A Téren találkoztam újra a Kedvessel. A Téren, amit imádok, mert van benne valami szavakkal elmondhatatlan, de tápláló. A Téren, ahol Ő otthon van. A szemével azt a barátomat kereste, akivel a Térre jöttem. A barátom odajött hozzánk, és a Kedves az éppen tüzes szikrákkal egymás ellen forduló tömegbe vetette magát. Egy perc alatt nyugalom lett, nem tudom mit mondott nekik, de pár perc alatt visszatért a nyugalom a Térre. Itt van otthon. Az Utca Férfija.

De közben azt is láttam, hogy az elmúlt kilenc hónap mennyire megviselte, belül és ez árnyékot vetett kívülre is. Megjelent az arcán egy mély árok, és abban az árokban és az arcán ülő fáradtságban ott voltak a barátok, akik meghaltak a kairói utcákon, a hadsereg golyói alatt. Ott voltak az elárult emberi sorsok, és az elárult álom. A Tér után két nappal eljött hozzám és lüktetett benne a fájdalom, hogy annak az Egyiptomnak az álma, ami a Forradalom 18 napja alatt élt, talán mindörökre álom marad. Mert, ami most és egy ideje valóságként érzékelhető annyira mást mutat.

Leginkább az álom elvesztésének fájdalma tette ennyire fáradttá a testét és az arcát. A reménytelenség vonta az arcára azt a mély árkot. Énekeltem a szívének, hogy átjárja az érzés az Álom él, nem veszett el. Énekeltem a testének, hogy átjárja a hit, hogy az Álom át fogja írni magát a fizikaiba.

Majd eljött hozzám újra, hajnalban még ott volt az arcán az árok, de másnap délután ébredés után, már nem. Kivilágosodott az arca. Megfényesedett újra a szeretettől, amit beleérintettem és beleénekeltem a sejtjeibe.

A tested állapota a rezgéseidet tükrözi vissza. Ha a szív erejéből élsz, és tápláló gondolatokat választasz a tested is fiatal marad! Ha szeretnéd ezt velem gyakorolni, akkor várlak az új online kurzusomon, amelyre MA ÉJFÉLIG MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!:

„Fiatalság Elixírje” Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki kortalanságodért

indul: 2012. július 11-én

21 nap ­* 3 meditációs hanganyag * 3 tanítás * 21 napi megerősítés és gyakorlat * 3 személyes visszajelzés

Az életed azért van, hogy jól érezd magad benne és élvezd a teremtés csodáit. A tested is a teremtés egyik csodája. Nem azért kaptad, hogy folyton aggódj a korán és az állapotán, hanem azért, hogy örülj neki és jól érezd magad benne. Azért élsz, hogy kiteljesítsd a fizikai szinten is, azt a csodát, amit a Lelkedben hordozol. Ha ezt megteszed, ha Lélekből és Szívből élsz, és a testi és lelki jóllétedet táplálod a tested örömmel tükrözi vissza azt a Ragyogást, ami Vagy!

A „Fiatalság Elixírje” Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 8000Ft, ha június 12-ig, azaz MA ÉJFÉLIG bejelentkezel!

Ha benne vagy a következő tíz jelentkezőben, akkor ajándékba megkapod az Egész-ség vagy a Testsúlyszabályzó Online Kurzusokat!

Jelentkezéshez és részletekért ide kattints!

Az Utca Férfija. Szeretem. És annyira örülök, hogy nem került be a parlamentbe, a sok álságos, hataloméhes elveszett közé. Nem ott van a helye. És továbbra is biztos vagyok benne, hogy az Új Egyiptomot, az Új Földet nem parlamentek, kormányok, és elnökök fogják kormányozni.

Szeretem Őt az Utca Férfijaként. Mert a kairói utca a valódi. Egyiptom az utcán él. És ez szép, élettel teli.

Nagy rendező az Univerzum. Kilenc hónapig távol voltunk egymástól, és mégis közelebb kerültünk. „Az elmúlt kilenc hónapban nagyon egyiptomi lettél” – mondta Rania barátnőm két napja, amikor együtt vacsoráztunk a házában.

És tényleg. A kilenc hónap alatt az Utca Asszonyává váltam. Ott érzem igazán jól magam. Kairó utcáin. Az utcai árusoktól imádok enni, a kávéházakban imádok üldögélni, az utca gyermekei a legjobb barátaim, és bárhová tévedek is el Kairóban olyan természetességgel simulok bele az utca életébe, mintha mindig is itt éltem volna.

A Kedvessel együtt nézegettük az elmúlt hónapok fényképeit, Ő mosolygott, én meg közben rádöbbentem, hogy tényleg az Utca Asszonya vagyok, ez ragyog az összes képemről. Amikor azokhoz a képekhez értünk, amik Kairó egyik legrégebbi, szegény negyedének egyik kávéházában készültek, és meglátott az egyik képen a kis koszos, de annál melegebb, kedvesebb kávézó pultja mögött, amint Angyal Hajnallal éppen a teakészítés művészetét gyakoroljuk a pult mögött, nevetni kezdett és azt mondta: Enty sayá. Nem tudom szó szerint lefordítani, valami olyasmit jelent, amikor valaki csintalanul okos, és mindenhol feltalálja magát. Nézett és csillogott a szeme. Tetszett neki az Utca Asszonya, ahogy én is imádom benne az Utca Férfiját.

Otthon vagyok :-)

Nagyon szépséges volt a múltkori Magdaléna Csatornázások energiája, és nagyon jó volt megélni, hogy Magdaléna szavai mennyi erőt adtak azoknak, akikhez szóltak. Többen kérdeztétek azóta, hogy mikor lesz erre újra lehetőség, ezért a következő Sötét Holdnál találtam helyet néhány időpontra:

Magdaléna Csatornázás – 2012. június 16-18.

Skype találkozóra várlak, ahol először elmondhatod azt, ahol éppen vagy az életedben és felteheted a kérdéseidet arra vonatkozóan, ami éppen foglalkoztat. A Sötét Hold energiája az elengedésé, tisztulásé. Alkalom arra, hogy kilépj azokból a mintázatokból, amik távol tartanak attól, hogy Otthon Legyél, és belépj oda, ahol a Helyeden vagy az életedben.

A beszélgetés után Mária Magdaléna energiáit magamba hívva, tolmácsolom feléd Magdaléna Téged segítő, támogató, átalakulást hozó szavait. Magdaléna üzenetét rögzítem, hanganyagként kapod meg, így bármikor előveheted és meghallgathatod.

Ebből a pár időpontból választhatsz: június 16. 10:00-10:30, 10:40-11:10,  17:40-18:10, 18:20-18:50 * június 17. 10:00-10:30, 10:40-11:10, 11:20-11:50, 17:00-17:30, 17:40-18:10, 18:20-18:50 * június 18. 16:00-16:30, 16:40-17:10, 17:20-17:50, 18:00-18:30, 18:40-19:10, 19:20-19:50

A csatornázás és a hanganyag ára 5000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, és a skype címedet: kriszta@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta