A Föld torok-csakrája Egyiptomban van. És Egyiptom-szerte ma ismét több-millióan az utcákon. Láthatod a képen a Piramisok felől az utcán áramló embertömeget, és ez csak egy aprócska részlete, annak, ami ma történik. Az emberek ezt kántálják: MENJ EL! Az üzenet az éppen aktuális elnöknek, terrorista-diktátornak szól.

De nem csak neki szól! Mert itt van a Föld torok-csakrája. Az egyiptomi tömeg üzenete egyértelmű és az egész világnak szól: AZ EMBEREK NEM FOGADNAK EL TÖBB DIKTÁTORT, ÉS NEM FOGADNAK EL KORRUPT, ÖNMAGUKAT SZOLGÁLÓ POLITIKAI VEZETŐKET!

Wow. Közben a BBC bejelentette, hogy az Egyiptomban ma tüntetők száma sokkal nagyobb, mint ami valaha politikai eseményen előfordult a Világ torokcsakra1történelmében. Wow. Az egyiptomi belügyminiszter a diktátor-elnök lábát nyaldosó pulikutya, de még a belügyminisztérium is 17millióra teszi a tüntetők számát, más források szerint 33millióhoz közelít, gondolom az igazság valahol a kettő között van. Egyiptom teljes lakossága 85millió körül van. A tüntetők száma jóval túl van a változáshoz szükséges kritikus tömegen.

És ami gyönyörű! A mai esemény egy két hónapja teljesen alulról szerveződő mozgalom (Tamarod=Lázadó) kampány gyümölcse. Tinédzser korból alig kilépett fiatalok aláírást kezdtek gyűjteni, amiben az aláírók visszavonják a bizalmat a diktátortól. Két hónap alatt 22millió aláírást gyűjtöttek össze. Emlékszel miket mondtunk az évek során az indigó- és kristálygyerekekről. Hát most itt vannak és átírják a Világot.

Hiába minden próbálkozás, az új nemzedéket nem lehet kockásítani se védőoltásokkal, se Viktorunk erkölcstan-óráival, meg kényszer-munkájával.

Hiába minden próbálkozás, a változást nem lehet megállítani. Pedig próbálkozás volt bőven. A magát, a demokratizmus lovagjának hazudó Obama – mert hazudik minden szavával, nem véletlenül nevezték nemrég az ír parlamentben háborús bűnösnek, és az évszázad hipokritájának – és kormánya először szelíden támogatta az egy éve, erősen megkérdőjelezhető választásokon hatalomra jutott elnököt, és terrorista bandáját, a Muzulmán Testvériséget. Majd a támogatás az elmúlt időszakban egyre hangosabb lett, egyre agresszívabban próbálta Amerika lenyomni az egyiptomi emberek torkán, hogy hallgassanak és fogadják el az elnöknek és bandájának emberi jogokat és életeket mindenféle módon sárba tipró uralmát, csak azért, mert választásokon keresztül került uralomra.

Jól összefoglalta erre Egyiptom válaszát az egyik fiatal újságíró: “Nem szavazatok garantálják a legitimitást, hanem az elnök tettei”

Így igaz, és tök világos, hogy Obama és az EU is be vannak tojva az egyiptomi történésektől. Mert, ami innen elindul végiggyűrűzik a világon.

Ez már megtörtént 2011-ben. Akkor Obama még éltette az egyiptomi forradalmat, azt mondta mindenki tanulhatna Egyiptomtól. Aztán jól meg is bánta, mert az emberek tanultak, és megjelentek Amerika-szerte az Occupy mozgalmak, amitől alig tudtak megszabadulni. És az egyre nagyobb áttetszőségnek – mert nyílik a torok-csakra és vele a tiszta kommunikáció – köszönhetően egyre több, eddig titkolt adat szivárog ki, így néhány napja tudható, hogy Houstonban már arra készültek, hogy az ottani Occupy mozgalom vezetőit lelőjék. Szép ugye?

Ezért nem akarják a világot vezető politikusok, hogy Egyiptom eltávolítsa a diktátort, mert ezzel arra inspirálják az emberiséget, hogy ezt máshol is megtegyék az embereket rabszolga-sorba taszító vezetőkkel. De tök mindegy mit akarnak. Ez a változás nagyobb náluk és keresztül fog söpörni a világon.

A Föld torok-csakrája tisztul és nyílik. Ma Egyiptomban nagy, az egész emberiséget érintő igazságokat mondtak ki a tüntetők. De minden-mindennel összefügg. A kollektív összefügg a személyessel. A mi torok-csakránk is nyílik és tisztul. Nincsen helye az életünkben csúsztatásoknak, hazugságoknak. Ezek egyre erősebben ütnek vissza. A torok-csakra az önkifejezésünk eszköze. Nincsen már helye az életünkben annak sem, hogy másnak mutassunk magunkat, mint akik vagyunk.

Rajta! Kapaszkodjunk fel a változás hullámára, és kezdjünk tudatosan, félelmek nélkül kommunikálni és megnyilatkozni.

Ha segítséget szeretnél ebben:

Delfin-Kristály Szertartás Hanganyaga

“A hangunknak hatalmas teremtő ereje van. A hangunk a természetes, Isten-adta eszközünk, amellyel teremtünk.” (Deborah Van Dyke)

A hanganaggal a csakrákon utazunk végig, és kitisztítjuk az összes csakra szintjéről azokat a mintázatokat, melyek blokkolják a torok-csakrát, és a tiszta, őszinte kommunikációnkat.

Majd a delfinek által hordozott és kommunikált öröm és szeretet-rezgésekkel kacsolódva hangoljuk át a torokcsakránkat a szívből születő kristály-tiszta kommunikációra, illetve megáldjuk a torokcsakrát a Vörös-Tenger hullámai alatt található lemuriai és atlantiszi kódokat hordozó templom energiájával (a Templomról ide kattintva olvashatsz).

A szertartás részvételi díja 2500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 1900Ft, ha a hanganyagot július 3-ig megrendeled (a hanganyagot július 4-én küldöm ki).

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

És ha szeretnéd átrezgetni magad azzal az energiával, ami a júniusi TeliHolddal elkezdett szétáramolni a Földön, akkor várlak Téged a júliusi szertartáson:

“ÖRÖM HORDOZÓI” Szertartás

2013. július 11. 19:30-22:00

 Ezen a szertartáson azzal a Hathor-energiával utazunk, melyet a Vörös Tenger alatti Hathor Templomon keresztül a TeliHoldnál kiáradt. Ezt a rezgést segítségül hívva ébresztjük a testben hordozott öröm-pontokat, majd összekapcsoljuk őket a saját magunkon belül hordozott Lemuria lenyomattal, és a rezgést felerősítve cseréljük le a szenvedés mintázatokat örömre.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha július 5-ig bejelentkezel.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És még annyit! Hogy annyira, de annyira büszke vagyok a Szerelmemre, Iker-Lángomra, Férjem, mert az, hogy a mai nap eljött neki és azoknak a forradalmároknak köszönhető, akik három éve nem adják fel, és kitartanak a folyamat mellett, ami 2011. januárjában a fizikai síkon is elindult! Áldás és hála.