„ábrándozás az élet megrontója…” – annak idején gyermek- és fiatal koromban ez sokszor elhangzott édesapám szájából, és az egyik hátráltató programommá vált. Aztán 2010-ben mikor végre igazán felszabadítottam magam a teremtésre, a „minden lehetséges-re”, előbukkant ez a mondat az elmém bugyraiból, próbált visszahúzni a stabil, de unalmas hétköznapi szürkeségbe, de inkább rámosolyogtam, és kedves integetéssel elbúcsúztam tőle.

Az idézet, melyet annyiszor hallottam Vörösmartynak A merengőhöz című verséből való. Ha jól emlékszem viszonzatlan szerelemben írta. Az, ami nekem megtörhetetlen igazságként lett átadva, csupán egy szerelemben csalódott költő szava. Jót mosolyogtam, amikor erre rájöttem, és kilélegeztem a vágyott élet megteremtésében akadályozó programot és beledőltem a megszentelt álmodozás végtelenbe repítő karjaiba.

Valahányszor elengedek egy gyermekkorban elsajátított hitrendszert, helyet csinálok annak, hogy az Univerzum végtelenje megajándékozzon.

Ezen gondolkoztam tegnap, amikor ott ültem Cipruson a Kourion ókori színházának kövein. Macbeth történetének felelevenítésére vártunk, gyülekeztek a nézők, és a még üres színpad mögött kinyílt a tenger. Rácsodálkoztam erre a gyönyörű pillanatra. Reggel még nem tudtam, hogy itt leszek este. Későn ébredtem Maria barátnőm lakásában. Az ebédbe csúszott reggeli után hívtam fel Francescát, hogy megbeszéljük mikor találkozunk este. Francesca színházba hívott, örömmel mondtam igent, nem Machbet hívott igazán, hanem a varázslat, hogy egy ősi színházban tölthetem az estét.

Az egész nap varázslatban telt. A késői reggeli után megérkezett Claudia, aki egy igazi ős-boszorkány a szó legszebb értelmében, és együtt elindultunk a régi úton, szépséges tájak között Aphrodité sziklájához. Imádom ezt a helyet, és Maria egy olyan pontot választott letelepedésre, ahol még a part is szó szerint Aphrodité lágyságában hullámzott. Áldott létezés és mélységes hála.

Visszafelé úton éhesek voltunk, de nem volt már idő leülős ebédre-vacsorára, mert Francesca hétkor várt engem. Azt kértem, hogy álljunk meg valahol, és vegyünk valami gyorsat. Közben magamban azon ábrándoztam, hogy ha most Kairóban lennék, biztosan találnék a közelben egy mennyei shawerma üzletet. Abban a pillanatban Maria megkérdezte, hogy akarok-e shawermát enni. Akartam, és a libanoni büfé mennyeien, rengeteg fokhagymás-petrezselymes shawermával táplált minket.

Ábrándozás az élet megrontója? NEM. Nyugodtan ábrándozhatok, és merenghetek, és álmodozhatok, mert az élet megajándékoz azzal, amire vágyom. Csak ki kell szabadítanom magam a felnőttség béklyóiból, korlátozó hitrendszereiből és kinyitni a szárnyaimat a repülésre.

Mi lenne, ha Te abban támogatnád a gyermekedet, hogy megőrizze a szárnyait és a „minden lehetségesbe” vetett természetes hitét? Ha szeretnél módszereket, tanácsokat kapni arra, hogy hogyan támogasd a hozzád érkezett Lelket abban, hogy megélje Valódi Önmagát, akkor várlak Téged az augusztusi work-shopomon:

„Hogyan szeress egy gyermeket igazán?” Work-Shop

2012. augusztus 7. 18:00-22:00

Az anyámmal való kötelékem tiszta volt és erős. Ízisz vonalát követte, emlékezett az Istennő örökségére, és szíve telve volt a fény felé való odaadással. Ismerte az élete célját és elköteleződését semmi sem tudta megkérdőjelezni. Azért jött, hogy tanítson és gyógyítson, és én azért választottam őt, mert vezetőm lesz szellem, lélek és test eggyéválásának folyamatában.

Minden nap együtt álmodtunk, és együtt kerestük a látomásokat. Megerősített abban, hogy szellem vagyok és emlékeztetett a terv igazságára. Minden nap táplálta bennem a fényt, és vezette a fényemet a testemben a lábaim felé. Szívéhez ölelt és ringatott, szíve szeretetének ritmusával itatta át az én szívemet, hogy mindig emlékezzek majd erre.

Mesélt nekem a világok közötti térről és emlékeztetett a hívásomra, megígérte, hogy a szándékával és a szívével mindig mellettem lesz.” (Flo Aeveia Magdaléna, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Ennyi a te dolgod is a gyermeked életében? Hogyan tudod ezt átvinni a mindennapokba? Ezt gyakoroljuk ezen a work-shopon, előadással, kérdésekkel-válaszokkal, energia-gyakorlatokkal.

A work-shop részvételi díja 5900Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha július 2-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ha szeretnél személyre szabott segítséget kapni abban, hogy megértsd milyen lélek-hívással inkarnálódott a gyermeked, és hogyan tudod biztosítani a neki leginkább megfelelő rezgést, akkor várlak Téged legközelebbi budapesti tartózkodásom alatt Lélek-Összekapcsolásra:

 Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

július 30. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00 * július 31. 12:00-13:00, 13:15-14:15, 15:00-16:00, 16:15-17:15 * augusztus 6. 12:00-13:00, 13:15-14:15, 16:15-17:15  * augusztus 14.   16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00

A Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy ha július 15-ig bejelentkezel, akkor 8000Ft és 13000Ft között azt a részvételi díjat fizeted, amire jó szívvel igent tudsz mondani.

Természetesen bármilyen problémával, szándékkal jelentkezhetsz Lélek-Összekapcsolásra! A gyermeked Lélek-eszenciájával való kapcsolódás csak egy lehetőség.

Jelentkezéshez küldd el nekem a nevedet, a választott időpontot és összeget, a telefonszámodat és a LÉLEK szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com