Évekkel ezelőtt Glastonburybe utaztam az egyik szívemnek kedves papnő hatvanadik születésnapjára. Akkori kedvesem rácsodálkozott erre az életkorra, és azt mondta: „A papnők nem öregszenek.” Igaza volt. Mi az a papnői titok, ami kortalanul tart?

Valójában nem papnői titok. Mindenki a birtokában van, aki a szívéből él, követve a vágyait és választja a belefeledkezős szürkeség helyett a szenvedéllyel átitatott életet. A papnők általában választják, és a lelkesültség folyamatosan áramló életenergiája kiemeli őket a tér-idő szabályokból.

Glastonburyben sok olyan emberrel találkoztam az évek folyamán, akik egyfajta kortalanságban léteznek. Érdekes megfigyelni azt is, hogy a kortalanságuk mégis korhoz kötődik. Mintha lett volna egy pont az életükben, ahol megállt számukra az idő. Ez a pont minden ilyen kortalan ember életében más életkort mutat. Azt érzékelem, hogy abban az életkorban állt meg az idő számukra, amikor valójában felszabadították magukat arra, hogy azt éljék, akik ők valójában.

Amikor felszabadítod magadat arra, hogy kövesd az utat, amerre a szíved hív, válaszd a boldogságod és a létezés szenvedélyét és könnyedségét, megáll az életedben az idő. Sőt nem csak megáll, hanem a tested még vissza is fiatalodik.

Két éve meglepődtem azon, hogy egy ismerősöm, akinek szintén ott voltam a hatvanadik születésnapján, mennyire megváltozott mióta nem láttam. Valahogy az örök fiatalsága elkezdett tovatűnni, és egyre több lett rajta a ránc. És azt is tudom miért történt ez. Mert a hatvanadik életévbe való belépése egyre több félelmet hozott elő belőle a korral és a női szépség tovatűnésével kapcsolatban. Egyre többet lehetett hallani azt, ahogy az életkoráról és annak negatív megéléseiről beszél. És persze, aminek a figyelmünket odaadjuk, az növekszik az életünkben.

Múlt héten Ciprusra utaztam, a repülőtéren az útlevél-ellenőrzésnél a lány nézte az útlevelem, majd rám nézett többször, és azt mondta: „Olyan fiatalnak látszol”

Mert én is tudom és élem a titkos receptet. Követem a szívemet, élek szenvedélyből, kinyílok a teremtés szépségeinek és választom a könnyed, aggodalmak nélküli létezést. És ehhez még fűszerként hozzáteszem azt is, hogy az öregedésen való lamentálás helyett, olyan a fiatalságról és kortalanságról szóló gondolatokkal táplálom a sejtjeimet.

Élj szívből és használd a gondolataid erejét arra, amit teremteni szeretnél, és élvezd a fiatal kortalanság állapotát!

Ha szeretnéd ezt velem gyakorolni, akkor várlak az új online kurzusomon, melyre MA ÉJFÉLIG MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ:

 „Fiatalság Elixírje” Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki kortalanságodért

indul: 2012. július 11-én

21 nap ­* 3 meditációs hanganyag * 3 tanítás * 21 napi megerősítés és gyakorlat * 3 személyes visszajelzés

Az életed azért van, hogy jól érezd magad benne és élvezd a teremtés csodáit. A tested is a teremtés egyik csodája. Nem azért kaptad, hogy folyton aggódj a korán és az állapotán, hanem azért, hogy örülj neki és jól érezd magad benne. Azért élsz, hogy kiteljesítsd a fizikai szinten is, azt a csodát, amit a Lelkedben hordozol. Ha ezt megteszed, ha Lélekből és Szívből élsz, és a testi és lelki jóllétedet táplálod a tested örömmel tükrözi vissza azt a Ragyogást, ami Vagy!

A „Fiatalság Elixírje” Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 9500Ft, ha MA ÉJFÉLIG ( június 30-ig) bejelentkezel!

Ha benne vagy a következő tíz jelentkezőben, akkor ajándékba megkapod az Egész-ség  vagy a Testsúlyszabályzó Online Kurzusokat!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta