Tegnap este érkeztem haza Kairóba, egy hetet Cipruson töltöttem, ahol részt vettem a helyi Test, Lélek és Szellem Fesztiválon, work-shopokat és meditációkat tartottam a fesztiválon és azon kívül is, illetve gyógyítottam. És persze lépten-nyomon nekem szegezte valaki a kérdést, hogy szerintem mit hoz 2012. Szívesen megosztom veled is azt, ahogy én érzem 2012-őt.

Először is szeretnék felidézni egy tegnap délutáni beszélgetést. Egy barátom arról beszélt, hogy a magánéletem minden józanészen alapuló döntést nélkülöz. Megkérdeztem tőle mit ért ez alatt. Ilyeneket mondott: józanésszel megfontolva nem költözik valaki egy flört után Egyiptomba, és józanésszel nem mondjuk azt, hogy beleszerettem egy országba.

Mosolyogtam rajta. Tényleg nem volt megfontolás és gondolkozás a döntésemben. Éreztem a Lelkemben a hívást Egyiptom földjétől, és ez a hívás olyan szenvedéllyel lüktetett bennem, hogy nem maradt kérdés azzal kapcsolatban, hogy igen, itt akarok élni. Ugyanilyen szenvedéllyel lüktetett – és lüktet – bennem az a szerelem is, amelyet ő flörtnek nevezett.

A Lélek nem ismeri a logikát és a józanészt, a Lélek a szenvedély lobogása, a szenvedély tüzébe való ugrás, és a bizalom, hogy meg leszel tartva, ezért nyugodtan ugorhatsz.

A 2010 végén hozott döntésem nélkülözött minden logikát, sőt mire eljött a költözés ideje minden biztos pont, amire addig alapoztam eltűnt a Semmiben, de aztán abból a Semmiből folyamatosan bukkantak elő az ajándékok, amelyeket átölelve hazaérkeztem a Lelkem földjére, a Lelkem másik felének ölelésébe, és egyre táguló boldogságba.

Tegnap mielőtt felszálltam a repülőre még elolvastam a Twitteren a híreket, és a hírekből átizzott a forradalom újabb hulláma. Felszálltam a repülőre és mérhetetlen hálát éreztem azért, hogy rátaláltam arra a férfire, aki a Lelkem másik fele, és aki éppúgy szenvedélyből él, mint én. Ha józanészből élne, akkor már régen benn ülne valami zsíros állásban az éppen kormányzó hatalomban. A vágya és a Lelke hívása az, hogy az országa kormányzásában részt vegyen. Többször kerülgette-kerülgeti a csábítás, hogy válassza a józanész útját, amely a hatalom birtoklásához vezetné, de szerencsére erősebb a Lelkében lobogó szenvedély, amely nem engedi, hogy eladja magát a hatalomért, hanem az utcán tartja, a forradalom egyik tápláló lángjaként, a születő Új Világ pilléreként.

Hogyan érzem 2012-őt? Születésnek, Új Világ születik, ahol nem elméből, józanészből számítgatjuk, hogy mi az érdekeinknek legmegfelelőbb, legbiztonságosabb, hanem ÉLÜNK. Élünk minden sejtünkben, Lényünk teljességében, a Lélek szenvedélyéből, a Lélek hívásából. Nem a józanész vezeti a lépéseinket, hanem a Lélek lelkesítő hívása. Lépünk a Lélek vágyainkkal jelzett ösvényén, ugrunk a Semmibe, és bizalom van bennünk, mert minden atomunkat áthatja a bizonyosság, hogy az Univerzumot összetartó erő megtart minket. Áldás. Így legyen!

És igazából így is van. Hiszen mindezt már tapasztaljuk és éljük, egyre többen. Nem újdonságokat hoz a 2012-es év vége, hanem az eddig is tartó folyamatok felerősödését.

Okozhat ez zavarodottságot? Igen, azokban, akik ragaszkodnak a régi gondolati, érzelmi, energetikai, és cselekvési minták működtetéséhez. Mert azok teljesen működésképtelenné válnak. Elképzelheted ezt úgy, hogy benne vagy egy gödörben, újra és újra nekifutsz a kijutásnak, minden ismert módszert megpróbálsz, de újra és újra ott találod magad a gödörben. Míg egyszer csak feladod, és ekkor meg tud érinteni a Leked hangja, megpihensz benne, megteszel valamit, amihez addig nem volt bátorságod, majd körbenézel, és azt látod, hogy eltűnt a gödör.

Hogyan készülj az Új Világra? Éld! Élj szenvedélyből, kövesd a Lelked hívását és pihenj meg a bizalomban, hogy a Teremtés szeret téged és érted dolgozik.

Erőteljes tisztulások és átalakulások idejét éljük. Rengeteg régi mintázat bukkan a felszínre a tudattalan mélyéről, hogy búcsút mondhassunk neki. Ma éjfélig (november 23.) még kedvezményesen rendelheted meg a meditációimat, melyek erőteljes segítséget adnak neked ezeknek a régi mintázatoknak az átalakításában:

VIOLA-LÁNG MEDITÁCIÓK

Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked, mindkettő végigvezet egy olyan vizualizációs folyamaton, amellyel behívhatod a Lényedbe a Viola Láng átalakító erejét, illetve behívhatod ezt minden olyan életterületedre is, ahol diszharmóniát tapasztalsz..

A két hanganyag díja 1600Ft. KEDVEZMÉNY! November 23-ig kedvezményes, 990Ft-os áron rendelheted meg a két hanganyagot.

MEGRENDELÉSHEZ  ÉS RÉSZLETEKHEZ IDE KATTINTS!

A felszínre kerülő mintázatok közül nagyon sok kapcsolódik az anyagi bizonytalansághoz. Anyagi félelmeid helyett választhatod a bőséggel való eggyé-válást is. Végtelen Bőség Meditációimat MA ÉJFÉLIG (november 23.) kedvezményesen rendelheted meg:

 VÉGTELEN – Bőség Meditáció

Három hanganyagot kapsz. Az első, hosszabb anyag elvezet abba az állapotba, amikor minden sejtedben nyitva vagy a végtelen bőség befogadására. A második hanganyaghoz két rövidebb, ezért bármikor könnyedén elvégezhető  meditációt kapsz, amelyek abban támogatnak, hogy pillanatok alatt visszakerülj a végtelen bőséggel való azonosulás rezgésébe.

A három hanganyag ára 1600Ft. KEDVEZMÉNY! A három hanganyagot most kedvezményes, 990Ft-os áron rendelheted meg, ha november 23-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

És továbbra is ajánlom figyelmedbe az aktuálisan beáramló energiákkal kapcsolatos üzeneteket és a hozzájuk kapcsolódó meditációkat:

PIRAMISOK ÜZENETEI ÉS MEDITÁCIÓK

A piramisok elkezdtek felkészülni december 3-ra, amikor hajnalban a Szaturnusz, a Vénusz és a Merkúr pont a három piramis csúcsa fölött állnak. Egyre erősödik az energiájuk és kommunikálnak.

December 3-áig küldöm neked hanganyagként azokat az üzeneteket, amiket a Piramisoktól érzékelek, illetve azok a meditációs anyagokat is, amik esetlegesen megérkeznek és segíthetnek téged ebben az átalakulásban.

A hanganyagok számát nem tudom előre megmondani, a Piramisoktól érkező kommunikáció függvénye.

A hanganyagok díja teljesen jelképes, összesen 1000Ft.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És még egyszer szeretnélek megerősíteni abban, hogy valójában a választás könnyű. FÉLELMEK HELYETT VÁLASZD A LELKED FÉNYÉNEK TÁPLÁLÁSÁT, és minden rendben lesz az életedben. VÉDEKEZÉS HELYETT VÁLASZD ISTENI ÖNVALÓDBAN VALÓ MEGPIHENÉST ÉS A BIZALMAT!

Ebben támogat december 13-án induló online kurzusom:

 „Fény Vagyok” Online Kurzus

2012. december 13.

9 nap * 9 fényes meditációs hanganyag * és plusz egy, hogy Karácsonykor fényes áldásként tudj világítani szeretteidre

Luca napján kezdődik a kurzus és december 21-én a Téli Napforduló napján fejeződik be. Luca a régi hagyomány szerint a Fényhozó Istennő, a Levegő Úrnője, aki elhozza a lecsendesedést, a tisztánlátást, az elme börtönéből való szabadulást, és így bábáskodik abban, hogy újjászülessünk a belső Fényünkbe.

Luca napjától a Téli Napfordulóig minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot, mellyel átrezgetheted magad a Fénnyel, és összekapcsolódhatsz Fény-magaddal. A kilenc hanganyaghoz Allah 99 nevéből választottam ki azt a kilencet, melyek engem leginkább segítettek Valódi Fény-Magam rezgésével azonosulni.

A tizedik napon kapsz még egy anyagot, mely abban támogat téged, hogy a fényesség és a szeretet növekedjék benned Karácsonyig, és így ez az ünnep is valódi legyen számodra és valódisággal érintse meg azokat is, akikkel együtt ünnepelsz.

Ez a Téli Napforduló és Karácsony különösen jelentős mindannyiunk számára, mert a Föld egésze is lezár egy nagy ciklust és újjászületik Fény-magába. És persze mindez velünk és általunk történik.

A „Fény Vagyok” Online Kurzus részvételi díja 9000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha a következő tíz napban (november 30-ig) bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!