2012. végén két jelentős fordulópontot éltem át a gizai piramisok energiájában. Mindkét alkalommal velem volt egy-egy csomag kristály, akkor azt gondoltam, hogy a kristályok megtöltődnek a két fordulópont energiájával és kész. Azzal meg is töltődtek, de korántsem voltak még készen.

Tavaly december óta azt éreztem, hogy a kristályok készülődnek, változnak, de még nincsenek készen. Éreztem, hogy egyszer csak szólnak majd, hogy készen vannak. Most jelezték, hogy ami elindult bennük 2012. decemberében, beérett és készek az energiájukkal segíteni azokat, akiket meghívnak magukhoz.

Az első csomag kristály 2012. december 3-án volt velem, amikor Szaturnusz, a Vénusz és a Merkúr a három gizai piramishoz hangolódott. Velem voltak a hajnali együttállásnál a sivatagban, majd a Nagy Piramisban, és aztán végigutazták velem Felső-Egyiptom templomait. Többen tudjátok, hogy az atlantiszkristaly1együttállás sok atlantiszi sebzettség gyógyulását hozta el. Az atlantiszi gyógyítói energiákkal átrezgett kristályokat a beérés személyes üzenet-hozó kristállyá változtatta.

A második csomag kristály 2012. december 21-én volt velem a második piramis belsejében, a Szfinxnél és aztán Abu Ghurabban Ozirisz Templomának atlantiszi oltárkövénél. Aznap a második piramis belsejében gyönyörű teremtő-tér volt jelen, amelynek energiája elkezdte egy másik szintre emelni az emberi teremtő-erő használatát. Egy hete érkezett meg az az utolsó meditációs anyag, amellyel a kristály jelezte, hogy beérett a személyes teremtő energiák táplálására.

Ezeket a sorokat még szeptemberben írtam le, a 2. Kristály-Konferencia előtt, ahol részletesen beszéltem ezekről a kristályokról és energiákról. A kristályokat ott meg is lehetett vásárolni. Többen jeleztétek, hogy szeretnétek vásárolni a kristályokból, de nem tudtatok ott lenni a konferencián. Erre most lehetőség van:

Atlantiszra Hangolt Kristályok

Mindkét kristályhoz tartozik egy-egy csomag hanganyag, amely segíti a kristály energiájára való hangolódást, illetve a kristály használatát a mindennapokban.

Egy kristály ára 2500Ft, a két kristályé együtt 3500Ft (addig lehet őket rendelni, amíg van belőlük, a december 21-ei kristályból van kevesebb).

A kristályokat átveheted személyesen Budapesten, vagy postázzuk neked (ez esetben a postaköltség plusz). A hanganyagokat letölthető link formájában kapod meg.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTS KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

 


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*
Hogyan veszed át a kristályokat (személyesen, postai úton):

*
Melyik kristályt szeretnéd (december 3-ai, december 21-ei, mindkettő):

*