Ászelinek, azaz mézszínűnek nevezte a bátyám a szemeimet egy hete, és arról beszélt, hogy egyre világosabbak. Nem lepődtem meg rajta, mint ahogy azon sem, hogy tegnap a fodrásznál a recepciós lány azzal fogadott, hogy egyre fehérebb a bőröm. Nem lepődtem meg, mert visszatérőben van egy lélek-részem, aki pont ezekkel a minőségekkel bír.

Február 8-án jöttem vissza Egyiptomba és az első reggel egy látomással ébredtem. Láttam a sivatagban egy női alakot, fehér-bőre világított a homokban, vörös fürtjei kígyóztak a szélben, és a szemei mézes-aranyként csillogtak. Tudtam, hogy az alak Fayoumban áll, Sobek temploma mellett, tudtam, hogy Bastet papnője, és tudtam, hogy egy másik életbeli magamat látom. Egy olyan önmagamat, akit még ugyanabban az életben elveszítettem.

Persze valójában sosem vesztettem el, mert Lélek-részek nem vesznek el. Amikor arról beszélek, hogy egy Lélek-részem visszatérőben van tulajdonképpen arról van szó, hogy eltűnnek azok az elmebéli korlátok, melyek megakadályoztak abban, hogy Lelkem ezen részét érzékeljem és éljem.

És ismét rá kell csodálkoznom az élet varázslatára és arra az erőre, amivel Egyiptom a Lélek varázslatába beavat.

Augusztus végén vettem egy nagyobb Bastet szobrot. Eszemben sem volt Bastet szobrot venni, de aznap megláttam egy fura vöröses-aranyos szobrot és nem tudtam többet levenni róla a szemem. A szobor megérkezett, a Kedvesem pedig elment.

Hosszú ideig nem találtam a szobor helyét, bárhová tettem, nem látszott a lakásban. De közben egyre inkább éreztem, hogy a Kedves távozásával kapcsolatos helyzet milyen erővel akar megajándékozni. Egyre jobban felerősödött az érzékelésem, és egyre erőteljesebb látomásokat kaptam. És észrevettem, hogy mennyire nehezem állok meg a látomások és érzékelések valódiságában, újra és újra megkérdőjeleztem őket, miközben ismerem azt az érzést, amivel érkeznek és már ezer visszaigazolást kaptam az igazság-tartalmukról. És most sorra bukkantak elő a tudattalanom mélyéről a kérdőjelek, amik eddig is elbizonytalanítottak életem különböző területein. És közben éreztem, tudtam, hogy a Lelkem oda vezet, hogy megálljak biztosan, kérdőjelek nélkül a látomásokban.

Az egykori Bastet papnő önmagam nem kételkedett, arany szemei úgy láttak át a fizikain, mint ahogyan Neo látja a Mátrix valóság mögött futó jeleket. Ezen önmagamban még nem volt kétség, egy picike sem.

De aztán történt valami, ami elhozta a kétséget, ami azóta kísért életeken át. A történet elkezdte magát december utolsó napján Fayoumban felfejteni, majd előkerültek a szereplői is, megérkeztek különböző élethelyzetekben, ugyanazt az energia-mintázatot bemozgatva, mint akkor és tudtam csak annyi a dolgom, hogy szeretettel átölelve a történéseket kioldjam a múlt ezen karmikus szeletét az elmém bugyraiból és újraismétlésük helyett kinyíljak a Léleknek. Ahonnan egyre közelít a kétségek nélküli aranyszemű Bastet papnő.

Legutóbbi Budapestre utazásom előtt végre megtaláltam a Bastet szobor helyét a lakásban, most ő uralja a gyógyító asztalomat, és ez tovább mozdította ezen erő életemben való kiteljesedését. Magyarországi tartózkodásom alatt egyre jobban éreztem a hívást egy kiscica életembe engedésére. Na jó, először inkább az oroszlánok vonzottak, de aztán megéreztem, hogy a vad macskaerő az, ami jönni akar. Bastet ereje, tudtam, hogy egyiptomi utcai cica akar hozzám megérkezni, mert ők őrzik ezt a vad macskaerőt. Visszaérkeztem és a Bastet papnő látomás után egyre inkább megmutatta magát a cica is. Megmutatta, hogy a feje és a háta vörös, a testének többi része fehér, elmondta azt is, hogy hol keressem. Minden nap egyre többet árul el, egyre közelebb lép hozzám, és egyre tágul bennem ez az erő, ami ismét változtatja a külsőmet is.

Imádom Egyiptomnak ezt a varázslatos erejét, ahogy visszaadja az itt megélt régi erőidet, és ahogy összefűzi a mintázatot, amiben az erő visszatér. Már egyszer írtam arról, hogy Karim, a fodrászom azzal az erővel bír – bár, lehet ez nem tudatos benne -, hogy az ujjai a hajszálaidból kitapogatják a Lelket és a láthatóvá teszik a minőségeit a frizurán keresztül, amit szárít nekem. Egyiptom varázslata Karimhoz vezetett, és vele visszaérkeztek a hullámok a hajamba. Nem akartam őket, de amikor Karim először kimondta, hogy mi lenne, ha most hullámosra szárítanánk a hajamat, valamiért hagytam, valami akaratomnál erősebb erő szólt hozzám rajta keresztül és beengedtem a hullámokat. Tegnap Karim azt mondta, hogy szeretné középen elválasztani a hajamat, megint ott volt a tiltakozás, majd az az erő, ami azt suttogta, hogy igen, engedd el az ellenállást és add meg magad. És tényleg, hazajöttem és megnéztem azt a képet, amit Bastetről az interneten találtam, és ami a legközelebb áll a belső képhez a Bastet papnőről, persze középen van elválasztva a haja és pontosan úgy van vágva, ahogy azt Karim tegnap javasolta. A vágás lesz a következő lépés.

És ismét végtelen hála van bennem Egyiptom felé az újabb ajándékért, az újra felismert Lélek-részért és azért, ahogy érkezik. Az összes varázslatos részletért, amiben ez a Lélek-rész közelít. Az összes varázslatos puzzle-darabkáért, amelyből összeáll az egész. Úgy érzem magam, mint egy gyermek a Csodák földjén, aki bármerre is fordul mindenütt rátalál egy újabb kincsre és a kincsek által felfedezi önmagát.

Ha van benned hívás Egyiptom felé, ha érzed, hogy ez a varázs-föld neked is segítene az elhagyott Lélek-kincsek felkutatásában akkor várlak Téged!  Egyedül, pároddal, vagy barátaiddal, ha hallod a Nílus vizének dalát, ha érinti a Lelked a vízililiom illata, ha alámerülnél Egyiptom földjének varázslatában máshogyan:

LÉLEK-UTAZÁS EGYIPTOMBAN

Részletekért és jelentkezésért ide kattins!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szakralis-utazasok/ezerszirmu-vizililiom-lelek-utazas-egyiptomban/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta