Nagy Sándor, Kleopátra, Mária Magdaléna. A tér-idő különböző pontjain éltek fizikai testben,  a sorsuk mégis összefonódott a sivatagban. Lépteik talán összeértek a Siwa Oázisát ölelő homoktengerben, a pálmák között, a homokban rejtőző medencék vizében, és az Orákulum Templomában.

„Alexander Királyokat látott, akik hozzá hasonlóan ültek a tűznél és dönteniük kellett arról, hogy einduljanak-e egyedül. Látott Férfiakat, kiket születésüktől kezdve Királynak neveltek, de akik tudták, hogy csak akkor válhatnak Egyiptom földjének uralkodójává, ha megkapják a sivatag és az Orákulum áldását…”

Tudta ezt Alexander – Nagy Sándor  – is, ezért indult el a beavatás ösvényén.

Kleopátrának menekülnie kellett Alexandriából, azonban a sivatag királynőként fogadta.

„Kleopátra egyszerre viszonozta az összes Harcos pillantását, amikor Igider szemébe nézett. Rajta keresztül egyszerre pillantott az összes Harcos szemébe, és még azon is túlra. Látta az előttük járt Harcosok hosszú sorát, látta a Papnőket az Orákulum Templomában. Látta a Királyokat, akik vagy áldást kaptak, vagy elvesztek a beavató úton. Látta Alexandert egykor és látta Alexandert, aki majd eljön, de már máshogy hívják…Ellátott egészen Lemúriáig, ahol megpillantotta MáRát…”

MáRát, aki majd testet ölt Mária Magdalénaként és megkapja beavatásai egyikét az Orákulum Templomában.

„Én Márá, aki megszületek majd az emberiség egésze számára érzékelhető földi valóságba és ismernek majd Mária Magdalénaként. Megszületik csillagok között lebegő Szerelmem és Társam is, aki ismernek majd Jézusként. Kettőnk közös földi útja és megszentelt párossága utat nyit majd sok, emberként létező Léleknek a Krisztus tudatossághoz és Lemúria látható valóságba emeléséhez.”

Szeretettel ajánlom neked ezt a spirituális regényt, amely Siwa homok-tengeréből, saját Lélek-emlékeimből és Lemúria Őrzői Emlékezetéből bukkant elő.

Lelkemből kívánom, hogy a történet elvezessen a Lelkedhez az EMLÉKEZÉS által!

VÁRLAK TÉGED SZEMÉLYESEN KÖNYVEM SZERTARTÁSOS BEMUTATÓJÁRA!

2017. szeptember 22. 18:30-20:00

amazighhercegnoboritoveglegesteljes

Szeretettel várlak, hogy megoszthassam veled örömömet a könyv megjelenése kapcsán. Szeretettel várlak, hogy EGYütt átlépjünk egy másik világba, a Lélek Világába.

A helyszínen átveheted a már megrendelt példányodat, vagy vásárolhatsz is a könyvből magadnak, barátaidnak. És természetesen örömmel fogom dedikálni a példányodat <3

A könyv-bemutató szertartásra itt várlak:

MÁS-TÉR
V.ker. Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16. (Paloma Udvar)   I.em.1.szam,
kapucsengő  70.

Az eseménynek nincsen részvételi díja, de a mindenképpen kérlek, hogy jelezd részvételi szándékodat, és azt is, ha esetleg mégsem tudsz jönni (a hely befogadóképessége véges, és szeretém, hogy kényelmesen legyünk és senki se maradjon le, aki jönni szeretne). Köszönöm <3

Részvételi szándékodat kérlek jelezd egy emailben. Küldd el a neved és az AMAZIGH-HERCEGNŐ szót ide: jelentkezem@vereskriszta.com

A könyv előrendeléséhez IDE KATTINTS!

amazighhercegnoboritovegleges