Évekkel ezelőtt olvastam egy regényt, ami többek között arról is mesélt, hogy a kelták álomlátói olyan módon vették fel a harcot a szent szigetüket elfoglalni akaró rómaikkal, hogy ráhangolódtak a katonák félelmeire és azokat felnagyítva, megsokszorozva fordították vissza feléjük.A félelem nyitja ki a kaput az emberek manipulálásához. A világméretű átalakulás nem érdeke annak a hatalmi szerveződésnek, amely a világot Atlantisz óta kontrollálja. A hatalom pontosan tudja, hogy hogyan kell a félelem gombokat benyomni, amelyre aztán rácsatlakoznak az bennünk tárolt tudatos és tudattalan félelem-alapú emlékek, és máris az történik velünk, mint a római katonákkal, megfulladunk a saját elménk illúzió-képei között. De persze dönthetünk másképpen.

A bostoni merénylettel kapcsolatban a Lelkem mélyén érzem pontosan, hogy nem véletlen esemény, hanem megrendezett, és vajmi kevés köze van a két gyanúsítotthoz (akikből egyet lelőttek, a másikat meg úgy sebesítettek meg, hogy nem tud beszélni, kényelmes, nulla információhoz lehet tőlük jutni).  Egy erőteljes félelem-hullámot bocsátottak az eseménnyel útjára, a cél az, hogy ne érezzük magunkat biztonságban, ezért menjünk vissza a védekezés állapotába, zárkózzunk be, ne bízzunk másokban és adjuk át az életünk feletti irányítást azoknak, akik majd megvédenek minket.

A Bostonból elindított és egész világon végighullámzó félelem-hullám azt a részt érinti meg benned, ahol a legmélyebb benned a fizikai léttel aló bizonytalanság. Tegnap este óta érezheted, hogy a semmiből megjelentek nagyon negatív és lehúzó gondolatok benned, melyek olyan holnappal-jövővel kapcsolatos bizonytalanságot hoznak benned létre, amely elvihet egészen a lebénító rettegésig is.

Gyönyörű viszont az, ahogy az Új Energiák szinte azonnal megmutatták azt is, aszeretetavalaszhogy merre van a kiút a félelem-hullámból. A válasz nagyon szépen benne van abban a képben, ami bejárta a világot. A fényképen szíriai fiatalok állnak egy szétbombázott ház előtt, kezükben felirattal, amely arról szól, hogy ők naponta megélik azt, ami Bostonban történt, és együttérzésüket küldik a bostoniaknak.

Ez a válasz: a SZERETET. A szeretet választása kiemel a berobbantott félelmekből kibontakozó mintázatból. Csak annyi a teendőd, hogy a rezgéseidet felemelve, megpihensz a szeretetben.

Jelen helyzetben az Új Földre hangoló meditációs anyagaim közül ez a kettő tud neked leginkább segíteni:

Viola-Láng Meditációk – melyekkel gyorsan és hatásosan tisztíthatod a benned felszakadt félelmeket.

Ősbizalom Meditáció – amely az aktivált lét-bizonytalanság mintázatból visszavezet az Isteniben és a fizikai létben való bizalomba.

Rezgés-Emelés Meditációk – melyek a bezárkózásból visszavezetnek a nyitott szív állapotába.

Ha már megvannak a meditációk, akkor érdemes őket újra elővenned. Ha még nincsenek meg akkor kedvezményes áron rendelheted meg őket:

EGY MEDITÁCIÓ DÍJA 1000FT, KÉT MEDITÁCIÓ DÍJA 1500FT, HÁROM MEDITÁCIÓ DÍJA 2000Ft!

Részletekért és megrendeléshez ide kattints!

És bárhol is vagy, bármi is történik, mindig megtehetsz annyit, hogy kilépsz a gondolatokból és megpihensz a szíved terében és a szeretetben. Folyamatosan tapasztalom azt, hogy amikor ezt megteszem a történések varázsütésszerűen kisimulnak.

Sokszor hallom azt emberektől, hogy szeretnék a szeretet választani, de nem tudják hogyan tegyék ezt. Ezért most összegyűjtöttem azokat a módszereket, amelyek számomra a leghatásosabbak:

Visszatérés a Szeretetbe – 11 általam kipróbált és használt meditációs gyakorlat a szeretetben való megpihenésre

A 11 meditációs hanganyag ára csak 2200Ft, ha április 29-ig megrendeled őket! (Az első hanganyagot május 12-én küldöm ki)

RÉSZLETEKÉRT ÉS MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!