Azzal kezdtem a reggelt, hogy lesétáltam a tengerhez és ringatóztam a finom mediterrán hullámokban. Most az erkélyen ülök, a szemem megpihen a víz csillogásán, finom forró kávét iszom és írok. Cipruson vagyok. Mégis. Pedig hétfő reggel még nem volt útlevelem, mert szombat éjjel ellopták.

Mi történt közben? Nem pánikoltam, elengedtem minden akarást és csak megpihentem abban, hogy az Univerzum szeret és támogat engem, minden úgy alakul, ahogy a legjobb.

Hétfő délben nyitott ki a magyar követség Kairóban, betelefonáltam, náluk volt az útlevelem. A tolvajok voltak olyan kedvesek és visszavitték :-)

Úgyhogy kedden az egy hónapja kiállított jegyemmel elrepültem Ciprusra. Egy ideje tudom, hogy jönni szeretnék, de az utolsó pillanatig semmit sem intéztem az ittlétemmel kapcsolatban. Általában Francesca barátnőm házában lakom, de az most tele van vendégekkel. Csak az ittlétem utolsó két napján tudok vele lakni.

Nem pánikoltam, megpihentem abban, hogy lesz valahogy, és abban, hogy az Univerzum szeret engem és a legjobbat akarja nekem.

Így is lett. Guytane tengerparti lakásában lakom most három napig. Nem ismertem őt eddig, de vannak közös ismerőseink, akik javasolták, hogy tartsak workshopot Guytane Gaia Központjában. Felhívtam, örült és felajánlotta, hogy lakjak nála. Rendben. Csak annyit tudtam, hogy vár a repülőtéren, és az első pár napot Larnacában töltöm. Majd megérkeztünk a lakásába, és a teraszról kinyílt a tenger. Paradicsom. Ráadásul megismertem ismét egy érdekes embert. Egy libanoni származású lányt, aki bejárta a fél világot, most Cipruson él, és kicsit bolond, mint a barátaim általában. Az első perctől kezdve úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást.

És az áldások száma csak növekszik. Holnap reggel jön értem Oxana és elvisz Nicosiába. Napközben gyógyítok, este pedig Megszentelt Szexualitás work-shopot tartok Oxana kertjében tíz orosz lánynak. Majd a work-shop után közös vacsora, és tánc a kertben, meg a medencében. Áldott vagyok. Áldott a létezés. Hálás vagyok.

Nicosiából Limassolba megyek tovább Maria barátnőmhöz, akit az utolsó ciprusi tartózkodásom alatt ismertem meg. És végül az utolsó két napot Francescával töltöm.

Hát nem gyönyörű mindaz, ami a Semmiből megszületett? Amivel az Univerzum jelen pillanatban kényeztet? Felülmúlta azt, amit én tervezni tudtam volna.

Közben az elmém próbál visszarántani, és mindenféle jövőbe vetített „rosszul sülhet el” gondolatokkal ijesztget. De mindig választhatok-választhatunk új gondolatokat. Például ezt: Megpihenek Isten tenyerében, és kitárom a karjaim Isten ajándékainak befogadására :-)

Legyen így! Pihenjünk meg minél többen a felénk áradó legjobban! Várlak Téged, ha szeretnél megpihenni és befogadni a legjobbat! Még két fő jelentkezhet a kedvezményes áron, holnap estig:

 „Isten tenyerében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. július 31. 19:00-21:30

“És ez a második nagy illúziója az emberiségnek: hogy az élet eredménye kérdéses. És ez a kétely hozta létre a félelmet. Mert, ha kételkedsz az eredményben, akkor kételkedsz a Teremtőben is, azaz kételkedsz Istenben. És, ha kételkedsz Istenben, akkor félelemben és bűntudatban kell élned egész életedben. Ha kételkedsz Isten szándékaiban, és Istennek azon képességében, hogy létrehozza a kívánt eredményt, akkor hogyan fogsz valaha is megpihenni? Hogyan fogsz valaha is békét találni?” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Hívlak Téged arra a helyre, ahová a szív vezet, ahol mindent áthat a bizalom, és az isteni gondviselésben való megpihenés!

Az „Isten tenyerében” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 2900Ft, ha június 22-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben! MÉG KÉT FŐ JELENTKEZHET A KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ha nem tudsz ott lenni a szertartáson, de szeretnéd elengedni az életen való görcsölést és megnyílni az áldások befogadására, ajánlom neked újra induló Online Elengedés Kurzusomat, melyre 24-én éjfélig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2012. július 19-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A Magdaléna Csatornázás részvételi díja 5000Ft!

Most a kettőt együtt, az Online Elengedés Kurzus Alap Csomagját + a téged személyesen támogató Mária Magdalénától csatornázott hanganyagot 11600Ft helyett 6600Ft-os áron vásárolhatod meg, ha június 24-ig bejelentkezel!

A Magdaléna hanganyagot a kurzus végén kapod meg. Skype-on megbeszéljük, hogy hová vitt téged a kurzus öt hete, majd  hanganyag formájában Magdaléna azon üzenetét rögzítem neked, mellyel megtarthatod magad a befogadás állapotában.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!