A szíved tudja, hogy mikor ér véget a keresés…Kapok leveleket, melyekben azt kérdezitek tőlem, hogy az éppen aktuális kapcsolat-e az, ami örökre szól. Ő-e az Iker-Lángod? És mi hogyan alakul. Visszafordítom ezeket a kérdéseket. Mert a bizonyosság ezekben a kérdésekben belül van, a szíved dobbanása és a Lelked az, ami válaszolni tud.

A Kedvesem visszatérte előtti utolsó pillanatban is tesztelve voltam ezzel kapcsolatban. Míg vártam az újraegyesülésünkre számtalan kétségen égettem magam keresztül, és erősödtem a belső bizonyosságban. A várakozás időszakában előkerült egy varázsló-asszony, aki mindig a megfelelő pillanatban került elő, hogy átadjon egy üzenetet. De az üzenetei sosem voltak egyértelműek. Mindegyik teszt volt, és arra sarkallt, hogy meghozzam a saját döntésemet. A varázsló-asszony utoljára azt üzente nekem, hogy ha két hónapon belül nem tér vissza a Kedvesem, akkor sosem. Az, akivel üzente nem akarta ezt nekem elmondani, de az öregasszony ragaszkodott hozzá, hogy tudnom kell.

Az, akivel üzent azért nem akarta elmondani, mert félt, hogy magamba zuhanok annak lehetőségétől, hogy sosem tér vissza (legalábbis ebben az inkarnációban). De nem így történt. Akkor voltam a legbizonyosabb abban, hogy mindegy ki mit mondd, mi akkor is újra együtt leszünk, mert ezt a tervet fonta a Lelkünk. A varázsló-asszony is pontosan tudta ezt, de azt is tudta, hogy meg kell érkeznem a bizonyosságnak erre a pontjára, ezért küldte nekem ezt az üzenetet.

„…és emlékezz – mondták – veled lesz Mária is.  Mária? – kérdezte Jézus – Ki az aszivedtudja1a Mária? Emlékezz, engedd magad emlékezni! – válaszolták a Névnélküliek hosszas hallgatás után.

Azt mondjátok, – mondta Jézus habozva – hogy nem kell mindezt egyedül végigcsinálnom? Ott lesz velem ez a Mária? Mit jelent ez? Annyi kérdés van. Kicsoda ő? Hozzá tartozik az az energia, melyet annyira erősen érzek? Mária a részem lenne?

Nem kapott választ, ezért megállt, visszaemlékezett arra, hogy már minden kérdésre tudja a választ és megengedte, hogy a tudás megérkezzen hozzá. Igen, – mondta – ez az ő energiája, ő a részem, a részem, de egy másik fizikai formában. Felkiáltott. Majd ismét szünetet tartott, próbálta megemészteni azt, amire rálátott. Ő én vagyok, ugye? Ő és én…óh! – megállt, mert elöntötte a megkönnyebbülés…” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Látod? Érted? A Névnélküliek a Világok közötti térben, ott ahol Jézus és Magdaléna Lelke is készült az inkarnációra pontosan tudták, hogy kik ők egymásnak. De a válaszokat Jézusnak is a saját Lelkében kellett megtalálnia.

Jézus és Mária Magdaléna Iker-Lángok voltak, újraegyesülésük erejéből született meg az az egész világot érintő transzformáció, amely az alapja annak a tudattágulásnak, amely jelen pillanatban történik az emberiséggel.

Jézus és Mária Magdaléna az EGYSÉG üzenetét hozták, és inkarnációjuk alatt kiégettek magukból minden olyan hitrendszert, félelmet, amely elkendőzte az EGYSÉGET a saját Lelkükkel, amely EGY LÉLEK. Választották az EGYSÉGET saját eszenciájukkal és a Világ-Lélekkel.

Az Iker-Láng kapcsolatok folyamatosan arra sarkallnak, hogy kilépjünk a „kis én” korlátozó hitrendszereiből és válasszuk az EGYSÉGET. Ebben segítenek új meditációim, melyeket december 20-ig még kedvezményesen rendelhetsz meg:

EGYSÉG-MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓK

Az első két meditáció a „kis énből” való kilépést és a hamis önazonosságok elengedését segíti. A meditációból azért van kettő, mert van egy női és férfi változata is.

A harmadik hanganyag abban nyújt segítséget, hogy visszafordítsd a figyelmedet a kapcsolat EGYSÉGÉNEK Lélek-szintű táplálására, hogy a szétválasztottság teremtése helyett, figyelmedet arra az erőteljes összekapcsoltságra irányítsd, ami az Iker-Lángok között jelen van.

A három hanganyag díja 1600Ft. KEDVEZMÉNY! Csütörtök éjfélig (december 20-ig) kedvezményes, 1000Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

Ha még nincs meg neked a három IKER-LÁNG MEDITÁCIÓ, de szeretnéd őket is az EGYSÉG MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓKKAL együtt, akkor december 20-ig az eredeti 2000Ft+1600Ft helyett kedvezményes 2000Ft-os áron rendelheted meg őket!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

A múlt heti Felső-Egyiptomban tett utazás ajándékait, csak most kezdem aszivedtudja2megérteni. Az ősi templomokban folyamatosan olyan átalakító energiákban jártam én is és a Kedves is, melyek tovább gyorsították bennünk az EGYSÉGtől elválasztó magunkra szedett ruhák levetését. Eddig is intenzív volt a kapcsolatunk, de a mostani átalakulás fénysebességgel fényesít minket.

Felső-Egyiptomból nem egyedül jöttünk vissza. Mindketten magunkkal hoztunk az ősi Egyiptom múltjában inkarnálódott, és minket a változásban segítő energiaminőségeket. Az én tudatosságomat jelen pillanatban Nefertari energiája tágítja, az ő rezgéseit pedig II. Ramszesz és Mena fáraók energiájának integrálása írja át.

Jövő évben a Lélek-Láng Papnő Iskolát Egyiptomban is elindítom, és örömmel várom azokat, akiket szintén hívnak ennek az ősi, női és férfi gyönyörű Egységén alapuló civilizációnak felénk nyújtózó, Lélek-szintű átalakítást elindító rezgései:

Lélek-Láng Pap/nő Iskola

 2013. április 20 – május 4. Egyiptomban

A kurzus alatt ezeket a szakrális helyeket tervezem felkeresni: Kairó – Gizai piramosok, Saccara lépcsős piramisa és a hozzá tartozó látomás-kereső templom, Abu Sirban az Ozirisz Templom az atlantiszi oltárral, Aswan – Kalabshai Templom, Philae-ben Ízisz Temploma, Abu Simbeli Hathor gyógyító templom és misztérium iskola, Kom Ombo és Edfu templomai, Luxor – Királynők Völgye, Luxor Templom, Hatshepsut Temploma, Dandarai Hathor Templom, és Abydos Djed-Temploma (ez a terv, amely a pillanat hullámzásának megfelelően változhat)

A kurzus az ősi Egyiptom misztériumaira épül. Szeretettel várom rá azokat is, akik korábban elvégezték Budapesten a papnő iskolát (kedvezményes papnői áron)!

Természetesen a Lélek-Láng papnő iskola Budapesten is elindul januárban.

A PAPNŐ ISKOLÁKRÓL RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta