg, hogy mit is mondott – Ha ezt megteszem, akkor szabad leszek, ugye? Hosszú csend után azt felelték: – Igen. Micsoda megkönnyebbülés – mondta Mária – Végre hinni és bízni. Megtelt hálával és határozottabb lett. Van még további tanulási feladat is – emlékeztették. Tudom – makacsság volt a hangjában, mert szerette őket, ismerte a feljegyzéseket, de még nem volt kész az indulásra – Látom, hogy én leszek az, aki Jézust legteljesebb potenciájának elérése inspirálja, és látom, hogy kevésbé fontosnak kell látszanom, mert a Halak kor a férfiaké, ők dominálnak majd a világban.”

Gyönyörű mondatok a bizalomról. Flo Aveiva Magdalena Mária Magdalénától csatornázott könyvéből valók.

Magdaléna és Jézus kapcsolata gyönyörűen felrajzolja azt a Bizalom-Kört, amelyről Magdaléna július 22-én érkező üzenete szól:

BIZALOM-KÖR – Mária Magdaléna július 22-ei üzenete

GYÖNYÖRŰ ÜZENETEK ÉRKEZTEK, AUGUSZTUS 1-ÉN KÜLDÖM KI ŐKET ÚJRA!

A Forrás kiáradt megteremtette a Földi Világot, a jelenlegi otthonunkat, majd az irányítást a kezéből kiengedte és a teremtett világot a nő szeretetére bízta. A nő szeretete táplálja a férfi világban tett lépéseit, a nő kiengedi a kezéből az irányítást és a férfira bízza magát és a külső teremtést. A férfi a körben elengedi a rendszerekhez való ragaszkodást, kiszámíthatóságot rábízza magát az Istenire.

És így csodák születnek. Ha a Bizalom-Kör működik, ha a helyünkön vagyunk benne. Egyáltalán nem könnyű a helyünkön lenni benne, irányítást elengedni és bízni, mert mindannyian sérültünk, nőkét és férfiként is. De ahhoz, hogy a Földi Világ az az Édenkert legyen, amit Isten ránk bízott meg kell gyógyulnunk és a helyünkre állni a körben.

Három üzenetet érzek érkezni Magdalénától július 22-én. Egy nőt gyógyítót és egy férfit gyógyítót, és a harmadikat, ami a Bizalom-Kört építi bennünk és általunk.

A július 22-ei Magdaléna üzeneteket 1500Ft-ért tudod megrendelni július 31-ig.

MEGRENDELÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

A július 22-ei Mária Magdaléna energiában van három helyem Lélek-Összekapcsolásra is. Azokat a nővéreimet várom ezen a napon, akik azt érzik, hogy különösen nehéz megnyílniuk és bízniuk a férfiban, férfiakban és akik vágynak ezt megváltoztatni Magdaléna finom érintésében.

Ezekből az időpontokból választhatsz: július 22. 14:00-15:00, 15:15-16:15, 16:30-17:30

A gyógyításhoz skype-ra van szükséged, mivel jelen pillanatban Egyiptomban vagyok. A gyógyítás részvételi díja 11 000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a választott időpontot és a Magdalén-Bizalom Gyógyítás szót: jelentkezem@vereskriszta.com