TeliHoldhoz közeledünk ismét, a Hold gombölyödő arcával körbeölel minket a kiteljesedés, a beérés energiája. Körbeölel a bőség, a minden van. De mégis sokan nem ezt tapasztalják meg az életükben, és sokaknak a TeliHold is inkább a frusztráltság erősödését hozza és nem a bőségben való hátradőlést, megpihenést.

Miért van ez így? Nagyon sok szennyeződést hordozunk a testünkben, lényünkben. A szennyeződés alatt itt a megrekedt energiákat értem.

Alapállapotunkban a testünk olyan, mint egy folyómeder, amelyben szabadon áramlik a víz, és a szabadon áramló víz befogadoteliholdtermékenységgel öntözi a partot, ami az életünk.

Testünk természetes állapotában szabadon átjárható a Forrásból végtelenül áramló életenergia számára. Viszont az összes olyan megtapasztalásunk, ami negatív volt számunkra, és amelyet nem dolgoztunk fel, nem emgedtünk el gátakat emel a szabad áramlás útjában. Minél több ilyen el nem engedett tapasztalásunk van annál kevesebbet engedünk be az élet-energiából, és annál többet vonzunk a negatív tapasztalásokból, melyek újabb rétegeket raknak a belül hordozott gátakra.

A TeliHold a növekedés energiájával felnagyítja azt, ami belül van. Ha sok a megrekedt energia bennünk a TeliHolddal nem a kiteljesedés áldását éljük, hanem a frusztráltság erősödését.

Budapesti tartózkodásom alatt ismét tapasztaltam, hogy mennyire nincsen nyitva a legtöbb ember teste az elengedésre. Mennyire arra van programozva jó ideje a legtöbb ember lénye, tudata, hogy védekezzen, amellyel jól magunkba zárjuk mindazt, ami ellen védekezünk.

Valójában mindannyian ezt a programot tanuljuk hosszú ideje, de az a jó hír, hogy mindez odafigyeléssel, tudatossággal megváltoztatható.

Ebben segítő TeliHoldas ajándékom számodra az alábbi két kurzust, melyet most TeliHoldas kedvezménnyel rendelhetsz meg:

GYÁSZ MEDITÁCIÓK

július 14-én küldöm ki a meditációkat

Három meditációs anyag készült. Az első abban segít, hogy engedd a felszakadó fájdalmat, és érzelmeket szabadon elfolyni magadból. Az automatikus elfolytás általában kíséri ezen fájdalmak megélését, megengedését, elengedését, és ezt általában észre sem vesszük, azt hisszük éppen megéljük őket, miközben jó részüket bezárjuk a testünkbe. Ez semmiképpen sem tesz jót nekünk, mert minél több ilyen gyászfájdalmat tárolunk magunkban annál inkább bezárkózunk és félünk szeretni, hiszen a szeretett személy elvesztése újabb fájdalmat okoz majd.

A második meditációs anyag abban segít, hogy ne tápláld végtelenségig a fájdalmat, ne építs vele falakat a szíved köré, hanem kipárnázd a szíved az elvesztett személyhez – tárgyhoz, helyzethez…- fűződő szeretet-emlékekkel.

A harmadik gyász meditáció abban segít, hogy beengedd a Teremtő Forrás gyógyító és szívet nyitva tartó energiáját.

A három hanganyag díja  Teliholdas kedvezményes ára 900FT, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik július 14-ig.

Online Elengedés Kurzusomat is Teliholdas kedvezménnyel rendelheted meg 2700Ft-os áron, ha a megrendelésed és befizetésed megérkezik július 14-ig. 

TOVÁBBI TELIHOLDAS AJÁNDÉKOM, hogy az Elengedés Kurzus megrendelése esetén a Gyász Meditációkat ajándékba kapod!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha azt érzed, hogy olyan elakadás van az életedben, amelytől már régóta szeretnél megválni, de mindig visszahúz szívesen segítek ennek elengedésében a Lélek-Összekapcsolás módszerével.

Most TeliHoldnál ismét van erre néhány kedvezményes, félárú (6500Ft), skype-os időpontom:

TeliHoldas Lélek-Összekapcsolás

Ezekből az időpontokból választhatsz: 

július 12. 14:00-15:00, 15:10-16:10, 16:20-17:20

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a választott időpontot és a skype címed: jelentkezem@vereskriszta.com

A Teremtő Forrás annyi, de annyi ajándékot áraszt felénk minden pillanatban. Érdemes elengednünk, kilélegeznünk, hogy megnyíljunk az ajándékok befogadására. Az önmagunk és mások ellen irányuló gondolatok elzárnak a befogadástól. Önmagunk és mások szív-energiával való átölelése megnyit a befogadásra.

Van, amikor nem tudjuk magunkat átölelni, és van, amikor olyan nagy a szakadék másokkal, hogy saját erőből nem megy az elfogadás. Szerencsére vannak olyan erők és energiák, melyek segítenek ebben. Ilyen például Mária ereje.

Most a júliusi TeliHoldnál az az ajándékom, hogy a Mária-Ringató Meditációt ajándékba adom Neked és minden olyan barátodnak, ismerősödnek, aki szeretné megkapni:

MÁRIA-RINGATÓ MEDITÁCIÓ

Mária energiája ki-ringat minket az állandó elégedetlenségből önmagunkkal szemben, és bele-ringat önmagunk elfogadásába, szeretetébe és megtölt minket gyengédséggel önmagunk felé.

Segít abban is, hogy ne emésszük magunkat azon, hogy mások mit hogyan csinálnak, hanem egyszerűen rábízzuk őket is Mária ringatására, és az ebből születő békére. Mária Földet ringató energiájában a szabadság üzenete van benne, megélni szabadon a saját tapasztalásainkat és hagyni, hogy mások is ezt tegyék a saját tapasztalásaikkal. Ami persze nem jelenti azt, hogy nekünk viselni kell azt, amit ők tesznek, nyugodtan arrébb léphetünk, és miután Mária ringatására bíztuk őket, többé már a gondolataink sem kötnek bele minket a másik tapasztalásába.

Hogyan tudsz hozzájutni ehhez az ajándékhoz? Ha van olyan ismerősöd, aki eddig még nem olvasta a hírlevelemet, de jó szívvel ajánlanád neki és aki szeretné a Mária-Ringató  hanganyagot is, akkor szólj neki(k), hogy iratkozzon fel az alábbi űrlapon és jelöljön meg Téged, mint ajánlót. Ez a feliratkozás július 13-ig tud megtörténni, a hanganyagokat július 14-én küldöm ki a feliratkozott ismerőseidnek és neked is.

ITT TUD AZ ISMERŐSÖD FELIRATKOZNI:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Annak az ismerősödnek az email címe, aki neked ezt az ajándékot ajánlotta: *