Távolból gyógyítottam valakit, és a gyógyítás előtt egy pár szót váltottunk skype-on keresztül. A gyógyítás végén, amikor elmondtam a tapasztalásokat és a folyamatot a segítséget kérő nagyon meglepődött. Meglepte, hogy honnan tudok róla olyan információkat, amelyeket ő is csak éppen elkezdett saját magával kapcsolatban felfedezni, és honnan látom azokat az összefüggéseket, amelyek tényleg ott vannak, csak eddig ő maga sem vette észre. És mindezt látatlanban, egy pár perc beszélgetés után.

Semmi ördöngösség nincsen a dologban. Gyógyítást kért, és engedélyt adott nekem arra, hogy belepillantsak a Lelkébe, a Lélek pedig egy olyan könyv, amiben minden információ benne van a múltunkról, jelenünkről és a jövő lehetőségeiről.

Sok életen keresztül gyakoroltam már azt a gyógyítást, amit ebben az életemben Lélek-Összekapcsolásnak neveztem el. 2010-ben pedig visszakaptam Egyiptomtól az ezzel kapcsolatos tudásomat, második egyiptomi alelekkonyve1látogatásom alatt egyszerűen felébredtek bennem gyógyítói múltjaim emlékei. Az első ember, akit gyógyítottam a mostani Kedvesem volt, és utána hirtelenjében érkezett még hozzám két hét alatt 50 ember. Minden egyes gyógyítással egyre finomodott az érzékelésem, hiszen azzal, hogy tettem a dolgom a testemben sejtszinten őrzött emlékek folyamatosan aktivizálódtak. És közben én is egyre jobban lettem, hiszen minden egyes Lélek-Összekapcsolás engem is egyre jobban a Lelkem rezgésére hangol. Másként nem is tudnék gyógyítani, hiszen a folyamat minden egyes pillanatában a Lélek vezetését követem, és azt csak úgy tudom megtenni, ha a Lelkem hullámán utazom.

Egy év alatt nagyom sokat gyógyítottam, és egy év után, tavaly novemberben a Lelkem hívást küldött arra, hogy a Lélek-Összekapcsolásra másokat is felébresszek. Gyönyörű utazásban és Lélekben-nyílásban volt részünk a tavalyi kurzus résztvevőivel. És most 2013 januárjában ismét elindítom a Lélekgyógyítói kurzusomat.

Várlak Téged, ha hív téged a gyógyítói ösvénynek, ez a finom, de nagyon hatékony módja:

Lélek-Gyógyítói Kurzus Veres Krisztával

2013. január 19-23 és június 15-19. Budapesten

és

2013. szeptemberében Egyiptomban

A Lélek-Gyógyítói Kurzus alatt egyre mélyebbre lépünk a saját Lelkünkkel való kapcsolódásban, a Lélektől Lélekig való kapcsolódásban, mások Lélek-energiájának érzékelésében, érzékelésünk tágításában és a bizalomban, ami képessé tesz a Lélek-hang követésében, illetve megtanuljuk az energiánk fókuszálását, különböző rezgések érzékelését és felerősítését,saját magunk és mások Lélek-rezgésére hangolását.

2013-ban másodszor indítom el azt a Lélek-gyógyító Kurzust, amelyet az idén egyéves folyamatban (öt hétvégi találkozóban) tanítottam. Ugyanezt a folyamatot 2013-ban Budapesten két ötnapos találkozó formájában, illetve Egyiptomban egy tíznapos elvonulás keretei között adom át.

Jelentkezéshez küldj nekem egy emailt: kriszta@vereskriszta.com

További részletekért ide kattints!

Vágyam az, hogy minél többen éljünk a Lélek hullámzásában. Mert számomra a Lelkem által az Édenkert a mindennapok valóságává változott. És szeretném, ha minél többen időznénk az Édenkertben.

Ok, őszinte leszek. A hócipőm tele van az emberi szenvedéssel. Hihetetlenül unalmas, és egyáltalán nincsen szükség rá. Bármikor letehető és választható helyette a boldogság és az öröm.

A Lélekből való élet az, amely feloldja a felesleges működtetett szenvedés-mintázatokat, és amely megérkeztet az Édenkertbe. Februárban ismét elindítom azt az online kurzusomat, amely neked is segít a Lélek választásában. A kurzus díja számodra csak napi 100Ft, ha január 14-ig bejelentkezel:

 „Fény-Lélek-EGYség” Online Kurzus Veres Krisztával

indul: február 1-én

21 nap * 21 anyag – hanganyag, tanítás, rituális gyakorlat formájában -, amely mindegyike egy út lehet számodra az elméből a Lélekbe való megérkezésre

Az online kurzus alatt minden nap kapsz egy olyan gyakorlatot, mindennapokban alkalmazható tanítást vagy meditációs hanganyagot, melyet én magam is kipróbáltam és alkalmazok arra, hogy a Lélekkel való kapcsolatomat egyre mélyítsem, és erősítsem. Így a 21 nap az anyagok életedbe engedésével intenzíven erősíti a te Lélek-kapcsolatodat. De az anyagok nem csak erre a 21 napra szólnak. Hiszen, ahogy Rumi mondja, ha a kenyeret keresed, kenyérré válsz. Bármit keresel, azzá válsz. Ha a Lelket keresed, azzá válsz. Minél inkább választod a Lelkeddel való kapcsolódást, annál inkább átragyogja Valódi Önmagad Fénye az életedet. Ezért azt javaslom, hogy használd ezeket az anyagokat minél gyakrabban, akár napi szinten is.

A „Fény-Lélek-Egység” Online Kurzus részvételi díja 12 600Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 2100Ft – azaz napi 100Ft -, ha január 14-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

 Jelentkezéshez ide kattints!