„A célunk immár: fölébredni az álomban. Ha fölébredettek vagyunk az álomban, az ego teremtette földdráma véget ér, és egy jóindulatúbb, csodás álom bontakozik ki. Ez az új föld.” – írja Eckhart Tolle. 

Számomra a tavalyi nyár Ramadan böjtje nagy ajándékot hozott, a 12 DNS szál aktiválását, illetve azokat a meditációs anyagokat, amikkel a 12 DNS szálat mások is aktiválni tudják.

Az Új Föld Embere 12 aktív DNS szállal rendelkezik és ezzel a tudatossággal él:

Felébredt az ÉdenKert elvesztésének hitrendszeréből, tudja, hogy a Földet az Öröm Bolygójaként kaptuk a Teremtő Forrástól. elfogadja és éli ezt az ajándékot.

Tudja, hogy teste formába sűrűsödött Fény, és így a Teremtő Forrás megszentelt temploma. Tudja, hogy teste állapota a gondolatai ujfold1függvénye. Tudatosan választja a testével és fizikai létével kapcsolatos gondolatait, és ezzel testét kiemeli a tér-időből.

Tisztában van saját teremtő képességével, és azzal is, hogy teremteni Egységből lehet, nem pedig kétségből. Megtisztítja a férfi és női energiák viszonyát kívül és belül, egységbe hozza azokat, így teremtő ereje sokszoros.

Pontosan tudja, hogy mind az öröm, mind a szenvedés szabadon választható tapasztalás, tudja, hogy az öröm a Teremtés dícsérete, törekszik arra, hogy hátrahagyja a szenvedés-alapú életet és válassza helyette az öröm-alapút. Árasztja az örömöt.

Tudja, hogy nincsen lehetetlen, a lehetségesre megnyíltan él.

Az Isteni erőkről tudja, hogy azok barátságos, segítő, ítélet-mentes, sőt vidám energiák.

A helyes-helytelen-ből kilépve az alapján hozza a döntéseket, hogy mi okoz örömet, tudja, hogy az öröm a Lélek kommunikációja, és az Isteni tápláléka.

Aggódás, idegeskedés, rohanás helyett megpihen abban, hogy minden VAN. Tudja, hogy nincsen egyedül, a Fény Lényeinek óvó, támogató jelenléte valóság számára.

Tisztában van azzal, hogy mindenkiben ott él a Mester. Törekszik saját Mester-léte megélésére és másokat is erre inspirál.

Szerelemben él az Istenivel és látja a Fényt mindenkiben.

El tudod képzelni, hogy milyen Szép Új Világ születik, amikor egyre többen és többen élünk ebben a tudatosságban? Amikor egyre stabilabban tartjuk ezt a tudatszintet?

Hálás vagyok, hogy mindezt választhatom és segíthetem azokat, akik szintén ezt választják.

Az idei évért is hálás vagyok, mert a 12 DNS szálat a velem tartókkal együtt tovább tápláljuk, erősítjük, fényesítjük Avalonban. Ugyanis az idei Glastonbury Zarándokúton a 12 DNS szálat ébresztő gyakorlatokat csináljuk végig abban az erős energia-mezőben, ami Avalonhoz, és Glastonburyhez kapcsolódik.

Ezt azért is várom nagyon, mert egyrészt két DNS szálhoz kapcsolódó meditációs gyakorlatok helyszínét így most a fizikaiban is végig járhatjuk (az egyik a Glastonbury Chalice Well – Kehely Forrás, a másik pedig az Avebury Kőkör). Másrészt az Avaloni energiákban sokkal könnyebb azokkal a mesteri jelenlétekkel kapcsolódni, akik a különböző DNS szálak aktiválásának őrzői. hiszen Avalon olyan, mint egy hatalmas kehely – a Grál -, amely a különböző spiritulis ösvényeket magában tartja, és azoknak letisztított, magas frekvenciájával itat.

Harmadrészt pedig különleges az idei év, mert a szeptemberi TeliHoldnál a Sziget-aktiválások történnek a Föld terében és bennünk is (hiszen az Univerzum egészének lenyomatát magunkban hordozzuk). Avalon az egyik ilyen Sziget-Pont, Sziget-Átjáró, TeliHold pedig éppen az utolsó napunkra esik, így az utolsó esténken fogadott energiák gyönyörű koronát tesznek majd az útra. (Arról, hogy mit jelent ez a Sziget-aktiválás, és egyáltalán mi ez a Sziget, egy másik blogbejegyzésben írok majd)

AZ AVALONI ZARÁNDOKLAT (szeptember 2-9.) RÉSZLETEIÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

“12 szálú DNS” Online Kurzusom júliusban indul újra:

“12 szálú DNS” Online Kurzus

indul: július 26-án (a hanganyagokat kétnaponta kapod)

RÉSZLETEKÉRT ÉS MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!