“Bármilyen okból is hozol létre egy gondolatot most, ez adja vonzásod irányultságát. Ha pedig 17 másodpercig fenntartod vonzásod irányultságát működésbe lép a Vonzás Törvénye. Vagyis ez a fordulópont, amikor egy másik hasonló gondolat csatlakozik hozzá. Maradj még 17 másodpercig ebben a gondolatban és eljön a következő fordulópont! Folytasd ezt mindaddig, amíg rezgésed ráhangolódik egy gondolatra 68 másodpercig és a dolgok eléggé mozgásba lendülnek…” (Ábrahám)

Ennyire egyszerű lenne? Tényleg ennyire a mi kezünkben van az, hogy mi történik a fizikai valóságunkban? De, ha ennyire egyszerű, akkor miért tapasztalják ezt így még mindig aránylag kevesen? Vagy miért csak életünk bizonyos területein megy ez könnyen?

Azért, mert az egó által irányított elménk ural minket, ahelyett, hogy mi uralnánk az elménket, és annak hatalmas erejét az általunk választott irányba 68masodperc1fordítanánk.

Aha. Itt fel is merül egy kérdés, aminél sokan megtorpannak. Mi az általunk választott irány? Hiszen biztosan megtapasztaltad már, hogy egyik percben akarsz valamit, a másik percben már nem is vagy benne biztos, mert az elméd közben elkezdett vészjeleket feléd küldeni azzal kapcsolatban, hogy mi mehet közben rosszul, vagy mennyi mindenről kell lemondanod akkor, ha megvalósul az, amit szeretnél. És már el is indul az elbizonytalanodás. Pedig ez még mindig csak az egó trükkje.

Sokszor elmondtam már, sőt le is írtam, hogy az egódat a negativitás táplálja, ezért a túlélés érdekében mindent elkövet azért, hogy hozzájusson az őt tápláló energiához. Természetesen felesleges az egóddal harcolnod, mert azzal szintén csak neki adsz energiát. Illetve az egó is a te részed, ezért ha harcolsz vele, tulajdonképpen magaddal harcolsz.

Talán ismered a történetet az indiánról, aki arról mesél az unokájának, hogy két farkas lakik bennünk. Az egyik kedves, melegszívű, a másik acsarkodó, rosszindulatú. Amikor az unoka megkérdezi, hogy melyik az erősebb, akkor azt a választ kapja, hogy az, amelyiket eteti. (Emlékezetből idézem a történetet, nem biztos, hogy pontosan így van, de a lényegre pontosan emlékszem.)

Ok. Fordítsuk le a történetet a gyakorlati életre. Amíg negatív gondolatokat választasz, az egódat táplálod, és mindazt, amit nem kívánsz az életedbe. Amikor a figyelmedet jó érzést okozó gondolatoknak adod oda, akkor a jólétet és az életed vágyott irányba fordulását táplálod.

Összesen 68 másodperc. Ennyi elég arra, hogy megváltoztasd a vonzásodat. De sok ember számára még ez is nehéz. Nehéz akár ennyi időre is megtartani a figyelmük fókuszát azon, amin ők szeretnénk. De nem lehetetlen! Ez is csak gyakorlás kérdése. Ahogy meg tudtál tanulni biciklizni, vagy úszni, úgy meg tudod azt is tanulni, hogy az elméd oda fókuszáljon, ahová te szeretnéd.

Ha szeretnél tenni ezért, ha szeretnéd ezt megtanulni, akkor várlak téged online kurzusomon, melyet még HOLNAP ÉJFÉLIG (április 17.) kedvezményes áron rendelhetsz meg:

„FIGYELEM” Online Kurzus

2013. május 15.

5 hét * 5 tanítás a teremtő energiáid működtetéséről * 5×3 gyakorlat, a figyelmed irányítására és annak a kívánt irányban való megtartására

A „FIGYELEM” Online Kurzus részvételi díja 12500Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha április 17-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

Jelentkezéshez ide kattints!

A figyelem-átirányítás csodákat tud létrehozni az életedben, az addig tapasztalt borzalmak helyett, ez kiemelten igaz a párkapcsolatra és a házasságra. Sajnos ez a terület nagyon mélyen terhelt az emberiség életében. Rengeteg torzultság kötődik a házasságban való elköteleződéshez, amely jelen van az egyéni és kollektív emlékekben is. És rengeteg sérelem halmozódott föl nő és férfi között az egyéniben és a kollektívben. De a figyelemnek a szeretetre, szerelemre való 68masodperc2irányítása mindezt fel tudja oldani.

A Lélek a szeretet és az EGYség megélésére ösztönöz minket, ez egy éppen kibontakozó szerelemben könnyen megy, mert akkor a teljesen nyitott áldott Lélek-állapotban vagyunk, amivel a másik Lelkét látjuk és így a legszebb részéhez kapcsolódunk. De aztán a mindennapok küzdelmei kirángatnak minket ebből az állapotból, és egyre többet találkozunk össze a szeretett társ Lélek-fényét árnyékoló személyiség részekkel is.

És minden ilyen pillanat olyan, mint a „Végítélet”. Minden nehéz helyzetből  átléphetünk a pokolba, vagy beléphetünk a Mennyországba. Az, hogy hová lépünk és mit élünk meg szintén csak azon múlik, hogy mit táplálunk: a Szerelmet és az EGYséget, vagy a különbözőségeket.

Májusban újra elindítom azt a kurzust, mely segít a párkapcsolatban a Mennyországot választani (a kurzusnak eddig egyenlőre a női része létezik, de nemsokára megszületik a férfiaknak szóló változata is):

„Hétköznapi Mennyország”

Online Kurzus Nőknek a boldog párkapcsolatért

indul: 2013. május 23.

5 hét * 5 hanganyag ­* 5 tanítás * 5 gyakorlat

„Ha képesek lennénk egy embert teljesen szeretni és teljesen megbocsátanánk neki, akkor rátalálnánk a Mennyországra.” (Chuck Spezzano)

Csak rajtunk múlik, hogy a párkapcsolatunkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. A párkapcsolatban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a szerelem lángja újra fényesen világítson, és a megszülessen a pár között a hétköznapokban is élhető Mennyország.

Képes vagy a szeretetet és a Mennyországot választani. Ez a kurzus abban segít, hogy ezt az életedet és kapcsolatodat átformáló gyakorlattá tudd változtatni.

A kurzus részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Most a kurzust és a Hathor Kelyhe Hanganyagot (eredeti ára 2500Ft) kedvezményes, 4500Ft-os áron rendelheted meg, ha április 23-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat.

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha személyre szólóbb segítséget szeretnél a párkapcsolatod, vagy bármilyen más életterületed boldogságosra varázsolásához, akkor még jelentkezhetsz személyes Mentor-Programra:

SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM

Ebből a négy első találkozási időpontból választhatsz: április 18.  19:15-20:15 és április 23. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30

Az első alkalommal felvázolod azt a helyzetet, melyen változtatni szeretnél, és erre csinálunk egy Lélek-Összekapcsolást, majd megbeszéljük mi történt. A találkozó azzal ér véget, hogy megkapod azt az első gyakorlatot/meditációt is, amely a következő három hétben támogat a magasabb rezgés megtartásában (az első találkozó részvételi díja 11 000Ft). A további találkozókon megbeszéljük, hol tartasz, mi történik az életedben, és ezek alapján megyünk tovább a téged támogató folyamatban, azzal a módszerrel, ami éppen leginkább segít téged (a további találkozók részvételi díja 8000Ft). Te döntöd el, hogy mikor ér véget a folyamat, de én legalább ötszöri találkozót javaslok. A találkozókhoz skype elérhetőségre van szükséged.

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!