„Angyal-szíved van” – mondta nekem Rania barátnőm, amikor egy nappal azután, hogy a Kedvesem azt mondta vegyük úgy, hogy vége a kapcsolatunknak elmeséltem neki, hogy mi történt. Arról beszéltem neki, hogy mély szeretet és hála van a szívemben a Kedves felé. Ezt nevezte ő angyal-szívnek.

Barátnőm különlegesnek találta, hogy egy szakítás után ilyen könnyedén benne maradtam a szeretetben. Mert általában nem így szoktuk. Általában ilyenkor haragszunk, csalódottak vagyunk, panaszkodunk, okoljuk a másikat…

Tényleg angyal-szívem lenne? Tényleg, és mindannyiunknak az van. Neked is, és mindenkinek. Valójában te magad vagy a szeretet! Az atomjaid szeretet-energiából épülnek fel, ebből lesz az a forma, amit most testként magadon viselsz. Csak valahol az emberi létben, a formák világával azonosulva megtanultunk magunkra másként tekinteni és másként viselkedni.

Sokszor ragadtam bele az életemben mások hibáztatásába, mások viselkedésének elítélésébe. Többször megtettem ezt a Kedvessel is. Magammal is. De közben, mikor kiláttam ezek illúziójából választottam újra a valódit: azt, hogy szeretet vagyok, és teljes szívvel akarok élni. Nem falak mögött, nem védekezve, hanem az élet teljességét magamhoz ölelve.

És ez a valódi természetünk: nyitott szív és áradó szeretet. Igen, angyal-szívünk van!

Akkor miért van az, hogy sokszor megbántjuk egymást? Mert elfelejtjük Lényünk valódi természetét és félelemből reagálunk. Kialakul például egy kapcsolatban egy szituáció, és az egyik ember furán reagál, még ki is mondja, hogy fél. És a másik erre szintén reagál, mert benyomódnak az ő félelem gombjai is, a másiktól várja azt, hogy legyen valódi, legyen szeretetteljes, és tartsa meg őt a félelmekben. És ezt lehet folytatni a végtelenségig. Lehet a félelem-labdákat egymásnak passzolgatni. DE! Valójában bennünk van a képesség, hogy válasszuk az angyal-szívünket, megtartsuk saját magunkat a körülöttünk és bennünk táncoló félelmekben és átöleljük önmagunkat, a szituációt és annak minden szereplőjét szeretettel. És ilyenkor a dráma szenvedés-mintázatai feloldódnak, és az élet-energia áramlása visz minket a folyton kiteljesedő csodák birodalmában.

Elmegy valami az életedből? Rendben van. Hiszen csak a formák folyamatos átváltozását tapasztalod. Nem tudhatod, hogy mi születik annak helyébe, aminek éppen a halálát tapasztalod. Elvesztetted a munkád? Honnan tudod, hogy mit kapsz helyette? Elvesztetted a szerelmed? Honnan tudod, hogy ki jön helyette vagy hogyan alakul át ő és tér vissza hozzád? Honnan tudod mit hoz a következő pillanat?

Mi mégis legtöbbször rosszkedvűek, értetlenek, szomorúak, haragosak leszünk, amikor valami távozik. Haragszunk önmagunkra, másokra, az életre. Egyszóval félünk. Mert mindezek mögött félelem van.

Miközben az életünk annyira kegyes velünk, mert folyton azon munkálkodik, hogy egyre szépségesebb tapasztalásaink legyenek. Mindaz, amit vágyunk szívből átélni a miénk, és az egész Univerzum azon munkálkodik, hogy azt fizikai tapasztalásként is elhozhassa nekünk. És ehhez csak az kell, hogy bízzunk ebben. Álljunk félre az útból az ellenállásainkkal, tárjuk ki angyal-szívünk kapuját, áldjuk meg a szeretet áradásával az életünket és az élet nagy kalandja nyílik. Egyre nyílik és egyre több váratlan csodát élhetünk át!

Amikor valami véget ér, valamit elvesztünk – legyen az barát, családtag, szerelem, munka, bármi – könnyű beleragadni az ellenállásunkba és bezárni a szívünket. De! “Nézz szembe a tényekkel! Szükséged van a szívedre. A szíved nélkül csak félig létezel, félig élsz, mert nem tudod élvezni az életet, és nem tudod magadat adni. Nem tudsz szeretni. Nem tudsz elfogadni. Nem tudsz érezni… Ha a szíved összetört akkor felelősséggel tartozol magadnak, az életnek és mindazoknak, akiket szeretsz, vagy szeretni fogsz, hogy meggyógyítsd.” (Chuck Spezzano)

Ha van az életedben olyan megváltozott élethelyzet, amiben elakadtál akkor az új online kurzusom segítségével elengedheted az ellenállást, a bizalom állapotába lépve megengedheted az életed kinyílását és beengedheted azt, amire vágysz. A kurzus anyaga nemcsak jelen helyzeted átalakításában segít, hanem megtanulsz vele egy olyan új élethez való hozzáállást, amivel választhatod a folyamatos jóllétet az ellenállás és harc helyett. Október 15-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz!

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: október 23-án, a Sötét Hold Elengedést támogató erejében

5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés

Az öthetes kurzus alatt a minket és a világot felépítő 5 elem ereje támogatja a transzformációs folyamatunkat:

Első hét: Föld Elem – a fizikai szint megtisztítása és vágyaink megfogalmazása

Második hét: Tűz Elem – energiáink megtisztítása és az energiáink fókuszának a hiányról a Vanra irányítása

Harmadik hét: Víz Elem – érzelmeink megtisztítása és a jóllétünket támogató érzelmek választása

Negyedik hét: Levegő Elem – gondolataink megtisztítása és a jóllétünket támogató gondolatok választása

Ötödik hét: Szer-Elem – az ötödik elem a Szer-Elem, ahol minden összeér, és ahonnan minden születik, az ötödik héttel a Létezés állapotába érkezünk, amely az erőlködés nélküli, örömmel való átélése a pillanatnak, amelyből az életünk teljessége természetesen kibomlik

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

Az öthetes online kurzus részvételi díja: 17500Ft. KEDVEZMÉNY! Ha október 15-ig bejelentkezel a te részvételi díjad csak 15000Ft

Jelentkezéshez küldd el nekem az ELENGEDÉS szót, a neved, a telefonszámodat és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta