Abir éppen nekikezdett a szokásos pénteki nagytakarításnak a kairói lakásomban. Felfedezte a cicák tányérját a nappaliban a szekrény alatt – mert a Kedvesem tegnap ott látta meg az egyik cicát és odavitte neki az ételét – és sűrű fejcsóválással fejezte ki ezzel kapcsolatos rosszallását. Erről eszembe jutott a férfi, aki elvesztette az emlékezetét.

Az emlékezetét vesztett férfiról az egyik kairói barátom mesélt nekem. Éppen forgatókönyvet írnak a barátaival egy filmhez, ami az emlékezetét vesztett férfiról szól.

Az emlékezetét vesztett férfi szabad, nem korlátozzák az addig megtanult helyes-helytelennel kapcsolatos hitrendszerek. A környezete viszont minden erővel igyekszik visszahozni a férfi emlékezetét és újra megtanítani neki azt, hogy mit szabad és mit nem. A férfi folyamatosan megkérdőjelezi ezen dolgok érvényességét, de aztán egyszer csak visszatér az emlékezete a szabadságot börtönbe záró összes hitrendszerrel együtt.

Itt egy kicsit megijedtem, hogy ezzel ér véget a történet, de a barátom megnyugtatott, hogy nem. A férfi választ, és az elmében való elveszettség, a korlátozó hitrendszerekbe való bezárkózás helyett a tiszta tudat végtelen szabadságát választja. Gyökeresen megváltoztatja az életét, szabadon fedezi fel mindazt, amit elhoz neki a pillanat, és ezzel áldásos változásokat hoz az egész országának.

Nagyon-nagyon tetszik a történet. És persze az egész rólunk szól. Magunkban hordozzuk annak lehetőségét, hogy tisztára töröljük magunkat a megtanult jó és rossz szabályrendszerétől. Ott van bennük az a másik hang is – a filmbéli környezet -, ami viszont arra figyelmeztet, hogy ezt így nem lehet, és persze ezt a hangot visszatükrözi saját környezetünk is. ÉS! OTT VAN BENNÜNK A DÖNTÉS LEHETŐSÉGE! HOGY MI MÉGIS A TISZTA TUDAT VÉGTELEN SZABADSÁGÁT VÁLASSZUK!

A Tudat tiszta terébe utazunk szeptemberben. Négy fő jelentkezhet még ma éjfélig (szeptember 7.) a kedvezményes áron:

“Ősök Hangja – Lélek Hang” Szertartás az Istennő Templomban

2012. szeptember 17. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson ismét varázs-utazásra indulunk. A fejben szóló hangok zajosságának rétegein keresztül utazunk egyre beljebb és beljebb a csendben. Majd ebben a csendben találkozunk össze az Első Asszonnyal és Első Férfival, hogy átadhassák nekünk az ősök azon hangjának üzenetét, amely támogat minket a boldog élet formálásában. Innen utazunk tovább a Lélek simogató és lágy hangjai között, és itt azonosulunk azzal a végtelen Tudattal, melyek valójában vagyunk.

A szertartásban segítőim lesznek az Első Asszony és Első Férfi megtestesítésében Nimué és Myrddyn pap/nők.

Az „Ősök Hangja – Lélek Hang” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha szeptember 7-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta