Tegnapi hírlevelemben a szerelemmel átizzott élet lehetőségéről írtam. Anna az írásomhoz így szólt hozzá a honlapon: „Kedves Kriszta! Csodálatosak az írásaid, ez a mai is. Olvasom és sírok, csak úgy folynak a könnyeim.” Néhány mondatnak a távolból ilyen hatása lehet. Elgondolkoztál már azon, hogy milyen erő lakik a szavainkban? Elgondolkoztál már azon, hogy mekkora ereje van a saját szavaidnak is? Hogy a szavaiddal is formálod az életet? És vajon ennek megfelelően válogatod-e meg a szavaidat?

Tegnap Facebookon jártamban-keltemben elém került egy férfi bejegyzése, ő éppen azzal vicceskedett, hogy obszcén szavakból álló magyarázatokat kerített néhánybetűs kifejezések mellé. Csak egy pillanatra tűnt a szemem elé az, amit kiírt, de azonnal koszosnak éreztem magam tőle. Azon gondolkoztam, hogy vajon ő hogyan érzi magát ebben az egészben és miért választja ezt, amikor ugyanennyi energia-befektetéssel lelkesítően is használhatná a szavakat. Azon gondolkoztam, hogy mennyire másképpen is használhatjuk a mindennapjainkban a szavak erejét, és akkor hirtelen friss hírként feltűnt a Facebookon ez: „A szavak erőteljesek – használd őket arra, hogy erőt adj magadnak és másoknak, ahelyett, hogy inkább erőtlenné tennéd velük magadat és másokat. A kedvesség megmozdítja a hegyeket, megoldja a konfliktusokat és előragyogtatja a lehetőségeket.

Tegnap este meditációs estét tartottam Kairóban, a megbocsátással utaztunk. Az este egy pontján azt kértem a résztvevőktől, hogy idézzenek fel valakit, akivel konfliktusuk van. Kértem, hogy beszéljenek erről a konfliktusról, és arról, ahogy ezzel a személlyel kapcsolatban most éreznek. Majd arra kértem őket, hogy idézzenek fel három olyan történést, ami csodálatos volt számukra ezzel a személlyel, három szép emléket, három olyan élet-pillanatot, amikor szeretetet osztottak meg egymással, és beszéljenek erről is. Majd megkérdeztem, hogy hogyan érezték magukat akkor, amikor a kiválasztott személlyel kapcsolatos rossz érzéseikről beszéltek, és akkor, amikor a szeretet-teljes közös történéseikről. Amina, aki először a legellenállóbb volt a megbocsátással kapcsolatban nem is talált szavakat a második állapot leírására, csak felemelte a karjait és mutatta, hogy most a repülés állapotában van, majd megköszönte, hogy segítettem neki ilyen egyszerű módon visszatalálni a barátaival kapcsolatos jóérzésbe.

Ismerjük Dr. Emoto munkáját, a csodálatos képeit, amik megmutatják, hogy hogyan reagálnak a vízkristályok a különböző rezgésű szavakra, imákra. Talán ismered már ezt a felébresztő videót, de akkor is érdemes újra megnézni, mert sosem árt magunkat emlékeztetni arra, hogy hogyan hatnak ránk és hová visznek a szavaink:

Mi a csudát tudunk a világról _ A gondolat hatása a vízre…

Ugye megdöbbentő és felébresztő, még akkor is, ha sokadszorra látod. Hiszen tudod, hogy a szavaid rezgése hogyan hat rád, tudod, hogy a tested több, mint 70%-a víz, pontosan tudod, hogy saját tested vízkristályai hogyan változnak gondolataid és szavaid hatására. Meg is tapasztaltad már sokszor, hogy mennyire változik az, ahogyan érzed magad attól függően, hogy miről beszélsz te, vagy miről beszélnek neked mások. Tudod, hogy a gondolataid teremtenek. A szavakat úgy érzékelem, mint kiterjesztett gondolatot, mert a rezgést a szavakkal még erőteljesebben árasztjuk ki. Mi lenne, ha elkezdenéd ezt a szavaidban rejlő hatalmas erőt a jólléted teremtésére használni, ahelyett, hogy aláásod a szavaiddal a saját életedet?

Ha eleged van már abból, hogy a régi, kevéssé tetsző történeteiddel nyomasztod magad. Ha eleged van már abból, hogy arról beszélsz, arról panaszkodsz, ami nem tetszik és átváltanál már egy másik üzemmódra, akkor szeretettel várlak november 3-án. És ajándékom is van! MA ÉJFÉLIG (október 20.) azon az áron jelentkezhetsz, amit most 1500Ft és 3500Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

Temetési Szertartás az Istennő Templomban

2011. november 3. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson eltemetjük azt a történetet, amit eddig meséltünk magunknak, és amit eddig éltünk. Eltemetjük azokat a gondolatainkat, melynek újra és újra elismétlése létrehozta az életünk tapasztalásait, amiket már nincsen kedvünk tovább élni. Utazunk az eltemetett gondolatok mögötti csendben és nyugalomban, megpihenünk a Lélek végtelen terében, ahol összeér múlt, jelen és jövő egyetlen pillanatban. Majd az új történetet elkezdjük beleszőni a jelenünkbe, megtöltve a pillanatot annak a valóságnak a rezgésével, amit a fizikaiban tapasztalni szeretnénk.

A szertartásról további részleteket ide kattintva olvashatsz!

A Temetési Szertartás részvételi díja 3 500 Ft. AJÁNDÉK! MA ÉJFÉLIG (október 20.) azon az áron jelentkezhetsz, amit most 1500Ft és 3500Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni 

Jelentkezéshez küldd el nekem a TEMETÉS szót, az összeget a neved, és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Valójában az életed érted történik, és az életerő áramlása mindig arra visz, ahol összetalálkozhatsz vágyként előre küldött önmagaddal. Elkezded mesélni a vágyaidat az új történeteddel, és erre az egész Univerzum összefog, hogy azt neked elhozza. De sokszor nem tudunk megpihenni az életünket értünk alakító áramlásban, hanem az a fix ideánk, hogy amit szeretnénk, csak akkor tudd megtörténni, ha mi megtörténtetjük. Holott csak be kell engednünk. Hagyni kell megtörténni! Itt egy este, ahol ez utóbbit gyakorolhatod. Kedvezményes áron jelentkezhetsz, ha részt veszel a Temetési Szertartáson is, vagy benne vagy az első tíz jelentkezőben:

„Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS EST

2011. november 17. 18:00-22:00

“Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks)

A Megengedés Estről további részleteket ide kattintva olvashatsz!

A Megengedés Este részvételi díja 4500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha benne vagy az első tízben! Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 2000Ft, ha a Temetési Szertartásra is bejelentkeztél. Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS + TEMETÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Akkor se keseredj el, ha a távolság akadályoz abban, hogy részt vegyél a szertartáson. Távolról is szívesen segítek abban, hogy lecseréld az önkorlátozó gondolataidat és szavaidat újakra, melyek segítségével behívhatod az új történetedet, az új valóságodat:

Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés

A Személyes Online Valóságteremtés háromhetes folyamatában négyszer konzultálunk skype-on keresztül. Az első konzultáció alkalmával ránézünk az aktuális, átírni kívánt történetedre, feltérképezzük az azt létrehozó gondolati mintáidat és kiválasztjuk helyettük azokat, amik az átélni kívánt történetedet vonzzák. És ezekkel a gondolatokkal neki indulsz az Új Történeted fizikaivá „rezgetését” szolgáló háromhetes gyakorlatnak. Hetente egyszer beszélünk egymással, a második és harmadik konzultáció alkalmával az átbillenésben támogatlak. Az utolsó negyedik beszélgetéssel lezárjuk a folyamatot, illetve a folyamatodat áttekintve látlak el útravalóval a továbbiakra.

A Személyes Online Valóságteremtésről további részleteket ide kattintva olvashatsz!

Az Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés (háromhetes folyamat négy skype konzultációval) díja 12 000Ft

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÚJ TÖRTÉNETEM szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta