Nagy Sándor, Kleopátra, Mária Magdaléna. A tér-idő különböző pontjain éltek fizikai testben, a sorsuk mégis összefonódott a sivatagban. Lépteik talán összeértek a Siwa Oázisát ölelő homoktengerben, a pálmák között, a homokban rejtőző medencék vizében, és az Orákulum Templomában.

„Alexander Királyokat látott, akik hozzá hasonlóan ültek a tűznél és dönteniük kellett arról, hogy einduljanak-e egyedül. Látott Férfiakat, kiket születésüktől kezdve Királynak neveltek, de akik tudták, hogy csak akkor válhatnak Egyiptom földjének uralkodójává, ha megkapják a sivatag és az Orákulum áldását…”

Tudta ezt Alexander – Nagy Sándor – is, ezért indult el a beavatás ösvényén.

Kleopátrának menekülnie kellett Alexandriából, azonban a sivatag királynőként fogadta.

„Kleopátra egyszerre viszonozta az összes Harcos pillantását, amikor Igider szemébe nézett. Rajta keresztül egyszerre pillantott az összes Harcos szemébe, és még azon is túlra. Látta az előttük járt Harcosok hosszú sorát, látta a Papnőket az Orákulum Templomában. Látta a Királyokat, akik vagy áldást kaptak, vagy elvesztek a beavató úton. Látta Alexandert egykor és látta Alexandert, aki majd eljön, de már máshogy hívják…Ellátott egészen Lemúriáig, ahol megpillantotta MáRát…”

MáRát, aki majd testet ölt Mária Magdalénaként és megkapja beavatásai egyikét az Orákulum Templomában.

„Én Márá, aki megszületek majd az emberiség egésze számára érzékelhető földi valóságba és ismernek majd Mária Magdalénaként. Megszületik csillagok között lebegő Szerelmem és Társam is, aki ismernek majd Jézusként. Kettőnk közös földi útja és megszentelt párossága utat nyit majd sok, emberként létező Léleknek a Krisztus tudatossághoz és Lemúria látható valóságba emeléséhez.”

Szeretettel ajánlom neked ezt a spirituális regényt, amely Siwa homok-tengeréből, saját Lélek-emlékeimből és Lemúria Őrzői Emlékezetéből bukkant elő.

Lelkemből kívánom, hogy a történet elvezessen a Lelkedhez az EMLÉKEZÉS által!

Az Amazigh Hercegnő

A hangoskönyvet MEGÚJULÁSI kedvezménnyel rendelheted még szeptember 30-ig!

amazighhercegnoboritovegleges

 

A könyv ára 3600Ft. 3 darab könyv van még az első kiadásból.

A hangoskönyv (több, mint 7 órányi hanganyag mp3 formátumban) ára 4600Ft. KEDVEZMÉNY! A hangoskönyvet szeptember 8-ig MEGÚJULÁSI KEDVEZMÉNNYEL rendelheted. A hangoskönyv mellé ajándékba kapsz két 20gr parfümolajat, a hozzájuk tartozó hanganyagokkal. A Magdaléna, Kleopátra és Alexander – az ő energiájuk jelenik meg és hatja át a könyvet is – olajokból választhatsz. Az olajok díja hanganyaggal 5000Ft, azaz a hangoskönyvet és a két olajat hanganyagokkal most 14600Ft helyett 4600Ft-ért rendelheted <3

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik olajakat szeretnéd a hangoskönyvhöz? (Magdaléna, Kleopátra, Alexander): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom