Olvastam egy elég dühös hírlevelet Atlantiszról. A terapeuta azért volt dühös, mert szerinte sokan vannak elájulva az atlantiszi energiáktól, holott annak nagy része fekete mágia volt, ezért is történt a pusztulás. Egy olvasóm továbbította a levelet hozzám, kicsit megkavarodott, hiszen én mást közvetítek Atlantisz kapcsán.

Hát nézzük csak. Atlantisznak rengeteg rétege van, éppen úgy, ahogyan minden emberi lénynek is. Atlantisznak volt nagyon szép, tiszta korszaka – ezt a rezgést atlantis1megtapasztaljuk minden Atlantisszal kapcsolatos szertartásomon, és gyógyításomon – és volt olyan időszaka is, amikor sok visszaélés történt az erőkkel, ami aztán el is hozta a sziget-világ pusztulását.

Az, hogy Atlantiszból mit tapasztalunk meg azon múlik, hogy melyik rétegével kapcsolódunk. Nagyon sok fájdalom, bűntudat, harag, önvád és mindenféle negatív rezgés kapcsolódik az erőkkel való visszaéléshez és Atlantisz pusztulásához. Ezeknek folyamatos gyógyítása történik, és ez a gyógyulási folyamat 2012. novembere óta nagyon felerősödött. Önvádba, bűntudatba ragadva, Atlantisz elvesztéséhez kapcsolódó emlékek meggyógyítása nélkül nehezen meg a tiszta és kristály-könnyű atlantiszi rezgésekkel való kapcsolódás.

A fekete mágiára is szeretnék kitérni kicsit. A mágia nem más, mint a valóság tudatossággal való megváltoztatása. A mágia, mint minden energia magában semmilyen, a szándékunk teszi valamilyenné. Ha valaki nagyon fél a fekete mágiától az legtöbbször arra utal, hogy voltak megcsúszásai a szándékának tisztaságában, volt visszaélése a különböző erőkkel, és ennek még nem történt meg a feloldása. Pedig nagyon jó ezeket feloldani, különben a félelmünk beleköt az ilyen jellegű tapasztalások bevonzásába.

Kegyelmi időt élünk, mert rengeteg tiszta rezgéssel, elfeledett tudással ölel át minket az Univerzum, ezért sokkal könnyebben és gyorsabban emelhetjük a rezgéseinket mint eddig. És természetesen az átalakult rezgések az életünk egészének minőségét megváltoztatják.

Egy ilyen ősi, Atlantisz fénylően tiszta korszakához kapcsolódó tudást tanítok új kurzusomban, mely most online formában is elvégezhető:

ATLANTISZI ENERGIA-TEST ÁTHANGOLÓ KURZUS

indul: 2014. május 16. 

Ezen  kurzuson azt a három-lépcsős áthangoló folyamatot tanítom meg, amely újraébreszti bennünk az atlantiszi energia-testet, és ezzel megérkeztet a fizikai testünkkel és a fizikai valóságunkkal való másféle, boldogabb, kiteljesedettebb kapcsolatba.

Az első lépcsőben a Lényünk teljességét emeljük egy magasabb oktávra az Öt Atlantiszi Angyal segítségével. A második lépcsőben a fizikai testet rezgetjük át egy sokkal finomabb állapotba az eddigi besűrűsödöttségből. A harmadik lépcsőben kitárul és átölel az az atlantiszi gyógyító tér, amely a jelen inkarnáció legfőbb élet-területének emelését, annak magas rezgésére való emlékezést hozza el.

A folyamatnak saját lépései vannak, de szükséges az elvégzésükhöz annak érzékelése, hogy a másik hol tart a folyamatban. Az online kurzus első tíznapos részében  Lélekből-Lélekre hangolódó gyakorlatokat végzünk, melyet skype konzultáció zár.

Az online kurzus második részében megkapod a hanganyagokat, melyek segítenek a három lépcsős folyamatot felépítő energiákkal való összekapcsolódásban. Ezt a részt is skype konzultáció zárja.

A harmadik fázis az elsajátítottak gyakorlása, melyet ismét skype konzultációban beszélünk meg.

A folyamat díja 25 000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 15 000Ft a kurzus kezdete előtt fizetendő.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és az ATLANTISZI-ÁTHANGOLÓ szót: kriszta@vereskriszta.com

Ha már elvégezted a Lélek-Gyógyítói Kurzust a te részvételi díjad csak 15 000Ft.

A kurzusról ide kattintva olvashatsz bővebben!

Ha szeretnéd saját magad számára az áthangolást, akkor ezekben az időpontokban várlak (skype-os alkalmak):

ATLANTISZI ENERGIA-TEST ÁTHANGOLÁS

Ezekből az időpontokból választhatsz:

május 9. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30 * május 10. 17:00-18:00, 18:15-19:15, 19:30-20:30 * május 11. 17:00-18:00, 18:15-19:15, 19:30-20:30

Az áthangolás díja 11 000Ft. Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, a telefonszámod és a választott időpontot: kriszta@vereskriszta.com

Többen jeleztétek, hogy lemaradtatok az Atlantiszi Gyógyító Beavatás Szertartás Hanganyagáról, ezért most újra rendelhetővé tettem:

ATLANTISZI GYÓGYÍTÓI BEAVATÁS Szertartás Hanganyaga

 

Ezen a szertartáson a tér-idő határaiból kilépve elutazunk Atlantiszba, és végigutazunk egy olyan beavató szertartáson, melyet annak idején Atlantiszban is bejártak a segítői szerepbe lépők.

 

Ha már sok mindent tudsz, tanultál, de mégis hezitálsz a gyógyítói utaddal kapcsolatban, ez a szertartás segít lépni. Ha már tevékenykedsz, ez a szertartás segít a maradék kétségeid elengedésében.

A szertartás hanganyagának kedvezményes díja 1900Ft, ha jelentkezésed és befizetésed május 9-ig megérkezik (a hanganyagot május 12-én küldöm ki).

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!