Amikor először nyúltak hozzá a hajamhoz hajsütővel Egyiptomban, elfogott a rémület, hogy ez nem jó, az amúgy sem túl sűrű hajamnak. Mostanában hetente egyszer vagy kétszer szárítja be a fodrász hajamat és legtöbbször a hajsütő is előkerül, mert nagyon megszerettem a hullámokat. És a hajam egyre jobban érzi magát, és egyre szebb. Mi változott? Elengedtem a félelmeket, és sokat gondolok rá szeretettel. És emellett még a fodrásztól is rengeteg kedves törődést kap.

Ide kapcsolódóan szeretnék veled megosztani egy érdekes kísérletet, ami az én élményemhez hasonlóan a szeretet testre és egészségre gyakorolt hatásáról beszél: „Az 1970-es években az Ohio Egyetemen végeztek egy kutatást a szívbetegségekkel kapcsolatban. Nyulakat tápláltak mérgező, magas koleszterinszintű étrenddel, azzal a céllal, hogy elzárják az artériákat, ilyen módon vizsgálva egy hasonló étrend emberekre gyakorolt hatását. Nyulak különböző csoportjával dolgoztak, és egy csoport kivételével a vizsgálati eredmény mindegyik csoportnál hasonló volt. Az egyetlen, kivétel csoport viszont 60%-kal kevesebb tünetet mutatott. Nem találtak erre a jelenségre magyarázatot addig, amíg véletlenül ki nem derült, hogy a kivételt képező nyuszikért felelős egyetemista szeretettel simogatta és kényeztette a nyulakat. Az egyetemista etetés előtt minden nyuszit néhány percig a kezében tartott, simogatta őket és ennyi elég volt ahhoz, hogy a nyuszik szervezete túllépjen a mérgező étrend hatásain.” (Deepak Chopra)

Nem bírom a korlátokat, és nincsen kedvem úgy élni, hogy azon gondolkozzak, milyen ételt ehetek meg, és milyet nem, hány órakor tehetem ezt, milyen vitamint kell szednem…Sőt orvosi vizsgálatokra sincsen kedvem járni. És kifejezetten irritálnak azok a félelem-gombok, amiket a helyes táplálkozás meg az orvostudomány újra és újra benyom. Nem kérek félelmeket. Inkább élvezni szeretném az életet, szeretettel ölelni, amit eszek, és szeretettel ölelni a testemet. Ez – ahogy a kísérlet, meg a hajam is megmutatta – sokkal többet számít az egészségem és jóllétem szempontjából, mint az aggódás, meg a mindenféle előírások betartása.

Hiszem, ha jól vagyok magamban, akkor jól van a testem is. Sőt – ahogy már sokszor megírtam – a testem azt is pontosan megmutatja, hogy éppen mi neki a legjobb. Cipruson ismét azt tapasztaltam, hogy az európai kenyér nagyon eltelít, és nincsen rá szükségem, nem is esik jól. Pedig régebben imádtam a kenyeret, de azzal, hogy ezt bűntudat nélkül megengedtem magamnak, végül felszabadultam arra, hogy magától átalakuljon ez a szokásom.

Ha jól vagyok, energiáim harmonikusak, a Lelkem vezetését követem, akkor minden rendben van, a testem is jól van. Ha meg nincsen jól a testem az azt mutatja, hogy valahol elhangolódtam Valódi Önmagamtól. Ilyenkor átölelhetem a testi tünetet is szeretettel és visszahangolódhatom oda, ahol EGÉSZ vagyok, ezt pedig követi az egész-ség.

Ha szeretnél visszatalálni a testeddel való bensőséges kapcsolatba és az EGÉSZ-ségbe, akkor várlak Téged májusban újra induló online kurzusomon, amelyre április 15-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. május 7-én

ALAP CSOMAG: 21 nap ­* három meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

Amikor megjelenik az életedben a betegség, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

Az EGÉSZ-SÉG Online Kurzus ALAP CSOMAGJÁNAK részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Április 15-ig azon az áron jelentkezhetsz, amit most 4000Ft és 6600Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

És ha szeretnéd a testeddel való másfajta kapcsolódást személyesen megtapasztalni. Ha szeretnéd megtanulni Tested Lelkedre hangolását várlak Téged táncmeditációs estemen:

„A TESTEM TEMPLOM” –  Táncmeditációs Szertartás

2012. május 7. 18:30-21:30

„Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Azzal utazunk a szertartáson, amiről Magdaléna beszél, amivel ő segítette a hozzá fordulókat. De tesszük ezt most úgy, hogy Te Magad leszel az, aki mindezt megteszed saját magaddal.

A szertartás részvételi díja 4500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha április 15-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tíz főben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/szertartasok/a-testem-templom-tancmeditacios-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta