A Karácsony a Fény Ünnepe, fordul az ÉvKör, a Téli Napfordulónál a sötétségben megszületik az új Fény, újra hosszabbodnak a nappalok, növekszik a világosság. A gyermek Jézus a Fény-Gyermek, mindannyiunk Fény-eszenciája, a belül létező Fény-Mag, a Forrás Fénye, melyből megszülettünk, melyből minden formában létező testet ölt. Régóta nem voltam már Magyarországon Karácsony előtt, most viszont ott leszek, pont Advent első vasárnapján, és szeretettel várlak egy ünnepi Fény-Szertartásra.

 Adventi Fény-Szertartás Hanganyaga

 

A szertartáson az Élet Virága szimbólummal utaztunk. Elutaztunk az Ősi Egyiptomba, Abydos EGYség Templomának legősibb részébe, a régi megalit eletviraga3falak közé, ahol Atlantisz után őseink hitet tettek az Élet Szentségének Őrzésére.

Összekapcsolódtunk az Élet Szentségének Szentélyével, amely maga az Élet Virága szimbólum, melyet Abydos ősi templomának falára is odafestettek vörös okkerrel.

Visszakapcsolódtunk saját szerepünkhöz az Élet Szentségének őrzésében. Engedtük, hogy az Élet Virágának energiájában meggyújtott Fény rávilágítson azon árnyék-részeinkre, ahol nem tiszteljük az Életet – sajátunkat vagy másokét -, majd megszenteljük ezen részeinket a Élet Fényével, az Élet Szentsége Szövetség ősi erejével. Sejtjeinket áthangoltuk az Élet Virága szimbólumra, megérezve azt, ahogy így megsokszorozódik a bennünk lüktető Élet Energia, mert Lényünk egészével kapcsolódunk az Élet Szövetéhez.

A szertartásról visszaléptünk az Életbe oly módon, hogy az Ősi Templomből léptünk ki, az Élet Virágának Templomából, élve az Élet Szövetségéek Őrzésében vállalt szerepünket.

Ha nem tudtál ott lenni személyesen, de szeretnél végigutazni a szertartás energiáján akkor a hanganyagokat 3000Ft-os áron rendelheted december 9-ig

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*