“Énekeltem a Lélek-dalát éjjel és nappal, mert egyre nagyobb szükség volt arra, hogy emlékeztessem a testben járó Lelkeket arra, hogy minden forma a Forrás teremtő szeretetéből születik, és ezért EGY. Énekeltem, hogy erőt adjak azoknak, akik velem együtt emlékeztek és őrizték Lemúria valóságát odakint a Mátrix sűrű illúziójában. Énekeltem, hogy ébresszem az Alvókat és tápláljam azokat, akik Ébren Őrzik a Lélek valóságát.”

Az idézet a Lélek-regényemből való, amelynek címe Az Amazigh Hercegnő. Márá szavai ezek, akit későbbi földi inkarnációjában ismertünk Mária Magdalénaként.

Hogyan ér össze Márá-Magdaléna útja a sivatagban Nagy Sándor és Kleopátra beavató útjaival? Megtudod a regényből, amit kedvezményesen rendelhetsz elő (szeptember 21-én jelenik meg):

AZ AMAZIGH HERCEGNŐ

amazighhercegnoboritojo

Lemúria – az elvesztett Édenkert, amit valójában sosem vesztettünk el, de mégis elhittük, hogy így van. Lemúria VALÓSÁG, a kapu ide a Lelkünkből nyílik. Minél több időt töltünk a Lelkünkben Lemúria annál élőbbé válik számunkra. Minél több Lélek-döntést hozunk, annál többet teszünk azért, hogy Lemúria váljék a fizikai valósággá, amiben élünk.

Vannak a Világnak olyan helyei, ahol Lemúria valóság-lenyomata erősebb, és így minket is táplálni tud hittel és választással.

Az egyik ilyen hely Siwa, Egyiptom egyik legeldugottabb és titokzatosabb része. Nem is Egyiptomhoz tartozott, országhatárokon, királyi fennhatóságokon túl létező hely volt. Tiszta pontja a Világnak, ahol az Őrzők, a Sivatagi Harcosok és az Orákulum Papnői ébren tartották a Lélek-dalt és Lemúriát. Az Oázis, a Sivatag mélyének gyöngyszeme, tóval ölelt zöld sziget, ahová a fáraó is emlékezni, Lelkét megnyitni érkezett.

Nézd meg az alábbi videót és engedd, hogy a képek ébresszék saját Lelked emlékezetét:

És ha a Lelked megnyílt a hívásnak várlak <3

Írj nekem, ha te vagy az az egy fő, aki még hiányzik a Sivatagi Beavató Ösvényen elinduló kis csapatunkból:

A Sivatag Harcosa és az Orákulum Papnője – Szakrális Utazás Egyiptomban

2017. október 6-14.

 1. nap   Érkezés Kairóba, transzfer a szállodába.

2. nap   Utazás Siwa Oázisba, útközben ebéd Marsa Matrouhban, majd hangolódás Kleopátra öblénél, ott ahol a menekülő Kleopátra megértette, hogy eljövendő társában, szerelmében Nagy Sándor lelke tér vissza hozzá. Majd utazás Siwa Oázisába.

3. nap     Látogatás Siwa múzeumába, amely egy tipikus siwai ház, benne az amazighok használati tárgyai, ékszerei, melyeken keresztül mesél a múlt. Majd jeepes kirándulás a Nagy Homok-Tengerbe, ebéd a homokdűnék között, vacsora nyílt tűznél egy sivatagi táborban. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, a Sivatag Harcosainak rendjén keresztül.

4. nap    Siwa óvárosának, a Halottak Hegyének, az Orákulum Templomának és Kleopátra fürdőjének felkeresése. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, az Orákulum Papnői rendjé keresztül.

5. nap    Utazás Alexandriába, Kleopátra városába,  szállás a Földközi tengernél.

6. nap    Délelőtt a tengerparton, kapcsolódás Kleopátrával és Magdalénával. A Szerapeum alagúrendszerének, az egykori Alexandrai könyvtár helyének felkeresése. Délután utazás Kairóba.

7. nap    Napfelkelténél kapcsolódás a Föld torokcsakrájához, kilátással a Szfinxre. Reggeli a Nagy Piramis lábánál, Kairó legszebb szállodájában, az egykori királyi palotában. Gizai fennsík piramisainak felkeresése.

8. nap    Látogatás Dahshour Hold-Piramisaihoz, az Atlantisz Portálhoz, Sakkara gyógyító templomába, és a Szerapeum hatalmas szarkofágjaihoz,

9. nap    Utazás Budapestre

A program a tervezett, az energiák változása szerint változhat a napok alakulása folyása.

Akkor érdemes velem utaznod, ha szeretnéd belefeledkezősen felfedezni ezt a földet, belelazulva az egyiptomi életformába, közelről felfedezve az itteni mindennapokat, a kitaposott turista ösvényekről letérve. Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan. Akkor érdemes velem utaznod, ha hív a fent említett hármas és a szellemi vonaluk, és kész vagy rendhagyó módon, a Lélek jós-üzenetein keresztül beleutazni a történetükbe.

Az utazás részvételi díja:

265 000Ft + repülőjegy

(A részvételi díj addig érvényes, amíg a dollár árfolyama nem emelkedik 300Ft fölé, illetve nem csökken 14 egyiptomi font alá. Az egyiptomi kormány esetleges belépőjegy áremelésével szintén változhat a részvételi díj. A befizetett előleg vissza nem térítendő, de átruházható.)

A részvételi díj tartalmazza a szállást 8 éjszakára (4 éjszaka Kairó, 3 éjszaka Siwa, 1 éjszaka Alexandriában), félpanziót, a reggelit a Mena House Hotelben, a transzfereket, kirándulásokat, a belépőjegyeket, a sofőrök, egyiptomi kísérők, és a templomok őreinek borravalóját, de nem tartalmazza a repülőjegyet (most kb. 100 000Ft), az italokat, további étkezéseket, a belépőjegyet a gizai Piramisokba (a Nagy Piramis belépőjegye 200EGP, a két másik 40EGP), a borravalókat a szállodákban,  és a vízumot (25USD)

 

Jelentkezés és további információ: kriszta@vereskriszta.com