Néhány hete, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a június ÚjHolddal ébredező Atlantiszi Erők első hulláma a Szkarabeusz energiához kapcsolódik (ide kattintva olvashatsz erről többet), az az információ is megérkezett, hogy a második hullámhoz a Hathor-energia kapcsolódik. A Hathor-energiával rezgők a Lemuriai kódok őrzői voltak Atlantiszon.

Az érkező információval együtt erősödni kezdett ez az energia-minőség, és szinte azonnal felsejlett mellé Hathor Dandarai Temploma. Az ősi Egyiptomban nagyon sok Hathor Templom volt, minden Templomban volt legalább egy Hathornak szentelt szentély, de ezek közül a Dandarai Templom volt az, amely ragyogni kezdett az energia erősödésével és üzente, hogy ide kapcsolódik elsődlegesen az atlantiszi Hathor-energia.

De mégis, éreztem, hogy ez így nem teljes, és amikor arra hangolódtam, hogy honnan csatornázható legtisztábban ez az energia nem a Dandarai Templom jelent meg, hanem a Vörös Tenger. Az elmém persze tiltakozni kezdett, mert lemuria1nem tudok a Vörös Tengernél egykori Hathor Templomról. De aztán abban az áldott isteni rendezésben volt részem, hogy eljött hozzám valaki személyes gyógyításra, és a folyamata kapcsán megjelent a hiányzó részlet.

A Lélek-Összekapcsolásra érkező azzal a szándékkal jött hozzám, hogy nézzük meg ő honnan érkezett. A Lélek-Összakapcsolása során azonnal megjelent az a Templom, amit hiányoltam a Vörös Tenger partjáról. Mert nem is a Vörös Tenger partján van, hanem a Vörös Tengerben, a Dandarai Templom víz alatti iker temploma, melynek áttetsző, türkiz kristályát Lemuria és Atlantisz elsüllyedt templomai hangolnak, és ezt az energiát sugározza tovább a víz alatti templom Dandarába.

Ezért hívott engem az Atlantiszi Önvalónk ébredésnek második hulláma a Vörös Tengerhez a júniusi TeliHoldnál történő csatornázásra:

“ATLANTISZI ÖNMAGAM” Csatornázás

Ha megszólít Téged a Hathor-energia, és azt érzed, hogy adni tudnak neked Atlantiszi Önmagad erőire ébredés folyamatában, akkor szeretettel látlak azok között, akik energiáját magammal viszem a Vörös Tengerhez a júniusi TeliHoldnál, és akiknek aztán hanganyagban elküldöm azt a személyes csatornázott üzenetet, amelynek többszöri meghallgatása aktiválja és erősíti Atlantiszi Önmagad rezgését.

A üzenet rezgését nem csak a hanganyagban kapod meg, hanem egy szakrális tárgyban is, amelyet személyre szólóan neked választok ki, és viszek magammal ezekre a helyekre.

Azt érzékelem, hogy a csatornázást megelőzően érkezni fog egy olyan rezgés, melyet újra és újra megszólítva a számodra abba a legoptimálisabb nyitottságba kerülhetsz, melyben könnyű az érkező energiákat befogadnod.

A csatornázás előtt érkező kollektív meditációs anyagokat szintén megkapod térítés nélkül, ha jelentkezel a csatornázásra.

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében tudom elfogadni. Jelen pillanatban még nem tudom, hogy mennyi a maximális létszám, de ezt a Lélek jelzi majd az adott pillanatban. A gyülekezés már elkezdődött, néhány embert már azelőtt behívott ez az energia, hogy én egyáltalán beszéltem volna róla.

A csatornázás részvételi díja: 11 000Ft.

Jelentkezéshez írj nekem: kriszta@vereskriszta.com

Természetesen semmi sem véletlen, így az sem, hogy pont azok vonzódnak be a júniusi TeliHoldas Atlantiszi Önmagam csatornázásra, akik megjelennek. Ők nagy mértékben hordozzák ezt a Hathor-minőséget, de a Hathor-energia is szól mindannyiunknak és segít mindannyiunknak.

Az egyik korábbi szertartás kapcsán már született egy nagyon szép, Dandarai Templom ihlette Hathor meditáció, mely neked is segít kapcsolódni ezzel az energia-minőséggel:

„Hathor Kelyhe” Hanganyag Nőknek

A hanganyag tisztító légzéssel teremt benned teret Hathor energiájának befogadásához, amelyből aztán újjászületsz, felnősz és visszatérsz a mindennapjaidba.

A „Hathor Kelyhe” Szertartás Hanganyagának ára 2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára most 1500Ft! A hanganyagot a júniusi TeliHoldig tudod megrendelni és háromnaponta küldöm ki azoknak, akiknek már megérkezett a befizetése.

A Hathor hanganyag megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*