Többen hallgattátok azokat az üzeneteket és meditációkat, amiket a gizai Piramisok kommunikáltak november eleje és a december 3-ai hármas bolygó-piramis együttállás között. Szinte az összes üzenet az Atlantisz pusztulásához és az oda-vezető energia-torzulások gyógyításáról és oldásáról szólt. A folyamat még nem futott ki, többször jött már szembe azóta egyéni gyógyításokban is, hogy azok a történések, amelyekkel az érkezők éppen küzdenek az Atlantiszi sebzettséghez nyúlnak vissza.

Az érkezett üzenetek legfőképpen női-férfi kapcsolódási mintázatok, és a pénzhez (hatalomhoz) való viszony gyógyítását szolgálták. Ha nem kaptad meg az üzeneteket és meditációkat novemberben, és azt érzed, hogy segíteni tudnának neked, akkor most megrendelheted őket:

PIRAMISOK ÜZENETEI ÉS MEDITÁCIÓK

Összesen 11 hanganyag jött át november eleje és december 3 között, ezeket rendelheted meg jelképes, 1000Ft-os áron. A PIRAMISOK és a KALABSHA (lásd lejjebb) meditációk együttes ára összesen 1500FT, a PIRAMISOK, az ŐSBIZALOM,  a KALABSHA meditációk együttes ára 2000Ft!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

Az Atlantiszban gyökerező sebek gyógyulásának folyamata egyre több mintázatot tár fel és mutat meg azóta is.

És ide be is kell szúrnom egy ma reggel megérkezett információt (eredetileg ezt a blogbejegyzést két napja írtam).  Az új információ az ősbizalommal kapcsolatos, amely alapjaiban sérült meg Atlantisz pusztulásakor.

Az összes a “jó nem tart örökké, a jó tutira elmúlik, több nap, mint kolbász…” hitrendszerünk oda nyúlik vissza, hogy éltünk egy idilli világban, amely hirtelen – persze a saját döntésünk következményeként – elveszett. És azóta ez a veszteség ott él bennünk, és aktivizálódik abban a pillanatban, amikor az életünk jóra fordul, és egyszerűen csak minden szép benne.

Ezzel kapcsolatban már átjött üzenet a tavalyi anyagokban is, de most megérkezett ennek átírására két erőteljes meditáció:

ŐSBIZALOM MEDITÁCIÓK

Az első meditáció azt a részt gyógyítja bennünk, ahová az ősbizalom elvesztése kapcsolódik a fizikai és energia testekben. Tapasztalhattad már, hogy bizonyos helyzetekben fájdalom – amely lehet olyan érzés is, mintha kiharaptak volna belőled egy darabot – jelenik meg a Lélekmagod és a köldökcsakrád között, nem Photo0408véletlen, mert itt őrizzük ennek az ős-veszteségnek a fájdalmát és a hozzá kapcsolódó félelmeket. A meditáció elvisz téged Ozirisz Nap-Templomába – létező hely Cairótól nem messze, Abu Ghurabban -, annak Atlantiszból származó oltár-kövéhez, amelyet sokan csillagkapunak tartanak. Az alabástrom oltárkő tényleg kapu, Atlantisz szív és a Forrás szíve találkozik össze benne egy olyan gyógyító alakzatban, amely begyógyítja ezt a sérült részt benned.

A második meditáció abban segít, hogy a begyógyult, és ősbizalomba megpihent részedből új sejtek szülessenek, és lecseréljék tested sejtjeinek összességét.

A meditáció ára összesen 1000Ft, ha március 4-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed. Az ŐSBIZALOM és a PIRAMISOK együttes ára összesen 1500FT, a PIRAMISOK, az ŐSBIZALOM, és a KALABSHA meditációk együttes ára 2000Ft!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

Nemrégiben értettem meg azt is, hogy az a Világ-rend, amely a szabályokon, törvényeken alapuló kocka, és amely igen szűkössé vált sokunk számára szintén ezekből a sérülésekből született meg. Az Atlantiszi kataklizma, és az idilli Világ pusztulása mély félelmet hagyott hátra és azt a vágyat, hogy ez ne történhessék meg még egyszer.

Ebből a valójában teljesen jószándékú vágyból, a jó megőrzéséből született meg az a mintázat, ami egyre beljebb húzta az emberiséget a szabályok, törvények szövevényébe, és egyre inkább eltávolított minket a Lélekből való élettől. Pedig egyedül a Lélekből való élet az, ami a garanciát adja jó és az idilli megőrzésére.

Ezt sokan felismertük a különböző inkarnációink során, sokszor kiálltunk ezen igazság mellett, és választottuk a Lélekből való életet és ez sokszor ütközött bele abban a rendszerbe, melyet közösen teremtettünk meg a legjobb szándékból, de sajnos félelemből, így ez a rendszer pont azon hatalmi törekvések tovább-élésének eszközévé vált, mely Atlantisz pusztulását is okozta.

Ezek az ütközések, és a bennük szerzett további sérülések elmélyítették a hatalommal szembeni félelmet. Érezheted azt, hogy akár egy hivatalban való egyszerű ügyintézés sokszor indokolatlanul átalakít és félelmeket kelt benned, nem is beszélve arról, amikor azt választanád, hogy kiállsz egy hatalommal szemben (legyen az bármi, akár a gyermeked iskolájának elmebeteg rendszere is). Minden ilyen alkalommal aktivizálódik bennünk az összes emlék, amikor a Lelkünk igazságának vállalása miatt sérültünk a hatalom által, és ez hozza létre a félelmeket. De tudjuk azt is, hogy nem élhetünk tovább ezekben a félelmekben, sőt semmilyen félelemben, mert ezekkel tovább teremtjük azt a rendet, amelynek a Semmibe való visszatéréséért meditálunk, imádkozunk, változunk sok-sok éve.

Az ÚJ FÖLD belőlünk születik, és a szülés része a félelmek elengedése, és a szívbe való visszatérés.

Az én életembe is begyűrűztek a hatalomtól való félelmek, ezzel foglalkoztam a tegnapi napon, amikor a Lelkem visszavezetett Kalabsha Templomába, ahol Photo0294decemberben személyesen is jártam. Ebben a folyamatban tárult fel valójában az az erő, amelybe Kalabsha Temploma avat be.

Kalabsha Temploma eredetileg Núbia földjén állt, az asszuáni nagy gát megépítése után telepítették át Asszuán közelébe, mert a Nílus elöntötte az eredeti helyét. Mandulisznak szentelték a Templomot, akit az egyiptomi Hórusszal azonosítanak és Napistenként tisztelnek. De nem teljes az azonosság a két Istenség között. Manduliszhoz kapcsolódik a nap-erő, de legfőképpen annak a hajnali felkelő minősége, és ezzel a Lényegünkbe való újjászületés. Mandulisz keselyű-istenség is, a Kalabshai Templom egyik különlegessége az az ábrázolás, amely Manduliszt a keselyű-köpenyében mutatja. A keselyű a halál és újjászületés madara, lecsupaszítja a halott testeket, amíg csak a tiszta csontok maradnak. Őseinknek a csontok a lényeg, azaz a Lélek őrzői voltak.

Núbia népe is ezt a feladatot hozta magával Atlantiszból, ők annak az őrzői, hogy lehet LÉLEKBŐL élni, külső szabályok helyett, belső rendből.

A Lelkem elvezetett tegnap ismét Kalabshába, Mandulisz szentélyébe, ahol tökéletes a férfi és női energiák közötti egység – ahogy az Atlantisz fénykorában is volt -, és ahol Mandulisz segített megszabadulni azoktól az emlékektől, amelyek a hatalomtól való félelem lenyomatát hordozzák bennem. Ezután megpihenhettem Kertasszi – Hathor núbiai megfelelője – szentélyében, ahol átjárt annak bizonyossága ismét, hogy lehet éden-kerti állapotban élni, sőt ez jár nekünk valójában, és végül a Születés-Házában újjá született a teremtő erőm – amellyel kapcsolatban szintén hozzuk az atlantiszi félelmeket – Sekhmet érintésében.

Szívesen megosztom veled is ezt a meditációt:

KALABSHA MEDITÁCIÓ

A meditáció segítségével kitisztíthatod azokat a félelmeket, amelyek azzal kapcsolatban vannak benned, hogy a hatalom megtorolhatja azt, ha a Lelked szerint élsz. Lényegedbe érkezve, megtöltheted magad annak bizonyosságával, hogy jár neked az Éden-Kert, és újjászülheted a teremtő erődet, hogy ne terheljenek most már azok az emlékek se, hogy az erőd kísértésbe vihet.

A meditáció ára összesen 1000Ft, ha március 4-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed. A PIRAMISOK és a KALABSHA meditációk együttes ára összesen 1500FT, a PIRAMISOK, az ŐSBIZALOM, és a KALABSHA meditációk együttes ára 2000Ft!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*